Uzaylılar geldi kahvaltıya dedim Türkiye'de işsizlik bitecek, herkesin karnı doyacak, herkes okuyacak, hepimiz eşit olacağız dedim....... Var mı bunda bir yanlış, peki ya onlar ne dedi? cevap vermediler sadece ;
Ne o ekip toplanmış haşmetlünün yokluğunu fırsat bilip başlamışsınız yine bol kesedenn nutuklara Bilmezmisiniz ki hepinize sonsuz mutluluk,barış ve huzur vadediyorum...Kimse acı çekmeyecek ,tüm baskı ve zulümler ,işkence son bulacak ,kötüler Crt'nin huzurunda tek tek hesap vercek....Güzel günler yakındır ........emirlerimi beklemeye devam ediniz
Yalanada bak sen değilmiydin?.Doğduğum andan itibaren "mesut ve bahtiyar" biir hayatım oldu çok mutluyum yaşamak güzel .çiçekleri ,böcekleri, hatta Şeyhülislam hazretlerini vede haşmetlüyü Crt'yi bile çok seviyorum diyen ?
Laptobum bozuldu bozulcak.. Mesut olmuyor ama haşmetlü crt'ye bir bilgisayar alıp hemen gönderiyorum diye çok ısrar etti .. (Aslında ben sipariş vermiştim ama hemen iptal ediyorum.) Onu kıramayacağımdan dolayı adresi veriyorum Haşmetlü sok. Crt Apartmanı Daire:Sıfır Bir Garip Çorumlu
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.