kemal sen misin yine beni işletiyorsan mahvederim valla hünkar kardeşim değilsen kusura bakma kardeşim beni yaşlı bilge adam olarak işletmişti de kemaaaaaaaal sen misin hünkar
Cokmu isletiliyorsun öyle bir cümleler yaza bilmis olsam iyi olacak ama yapamiyorum . Kemal kardesinmi yoksa arkadasmi, ayrica bilge diye de cümle kulanmisin n anlamini tasiyor ? (Bilge) . Adama tokunma dalgasini gecib ve de durur, Ozaman rahat edersin belki de. javascript:void(0); Öpücük ve de sevgilerimle
yok gerçek kardeşim beni yaşlı bilge adam adıyla işletti.biraz dalgacı bir kardeşe sahibim de. kusura bakmayın bir an o olabilir dedim kendisinede sordum değilim dedi ama kereta bu yapar yine.yine de siz kusura bakmayın
özlem abla ii gene fark etmişsiniz yaşlı bilge adamın kardeşiniz olduğunu...... galiba süpriz yaşamak mutlu olmak için de gerekli hı ne dersiniz ????? Özlem ablanın başına gelmesi gibi
Mutlu olmaniz icin sizlere süprizler de bulumasi bence güze bir ilgi olmasdidiye düsünüyorum.Özlem71, iyiki öyle bir kardese sahipsiniz ve de sevgilerimle.
”Cahil, alimi tanımaz çünkü o, hiç alim olmadı. Alim cahili tanır, çünkü o eskiden cahildi. Cahillerin yanında bir kitap gibi sessiz ol” -Mevlana Celalettin Rumi-
Özlem 71 biraz karmasik kelimeler yazdigim icin kusura bakma iyi bir düsünceler sizlere yazamadigim dan ötürü javascript:void(0); Kızgın kendime bir türlü cevaplari düsünüpte bir araya getirmek istiyorum ama neden ise yapamaktayim.javascript:void(0); Üzgün saygilrimi sunar iyi bir günler dilerim javascript:void(0); Öpücük
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.