Hepimizin söylediği enn popüler Yalanlar :)

• Konbuyu başlatan crt
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde crt tarafından oluşturulan Hepimizin söylediği enn popüler Yalanlar :) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 107,206 kez görüntülenmiş, 414 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Hepimizin söylediği enn popüler Yalanlar :)
Konbuyu başlatan crt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Emre
D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Evet ya ,acun abi aslında bizi çağırmıştı,en son çare olarak nihat diyordu. Bizim crt ablanın tam da yolculuk günü işi çıkınca gidemedik. Neymiiş efendim,barbunya adalarına,ucuz pazardan alışveriş yapmaya gidecekmiş. ahh ev işi işte bitmiyor ki dimi

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Yani paşa dedemde öyle bir miras kaldıki ..Harca harca bitiremiyorum.
Mesut, hani diyorum Barbunya Adalarını falan satın mı aslam ne dersin?

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Yok abla orada yaşanmaz. Bizim çekirdek diye yediğimizi kuşlara yem diye veriyorlar orda. Yani demem o ki ucuzluğu var ama evleri küf tutuyor. alış verişe haftada bir git tabi ama alcaksan bir göl evi,ya da dağ evi al . antartika da dayımın amca oğlunun komşusunun teyze kızının arkadaşı var . Yakından tanıyorum bende. .adam -100 derece de 40 derece çöl sıcaklığını yaşıyorum diyor. Süper evler yapılmış. Pardon adam dedğim kız yani. 10 seneye kalmaz metropol olcakmış. Hem artık vatan caddesinden kaşlkan 146 b halk otobüsü ordanda geççekmiş. ulaşımda kolay
.çok konuştum okuyarak zaman kaybeden beni yakalarssa dövebilir. ama yalan değil.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Mesut..
Zaten bende düşünme aşamasındaydım.
Bırak ne işimiz var ta Anktartikada falan..
Dubai Şeyhi Oğlumun yakın arkadaşıdır ..
"Haşmetlü crt  http://www.kendinigelistir.com/ u  üzerime devretsin Dubai onundur" .........demiş .
Bu teklifi Özgür'le bi'değerlendirsek mi diye derinnnn düşünceye daldım:)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
crt' Alıntı:
Mesut..
Zaten bende düşünme aşamasındaydım.
Bırak ne işimiz var ta Anktartikada falan..
Dubai Şeyhi Oğlumun yakın arkadaşıdır ..
"Haşmetlü crt  http://www.kendinigelistir.com/ u  üzerime devretsin Dubai onundur" .........demiş .
Bu teklifi Özgür'le bi'değerlendirsek mi diye derinnnn düşünceye daldım:)
;D

Hiç düşünme ,hiiç düşünme,beş para etmez dubai :D böyle kal :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Diyorsun ama ben tüm petrolleri ele geçirmek .
ABD'ye "yeter artık dur" demek istiyorum:)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
:):)Abd için zaten 2yeter artık dur' demen yeterli ama sen oradaki masum halk ürkmesin diye vicdanınla cebelleşiyosun iyi bilirim.
Petrol konusuna gelirsek,adamlarımı yolladım Anıl'ın yanına desteğe,36 tane iş makinası ve 500 içşi getirttim. anılda gerekli konuşmayı beyan etmiş zaten. (anıl dı dimi) geçen hafta alamanyadan aldığımız ithal dedektörler nooldu? Gitmiyozmu altın aramaya abla?
Valla cebimde yol param kalmadı,sıkışığım bu günler. Bizim yan kuruluş mikrosoftu aradım,100 bin dedim çıkın bana,bozuk yok abi diyolar.

(benim eve gitme vaktim,doğruları anlatmaya evden devam edeceğim. k.g. deki tüm yaşam formları,:HAkikatlere hazır olun!)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Mesut:)Anıl haftaya geliyor..
Tüm bağlantılar hazır.Sende iş makinalarını ayarla kafi ..Halkın desteğiyle bu işide başarıyla sonlandıracağımızdan  vede Ortadoğu'ğuyu tamamen kontrolümüze alacağımızdan emin olabilirsin .
Ortaklıkta kar payı ::
%de 5'i senin
%de 6 sı Anıl'ın olacak ..Kalan paysa haşmetlü crt'nindir..
Neme lazım kimsenin hakkını yemek istemem hane:)
Şimdilik benden bu kadar yeni yalanlarda buluşmak umuduyla bekliyorum hepinizi :)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Evet hakikatler devam ediyor.;
Evet crt:Anılı karşılamaları için 74 badigart siparişi verdim.Hemide ithal.. Hayırlısıyla gelsin inş :)
Yüzde 5 bana fazla.. Benonun 4te 3 ünü halka açıyorum. Sana da yastık yorgan nevresim takımı yolluyacam burdan. İçinde tüy yok,500 euroluk bakntlarla dolu. Burada döviz nevresim takımı diyolar ona. Onlarla yatıp onlarla kalkarsın .hem para sıcak tutar.Antartikalarda donma

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Mesut:)
Beni maçup ediyorsun. Hediye seçeceğim nevresim yorgan alacağım diye zahmet etme  mümkünse sadace dolar rica edeyim:)
Antartika'dan vaz geçtim .Kendime sarı lacivet bir gemicik alıp yardım için Libya'ya gitmeye karar verdim .
Anıl 'la seni yardımcı tayfa olarak yanımda götüreceğimdir:)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Memnuniyetle :)

Yalana gelince diyorum ki;
yakında büyük dünayı değiştirecek büyük önerilerde bulunacağım

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Bu pek yalan gibi durmuyor  :D Gerçekleri konuşma arkadaşım,yasak burada hey  :D

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Yok yok yalan zaten bilsem kazanacağımı yinede burada adaylımı koymam :D

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Artık  yalan konuşmayacağım diye ant içtim .
Grur duyuyorum sizlerle ...Yarın başlarız yine kaldığımız yerden :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Bu gün bankada gitmiştim ,müdür bey
"Aman haşmetlü crt bankamız emrinizdedir  ,istediğiniz kadar sınırsız kredi alabilirsiniz" diye nasıl ısrarcı konuşuyor.
Oysa hiçç hoşlanmam bu tür cambazlıklardan:)
"Hayır teşekkür ederim" dedim ve kabul etmedim:)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
abla yapma Allahaşkına ya.. Bu kadar düşülür mü.Sözüm ona o banka,geçende açığı var diye senden 70 miyon dolarcık istemedi mi?
Şimdi haşmetlü crt ye bu kredi teklifi yapma cüretini nereden buluyor !!! Çok sinirlendim.. kendilerini bişey sanmışlar bizim vberdiğimizle büyüdüler  boynuzduk kulağı geçtik sanıyolar. Hiç ödün verme.
Bak bankalarla ilgili bir söz : 'Güneşli günde şemsiye verip,yağmurlu günde geri isterler' .

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Mesut:)
Ben o 70 milyon doları çoktan unuttum  hiçç önemli değil.Gerekirse o bankayı yatın alırım:)
Ancak müdürün ."Anıl haftaya gelsin  hemen genelmüdürlükte işe başlasın" demesine çok üzüldüm.
Ve  "Sermeye patronlarının hesabını tutsun diye okutmadım ben onu bunca yıl ..O KPSS'ye girecek per perişan olma pahasınada olsa mücadele edecek istediği işe başlayacak......" dedim:)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Halal olsun.Ver paylarını. Sanki iş e ihtiyacımız var .. Haftaya alalalım o bankayı,faizsiz kredi verelim halka..

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
 Üretende tükentende bizleriz..Ferman Crt'nin bankalar halkın mülküdür :)
(Mesut .dolduruşa getirdin beni ya neyse hayali bile güzeldi hane) :)