Hepimizin söylediği enn popüler Yalanlar :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Elimi sallasam ellisi elliribirinci kapıda :Pp
Gök taşı diyorum gördüm diyorum :D avartarına bakınca o geldi aklıma :)

Uzaylılar geldi kahvaltıya ;) dedim Türkiye'de işsizlik bitecek, herkesin karnı doyacak, herkes okuyacak, hepimiz eşit olacağız dedim....... Var mı bunda bir yanlış, peki ya onlar ne dedi? cevap vermediler sadece ;

:ahah :ahah :ahah :ahah :ahah :ahah :ahah :ahah :ahah :ahah :ahah :ahah :ahah :ahah :ahah

Ve insanların çok akıllı olduklarını söyledi o kadar akıllılar ki dedi 2+2=4 yaptığını herkes biliyor dediler. :D

Deli'nin sunduğu CRT 'ye doğru programı 1. Bölüm özeti ve 2. bölüm bugün saat 23:45 te k.g.f. çanıl 'da.

Büğüö çok büyüğümm...ne kadar çok yol almışım ne kadar çok yolun sonundaymışım meğer elimde gerçekten rengarenk geçici kaybedişler...

Ne o ekip toplanmış  haşmetlünün yokluğunu fırsat bilip başlamışsınız yine bol kesedenn nutuklara(:
Bilmezmisiniz ki hepinize sonsuz mutluluk,barış ve huzur  vadediyorum...Kimse acı çekmeyecek ,tüm baskı ve zulümler ,işkence son bulacak ,kötüler Crt'nin huzurunda tek tek hesap vercek....Güzel günler yakındır ........emirlerimi beklemeye devam ediniz(:

Dünkü programımız,teknik ve crt sorunlar nedeniyle yayına girmemiştir. ilgilenmeyenlerden özür dileriz.

Yalanada bak sen değilmiydin?.Doğduğum andan itibaren "mesut ve bahtiyar"  biir hayatım oldu  çok mutluyum yaşamak güzel .çiçekleri ,böcekleri, hatta  Şeyhülislam hazretlerini  vede haşmetlüyü Crt'yi bile çok seviyorum diyen ?

Gökçe..
Yalan söylemekte bir sanattır...
Başarınızdan dolayı Mersut ve seni ödüllendirmeyi düşünüyorum(:

Aşk kör etmiştir gözlerinizi mutluluktan adeta uçarsınız ..Ama düşme olasılığınız çok büyüktür dikkatli olmak geek(:

ben her baha aşık olurum
kasımda aşk başkadır filmde olsa bunlarda bir yalan :) ama film güzel :)

İtiraf ediyorum : Ya da etmiyorum.
Neyse edeyim ..
...mm
etmesem mi acaba..
Ediyim yahu..
...pfff.
ediyim ediyim .

Ben hayvanım

Laptobum bozuldu bozulcak..
Mesut olmuyor ama haşmetlü crt'ye  bir bilgisayar alıp hemen gönderiyorum diye çok ısrar etti ..
(Aslında ben sipariş vermiştim ama hemen iptal ediyorum.)
Onu kıramayacağımdan dolayı adresi veriyorum(:
Haşmetlü sok.
Crt Apartmanı
Daire:Sıfır
Bir Garip Çorumlu

Geri