Hepimizin söylediği enn popüler Yalanlar :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bin diyorum ki : Bu gökçe arkadaşımız yabancı değil. Beni kazıklamasının ardından ayrılmış olsakta,o benim eski ortağım. Bir kaç kuruş çıkalım diyorum. Sen de tuğba için gerekli hukuki işlemleri başlatmasını için ağabeyine haber ver. Yoksa yazık olacak eski dostuna. Bir daha da bizden yalan almasın. Daha ucuzunu buluyorsa,gitsin başka yere..
Hiç sinirlenme: paralar cebimizde ,k.g. halkı uyuya dursun 

Mesut, beni  Crt yapan ve bu koltuğa oturtan sizlersiniz ve dostluğunuza  canı gönülden inanıyorum (:
Bilirsin seni ,Gökçe ve Tuba'yı çok severim.
Ancak işin içine hesap -kitap  karışınca... Dostunu  ekmek gibidir hergün ararsın ...
Bazen de ilaç gibidir gerekirse ararsın...
Çıkarı varsa eğer bir mikrop gibidir o seni arar bulur(:
Bu durumda benle iyi geçinmeye bak zararlı çıkmazsın.
Haşmetlü Crt ve baş danışmanı Mesut diyor ki(:
"Eyy halk enn inandırıcı yalanlarımızla aranızdayız ...Lütfen uyumaya ve de bizi beklemeye devam edin."

Mesut sayende kaliteye ullaştık yalanı markalaştırdık grur duyorum seninle tabii kendimlede (:
Şimdi de biraz nostarji takılalım (:
Bu şarkı  bizi destekleyenler için senin ve benim içindir.

yeliz yalan yaaaalaaaaan

Estf.
Haddime düşmez benim çünkü af yüce Tanrı'ya masustur.
Mesut:) Yaptın yapacağını yine bu şarkı her defasında çok hüzünlendirir beni.
Yalancı çoban misali artık doğru söylesekte kimse inanmayacak ama ne olur bu defa(lık)inan bana  sözlerimde gerçekten yalan yok. :(

Bu sözlerini esefle karşılıyor ve  ben de seni kınım kınım kınıyorummmm (:

Bak bi'şey değil derken bile enerji kaybına uğruyorum bi'daha olmasın lütfen(:

Sen değilsin havanda  ama ben bugün seni ve tuba aplayı deşifre ettim,Dürüst açıklamalarda bulundum burada.
Siz gelin duymazlıktan böyle,halk gerçekleri biliyor artık

Biz geri planda işleri hallediyoruz sanmaki seni görmezden geliyoruz. Biz her şeyin farkındayız :) jitem gibi çalışıyoruz kimse göremiyor :D

Mesut:) Tuba Anıl'ın geldiğini duymuş ..Facebook sayfama "Hımmm artık papucumuz dama atıldı" diye sitemkar bir yazı yazmış şu an kayıp bende ulaşamıyorum ona.
Ona yazdığım yanıtı aynen buraya aktarıyorum.Bak yalan değil.Offya hayşmetlü Crt'nin düştüğü hale bakar mısınız? Birde sizi doğrularıma inandırmak için mücadele veriyorum...

Sayfamda Tubacım..Bilmezmisin ki..Anıl,Türker.Mesut.Gökçe.Zaloğlu(diğer oğlum) tamam hepsini severimde...Bilmezmisin ki senin yerin çok ayrı çok özel.Taht kurmuşun gönümün kraliçesisin:) diye yanıt verdim .
Kıskanmayın ne olur sizide çok seviyorum ama dediğim gibi TUBAAAAAAA çok özel.

Mesut senle "artık yalana paydos kampanyası" başlanmak istiyorum ama ..hala Taksim'de olay çıkartarak gençlerden zorla haraç alıyormuşsun ..Olmuyor ama sana hiiiiç yakıştıramadım hem de hiçç.!

asukaki' Alıntı:
Biz geri planda işleri hallediyoruz sanmaki seni görmezden geliyoruz. Biz her şeyin farkındayız :) jitem gibi çalışıyoruz kimse göremiyor :D

Gökçe demek öyle.. :o
Bilmezmisinizki Crt'ye karşı gelenler  Ergenekon Destanına konu olmutur(:

crt' Alıntı:
asukaki' Alıntı:
Gökçe demek öyle.. :o
Bilmezmisinizki Crt'ye karşı gelenler  Ergenekon Destanına konu olmutur(:
Ben neler gördüm neler geçirdim biz ki ergenekonu eritip içinden çıktık parmaklıklarmı bizi hapsedecek şaşarım :D

Mesut senle "artık yalana paydos kampanyası" başlanmak istiyorum ama ..hala Taksim'de olay çıkartarak gençlerden zorla haraç alıyormuşsun ..Olmuyor ama sana hiiiiç yakıştıramadım hem de hiçç.!
[/quote]

Konu molası :

Anıl hoşgelmiş :) Gözünaydın abla. Biz gelemedik,bulaşıklar sana kaldı biliyorum kusura bakma :)
Çok selamlar. Alah kavuşturdu,bir daha ayırmasın inş:)

Mesut teşekür ederim canım .  Anıl çok yorgun uyuyor iyi dilekleriniz yarın iletirm ona...

Şimdi konu dönüyorum...
Bak beni sağda solda maçup edecek davranışlar sergilemeyi bırak artık..
Senden para esirgeyen mi olduki(isviçre bankalarında hesaplar zaten senin üzerinde) haraç kesiyorsun? !

asukaki' Alıntı:
Ben neler gördüm neler geçirdim biz ki ergenekonu eritip içinden çıktık parmaklıklarmı bizi hapsedecek şaşarım :D

Kükremiş bir asena gibiyim kuralı-yasayı çiğner aşarım.
Yırtarım gazeteleri hepinizi sustur gerekirse asarım (:

Geri