” HER GÜNE BİR SÖZ”

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mehmetd

Kullanıcı
Adalet: Her nimeti layık olduğu yere oturtmaktır. Su içen her kökü sulamak adalet değildir. Faydalı meyve veren ağacı sulamak adalet, fakat o susuz dururken zararlı dikeni sulamak zulümdür.

MEVLANA

mutlu bir hayat için gereken üç şey,yapacak bir iş,sevecek bir eş ve gerçekleştirilebilecek bir düştür.

Joseph Addison

doğru demişte bazen bunlar bile mutlu etmiyoo insanı...mutlaka bir sorunla karşılaşıyoruzz...paylaşımın için teşekkürler...

hiç bir zaman insanlık mutlu olmak için bu üç şeyle yetınmez hep daha fazlası ister

Mutlu günleri yasamak icin Dostlarla ve de Arkadaslarla günü iyi veya neseli bir sekilde yasamak daha insan degisiklik görür diyde algiliyorum. Mutlu bir hayat icin n yapmak mümkündür canlar  diye sizlere sormak istiyorum.Hepinize Sevgilerimle ve saygilarimla.

mutluluk ne kadar basit görünüyor gerçekten ama bu basit üç şeyi kaçımız başarabilmişiz ki. ikisi varsa diğeri yok hep birşey eksik. ama şükürki yaşıyoruz. aldığımız nefes için elimizdekiler için şükretmemiz en doğrusu gb geliyor artık.

sağlık ailem huzurum dur.Beni mutlu kılan.gerisi boştur.Arkadaşlar sağlığına herkez iyi baksın.

onurlu bey teşekkürler haklısız sağlık önemli,sağlığımız olmadığı sürece hiç bir şey tad vermiyor.
mutlu bir hayat için pozitif düşünmek gerek ama olaylar,çevre bazen heves kırıcı oluyor...Sizi siz yapan değerlerinizle ve sizi anlayan kişilerle beraber olmak dileğiyle...

Emine38 sizin yazdiginiz kelmeleri bir basara bilsek o zaman bilkide negatif bir zaman kazanirizmi diye basara bilirmiyim bilmem. ;)javascript:void(0);
Göz kırpan

karakter_26 arkadas javascript:void(0);
Ney demek ben de sabirli olmak zurundayim. Ayrica tesekürlerimi  tüm doslara  gönderiyorum.

Sevgili Arkadaşlar;
Burada her güne bir söz yazacağız.
Buyrun başlayalım.
Başarı dileklerimle.
İlk yazıyı ben yazayım.

”GİZLİ”

Kendinde bulunduğu zaman gizli kalması istediğin bir şeyi,
başka birinde görürsen açığa çıkarma.

Hamdûn-ı Kassâr

Nimetlere şükretmeyen, elden çıkmalarına çalışmış olur. Nimetlere şükreden, onları en kuvvetli bağlarla bağlamış olur.
İbni Atâullah

son yazdıgız söz cok güselmiş mehmet bey

Dün öldü, bugün can veriyor, yarın ise henüz doğmadı. Zamanızı bu açıdan görün ve faydalı iş yapın.Bişr’i Hafi.

İnsan ya acıları unutması, ya da kendi mezarı kazması bilmeli. 
                                                                                            BALZAC

Geri