D
deli
Kullanıcı
Ne yani "Mülk halkındır devrim yakındır"sloganlarıyla seni vede cümle alami panik atak mı yapsaydım?deli' Alıntı:Bu kadar da yalan olmaz yahu abla,hayal diyorsun birde
![]()
Avukat mı,cüret mi..Tehdit mi? ..Her neyse sıraya koyamadım şimdi ama o kro'fösürü öyle bir korkuttum ki :adam,davayı bırak,gidip köyünün muhtarına bile şikayet edemedi beni.. Yolsuzluk yapanlar cezasını çekecek.. Yok öyle ! O hatasını biliyor; bende alacağım miktarı.. Bu kadar ! Tamam mı ?crt' Alıntı:O bahsettiğin doktor var ya...Öyle havalıki kendisine ulaşabilmek için saatlerce bekliyoruz da .Bir dakika sürmüyor muayenesi .
Mesut bu ne cürret birde gidip tehdit etmişsin kocaman profösörü, seni mahkemeye verecek haberin olsun.Avkata ihtiyacın olursa beni bul .Abim bakar davana![]()
Küçük büyük demem ben ,iyilik iyiliktir,yardım yardımdır. Miktarda anlaşabilirsek neden olmasın?crt' Alıntı:Mesut hatırladıkça sinirleniyorum şimdi benide havaya soktun.
Gözüme uygulanan fotodinamik tedavi için vediğim paramı geri alabilirsen eğer söz tam boğaza karşı Ortaköy'de sana bir yemek ısmarlayacağımdır![]()