Hepimizin söylediği enn popüler Yalanlar :)

• Konbuyu başlatan crt
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde crt tarafından oluşturulan Hepimizin söylediği enn popüler Yalanlar :) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 107,207 kez görüntülenmiş, 414 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Hepimizin söylediği enn popüler Yalanlar :)
Konbuyu başlatan crt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Emre
crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
deli' Alıntı:
:) Bu kadar da yalan olmaz yahu abla,hayal diyorsun  birde :D
Ne yani "Mülk halkındır devrim yakındır"sloganlarıyla seni vede cümle alami panik atak mı yapsaydım? :)
Gece gece birde bana yalancı demez mi ?
Mesut, bak yine çok kırdın beni küstüm senle hadi git işine :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
12 hazirandan sonra inanın herşey çok güzel olacak , her yan  ışıl ışıl uyuyacağız mışıl mışıl:)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Zaten ben onu ilk gördüğümde gözüm pek tutmamıştı, söyleyecektim ama inanmazsın diye sustum (Teselli cümlesi ama yalan :) )

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Ben çok yakışıklıyım. Kızlar hasta,çirkinler yasta oluyor beni görünce.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
  Hastanenin acili tıklım tıklım dolmuş..
"Hayırdır gençler şikayetiniz nedir" dedim.
"Hiç sorma crt ahh  o Mesut varya yaktı bizi deli eyledi" dediler:)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Ben o kadar da dedim. Çıplak gözle bakmak zarar verebilir diye... Gidin kardeşim apachi gözlüğü alın,onla bakın! aaa!

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Zaten bende onlara Çapa'daki göz doktorunun adını verdim gidin ona bi'muayene olun gözünüze lazer gerekebilir dedim :)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Çapa da ki göz doktoru sayemde zengin olmuş. Gidip 'sakalımı alacam aga ! iyi oldu duyduğum . Adam kendini klonlayıp,2inci feyk muayenesini açmış be !

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
O bahsettiğin doktor var ya...Öyle havalıki kendisine ulaşabilmek için saatlerce bekliyoruz da .Bir dakika sürmüyor muayenesi .
Mesut bu ne cürret birde gidip tehdit etmişsin kocaman profösörü, seni mahkemeye verecek haberin olsun.Avkata ihtiyacın olursa beni bul .Abim bakar davana :)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
crt' Alıntı:
O bahsettiğin doktor var ya...Öyle havalıki kendisine ulaşabilmek için saatlerce bekliyoruz da .Bir dakika sürmüyor muayenesi .
Mesut bu ne cürret birde gidip tehdit etmişsin kocaman profösörü, seni mahkemeye verecek haberin olsun.Avkata ihtiyacın olursa beni bul .Abim bakar davana :)
Avukat mı,cüret mi..Tehdit mi? ..Her neyse sıraya koyamadım şimdi ama o kro'fösürü öyle bir korkuttum ki :adam,davayı bırak,gidip köyünün muhtarına bile şikayet edemedi beni.. Yolsuzluk yapanlar cezasını çekecek.. Yok öyle ! O hatasını biliyor; bende alacağım miktarı.. Bu kadar ! Tamam mı ?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Mesut hatırladıkça  sinirleniyorum şimdi benide havaya soktun.
Gözüme uygulanan fotodinamik tedavi için vediğim paramı geri alabilirsen eğer söz tam boğaza karşı Ortaköy'de  sana bir yemek ısmarlayacağımdır:)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
crt' Alıntı:
Mesut hatırladıkça  sinirleniyorum şimdi benide havaya soktun.
Gözüme uygulanan fotodinamik tedavi için vediğim paramı geri alabilirsen eğer söz tam boğaza karşı Ortaköy'de  sana bir yemek ısmarlayacağımdır:)
Küçük büyük demem ben ,iyilik iyiliktir,yardım yardımdır. Miktarda anlaşabilirsek neden olmasın?
Yalnız bu adam biraz çakal,benden söylemesi..Duyduğuma göre,eğer paranı geri alırsan,o da tedavisini geri alıyormuş..
Hani söyleyimde,eğer iş olmazsa,benden paranı geri alamazsın yani.. Çünkü ben hizmetimi geri alamıyorum,ambalajı bozulunca müşteri almıyor biliyor musun..
Geçmiş olsun.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Mesut'la beraber ortak bir karara vardık .Artık dürüstlüğümüze gölge düşsün istemiyoruz ve şu andan itibaren yalan ve yalancılara karşı büyük bir mücadele başlatmış bulunmaktayız...
 Önerileriniz nelerdir bekliyoruz ?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Gökçe yine abartıyorsun :)
Bence gaz odaları düşünülebilir hane ne dersin ?:)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Poşet içinde deniz diblerinide biliyoruz ama haşmetlü :)