Hepimizin söylediği enn popüler Yalanlar :)

• Konbuyu başlatan crt
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde crt tarafından oluşturulan Hepimizin söylediği enn popüler Yalanlar :) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 107,186 kez görüntülenmiş, 414 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Hepimizin söylediği enn popüler Yalanlar :)
Konbuyu başlatan crt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Emre
D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Hop.. Ağır ol dayı ! Dürüstlükten öldük burda.. Ne fermanı,ne idamı,bize 'para' cezası versinler. içinde para geçiyorsa,ceza olsa razıyız.. Değil mi abla? :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Mesut tabiki de yani aynen katılıyorum sana.
bak önemli bir önerim olacak 
Biz bu yalanlarımızı daha da geliştirerek  müthiş rant kapıları açabliriz kendimize:)
Siyasete atılalım mı ne dersin ?

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Siyaset.. Belki de farkında olmadan yaptığım birşeydir ama hiç anlamam vallahi. Ama öğretirsen,canına okurum onunda..;)
Yukarı da ki yalandı..
Bu günkü hakikate gelince ;
Dünya da ilk.Crt ismi,nin şu ana kadar duymadığınız gerçek açılımını yazıyorum. Y ada vazgeçtim. Daha zonra

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
10 dakikalık çocukluğum patlasada 4 gün topal gezip işlerimi engellememe pişmanım pişmanım :D

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
deli' Alıntı:
Siyaset.. Belki de farkında olmadan yaptığım birşeydir ama hiç anlamam vallahi. Ama öğretirsen,canına okurum onunda..;)Yukarı da ki yalandı..
Bu günkü hakikate gelince ;
Dünya da ilk.Crt ismi,nin şu ana kadar duymadığınız gerçek açılımını yazıyorum. Y ada vazgeçtim. Daha zonra
Mesut
Madem siyasetten anlamıyorsun (bende anlamam) vaz geçiyorum.
Ha bu arada boşuna uğraşma Crt'yi hiç bir lügatta bulamazsın tercüme etmez hiç bir sözlük:)
 "Yalan Rüzgarı' diye bir dizi vardı .. haberlere konu oldu  ..bizimkiler kapışmışlar yine:)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Geçelim bunları abla.. Bir ben bilirim Crt nin manidarlığını. .. Bekleyin kitle !!!
Fena çalkalanacak buralar
;D

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Mesut onca yalandan sonra şimdide haşmetlü Crt'ye şantaj öyle mi ?
Ha bu arada Fenerbahçe diyorum altı gol  düşünün ya ne demek ?
Ya şampiyon olursak diye pek üzülüyorum :)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Çok güzel bir pazar günü geçirdim . Göbek atıyorum sevinçten.. Hatta yetmedi tek kişilik halay başı oldum. 'inanır mısınız' ben böyle bir güzel pazar günü geçirmedim.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
İnanırım . Saadet dolu mesut ve de bahtiyar bir gün geçirdiğin belli .
Bende pazar günlerini çok severim.Bugün sırf  İstanbul'da ki güneşli güzel havayı protesto edetmek için çıkmadım evden dışarıya:)
Böylecde inatçıyımdır hane:)
( Bu arda crt 'nin manidarlığı hakkında ne biliyosan söylede gece uykum bölünüp mahvolmasın):)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
hakkıyla bütün maçları kazandın fener helal olsun ;D

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
BÖLÜM 1:

CRT :Yazıldığı gibi, Günde '19' defa okunduğunda, 19. günün sonunda ,diş sağlığına iyi geldiği her ne kadar bilimsel olarak "kanıtlanmış olsa da" , insanlar böylesine önemli bir bilgiye her zaman olduğu gibi 'ne elakası var yav' diyecekler ve 'Crt' nin sadece,harflerin bigbang'ından dağılan,tesadüf üzeri bir araya gelmiş,üç harf olduğuna inanmaya devam edeceklerdir.

Evrende varolduklarının kanıtı en sağlam olan,çağ atlamış,sosyal bakışı,çevresel anlayışı ve en önemlisi yalan mekanizması en geniş yaşam formları 'CRT' lerdir. Daha sonraki sırayı 'ufolar' alıyor. Fakat  Crt ,nin 'dünyamızda' tek örneği bulunmaktadır..

Not: 90'lı yıllardaki teknolojik geliştirmelerde, bir çok patent sahibi,bizim önemsemediğimiz bu ismi kullanmak istemiştir. Günümüzde kullanımı artık pek yaygın olmayan 'CRT monitörlerin yerini artık LCD,plazma v.s. ekransı mekanizmalar almışıtr.
Bu da artık 'bazı insanlar tarafından' 'CRT lerin 'eski düşünce ürünü' olarak algılanıp,kenara atıldığını,yeni nesille beraber kaale alınmadığını gösterir. Fakat dünyaca ünlü k.g. adamları, kendi oluşturdukları bir platformda halka açık deneyler yaparak,Crt tenin genç ürünlerin kaynağı olduğunu,bu şekil düşünce tarzının ileride , 'genç ürün' olan LCD ve benzeri ürünlerde erken görüntü yitimine neden olacağını 19 gün içinde ispatlayarak ,dünya gençlerine şiddetli uyarıda bulunmuşlardır.

Dipnot: Emniyet müdürlüğünün açıklamalarından birinde Etrafta sahte crt lerin dolaştığı,profosyonel olanların ise özellikle 'Haşmetlü' kod adıyla halkın içine sızdığı konusunda k.g. halkını uyarıyor.

Eğer olursa,bir sonraki 'CRT' ye doğru programında buluşmak üzere.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
deli' Alıntı:
Dipnot: Emniyet müdürlüğünün açıklamalarından birinde Etrafta sahte crt lerin dolaştığı,profosyonel olanların ise özellikle 'Haşmetlü' kod adıyla halkın içine sızdığı konusunda k.g. halkını uyarıyor.
Eğer olursa,bir sonraki 'CRT' ye doğru programında buluşmak üzere.
Mesut:) süpersin canım.
Bu kadar güzel bir yazının üstüne gerçekten yalan söz söyleyemem.
Artık yarın görüşürüz.
Sevgilerimi gönderiyor iyi geceler diliyorum :)

Küçül Bir Not:

( Abim tehlikelisin başın belaya girerse arama beni demişti . Gecenin bu saatinde avukatta bulamam ben artık kaçar):)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
mesut tebrik etmiyorum seni çünkü burası yalan edersem yalan olur :D

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
K.G. Sarı sayfalar:

K.G. 'Best Yalancılar 2011'dürüstlük yarışması organizasyonu için,1000-1600 kişilik salon ve  sponsor aranıyor.
İhaleye katılacaklar 3 gün önceden teminat işlermlerini tamamlayıp 20.05.2011 saat 11:00 de forumda olmaları gerekmektedir.

Müracat : CRT  :D

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Evet Mesut'unda belirtiği gibi müracatlarınızı acilen  bekliyor ..
İlgi ve alakanızdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum:)
Yarışmada kazanılacak ödül site üyelerne eşit bir biçimde dağıtılacaktır.
Bu iyiliğim karşısında  duygulanır da ödülü bana vermek isterseniz eğer  beni fazlasıyla onure etmiş olursunuz:)
Saygılar

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul

Pinokyo iyiki masal kahramanısın :) Yoksa saklayamazdık yalanlarımızı kocaman burunlarla  nice olurdu halimiz:)

Mesut ne dersin bırakalım mı bu işleri?:)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Best Yalancılar 2011 organizasyonu iptal edilmiştir. Teminat işlemi yapanların,ödedikleri teminat bedeli geri verilmeyecektir.Cebimize girmiştir bir kere. Geri almak isteyenler CRT ye başvurabilir. Paralar ondadır. Şu an kendine bir yat aldı,tükenmeden fırlayın !
Yoğun talep ve değerli ısrarlarınızı bekler,bol hakikatli günler dileriz.
Abla tırnak keser gibi burun keserdik bizde uzadıkça..:)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Mesut:)
Oysa beraber yürüdük biz bu zorlu yollarda..Şimdi beni tek başıma bırakıp zimmetimize geçen paraları benim ödememi istiyorsun.
Yazıyorum bunu bir kenara hadi bakalım alacağın olsun :)
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner.!

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Bu işler böyle. Doğruya doğru yani..
Şu yatı sat,üzerinde de bir kaç kuruş ben koyarım.. Bir uçak alalım diyorum hani şirket adına. 2. elde olsa,ayağımızı yerden keser.
Ayrıca sabah gökçe ve ardından tuba aradı,sana ulaşmak istediler bilgi vermedim. Bir türlü mutabık olamıyoruz. Yurt çapında seçimler için yapacakları 81 miting için 19000 yalan kelime siparişi vermişlerdi. 2000 adedi doğru çıkmış. Paralarını geri istiyorlar. Napcaz abla ?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Dün dündür bugün bugündür.Yalan söylemekle dil aşınmaz.!
Bre mel-unlar bilmezmisiniz ki İsviçre bankalarına aktarılan paralar geri iade edilmez .!Hangi tarihte görülmüştür böyle bir olayın gerçekleştiği?
CRT (Cumhuriyetçi Realistler Topluluğu), şeffaftır,kucaklayıcıdır dolayısıyla övgü kadar eleştiri ve önerilerinizide açığız..
Ancak ..! Bunları paraları kaptırırken düşünecektiniz...Hani kanıtınız gizli çekilmiş kasetleriniz nerede ?Belge göstertin efendim..
Benim sinir sistemimi devre dışı bırakmayınız lütfen :)