Hepimizin söylediği enn popüler Yalanlar :)

• Konbuyu başlatan crt
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde crt tarafından oluşturulan Hepimizin söylediği enn popüler Yalanlar :) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 107,183 kez görüntülenmiş, 414 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Hepimizin söylediği enn popüler Yalanlar :)
Konbuyu başlatan crt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Emre
crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Özlem' Alıntı:
aslında hiç önemli değil yok ya sorun değil derken...
Özlem seni aramızda görmek inan çok güzeldi canım (Bak buraya kadar doğru söylüyorum yalan değil):)

Biliyormusun biz (Gökçe-Mesut-Tuba ve ben) özverili büyük çalışmalardan sonra piyasa "Crt Yalan Makinası" diye bir ürün sürdük...
Ama bu ürünün pazarlanmasında sıkıntılarımız var...
Bu konuda bize yardımcı olmanı istiyor sana ortaklı teklif ediyoruz...
Verdiğin destek için şimdiden teşekürler...

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
İkitelli şubemizde satışlar patladı !!.. Meğer ticaret için ne çok lazımmış bu meret ?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Mesut'un da belirtiği gibi ..
Ana bayiliğimiz Fenerbahçe'de olup...Bahçelievler -İkitelli arasında jet bir yayılımla çalışmalarımıza hız verdik...
Sonunda Anıl'ı da ikna ettik reklam işlerini abisiyle o üstleniyor...Reklam konusunuda bağladık..
Şu an kaliteyi yakalamış durumdayız..Acilen doktorasını tamamlamış uzman elemenlar alınacaktır...
İlgi ve alakanız için teşekkürler:)

Not..Siyasetle ilgileniyor vede asparagas haber yaymak isterseniz eğer müracat CRT:)

S

saniye1

Kullanıcı
17 Ocak 2011
En iyi cevaplar
0
0
Adana
crt' Alıntı:
Mesut'un da belirtiği gibi ..
Ana bayiliğimiz Fenerbahçe'de olup...Bahçelievler -İkitelli arasında jet bir yayılımla çalışmalarımıza hız verdik...
Sonunda Anıl'ı da ikna ettik reklam işlerini abisiyle o üstleniyor...Reklam konusunuda bağladık..
Şu an kaliteyi yakalamış durumdayız..Acilen doktorasını tamamlamış uzman elemenlar alınacaktır...
İlgi ve alakanız için teşekkürler:)

Not..Siyasetle ilgileniyor vede asparagas haber yaymak isterseniz eğer müracat CRT:)
ben müracatta bulunacaktım sayın CRT :)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
iyi günler CRT makineye hoş geldiniz .. dahili numarayı biliyorsanız tuşlayın bilmiyorsanız birazdan operatöre bağlanacaksınız..lütfen beklemeyin.
Buyrun ben ilgileneyim saniye bayanefendi...
Ortaklık mı,
İş için mi,
Sipariş mi
?

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Gözü olanlara,gözlük hediye edilir..
Peki ,şu ortaklık formunu dikkatlice doldurun. Size derhal bilgi vereceğiz!

Firma
Cadde *
PK *
Şehir *
Ülke *
Dil  *
UID numarası
Nakliyeciyim
Müşteriyim
Ünvan
Adi *
Soyadı *
Telefon
Mobil
Faks
E-Posta *
Not :

kaşe/imza onaylandı
kaşe imza onaylanmadı

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
:) Siz Mesut' a değil lütfen haşmetlü Crt 'ye güvenin ...

Amannnn dikkat..!
Kimlik ve mekan tespiti yapıldığında...İnternet üzerinden hgizgi şifreler çözülecek ve tüm hesaplarınıza el konulacaktır bilgilerinize :)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
02********* .(numarayı 'gözü'olanlar görebilir)
Şey.. ımm. Saniye ! senin ortaklıkta 'gözün' var dı değil mi
?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Anladım anladım hiç kaçar mı bizden mektup -zarf atma durumları:)
Mesut:) Telefon numaranı alabilir miyim ? Söz sitede kimse bilmeyecek facabook sayfamda yayınlayacağım :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Onu karşılamak için öyle muhteşem bir tören hazırladım ki faturalarını Mesut ödeyecek:)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
crt' Alıntı:
Anladım anladım hiç kaçar mı bizden mektup -zarf atma durumları:)
Mesut:) Telefon numaranı alabilir miyim ? Söz sitede kimse bilmeyecek facabook sayfamda yayınlayacağım :)
Aaa tabi tabi ne demek .. 83'ün kare kökünü bulup 126 ile çarptıktan sonra,1012 ekleyip,7 ye bölüyorsun.. sonra sonuçla kalanı çarpıp,83'ün kareköküyle yan yana getiriyorsun.. çıkan sonuç eğer 87 değilse,hesabı doğru yağmışsındır.. Daha sonra 10 haneye ulaşabilmek için,her seferinde çıkan sonuca 19 ekleyerek bu işlemi 10 kez tekrarlıyorsun.
en son olarak,crt nin alfabedeki harf sıra numaralarını dikkate alarak delinin harr sıra numaralarıyla toplayıp,benim mesaj sayımla ,senin mesaj sayısının bölümünden çıkacak sonuçla çarpıp altın oran hesabı yaptıktan sonra 1 ile topluyorsun.

Bir parmak kadar yakınım,yapman gereken ,numaramı tuşlamak ..o kadar basit

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Mesut:)Akşam akşam senin yalanlarını dinlemek istemiyorumm:)
Ben bu kadar çalışsam Oksfort Üniversite'sini bitirirdim .
Yorma beni de çabuk numarayı söyle ..Şirketin iş bağlantıları içinü yelerimiz telefon numaranı istiyorlar bi'türlü ulaşamıyorum sana :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Mesut:) Kaç defadır arıyorum neden sen değilde patronıun bakıyor telofona.!
Bak benden duymuş olma ama senin hakkında diyor ki:
Mesut'tan çok memnunum çok dürüst çok çalışkan çocuk ama ...Diğer elemanlarımı örgütlüyor...
"Sigortasız çalışmayın hakkınızı arayın...Üreten biz kazanan yine  patronlar" diyormuşsun doğru mu canım ?