Bugün günlüğe ne yazsam diye düşündüm. Yazmak da zordur ya hani.
Sağolsun "birileri" konu sıkıntısı çekmemi istememiş olacaklar ki, profilden görünen ve uzun zamandır bakmadığım mailime "şikayet mesajları" atmışlar..
İki kişi mail atıp, benim bu sitede yazdıklarım hakkında "kendilerince" yorum yapmışlar. Meğer ben bu sitede şiir ve güzel sözlerle bayan arkadaşlar ediniyormuşum. Yani işin açığı, meğer ben çapkınlık için şiir yazıp edebiyatla ilgileniyormuşum! Sırf kızlar güzel söz ve şiirlerden etkileniyor ve ben de bunu çok iyi bildiğim için bu yöntemi kullanıyormuşum. O arkadaşların kim olduklarını bilmiyorum, sahte birer nick de kullandıkları açık: 'vurucu', 'polatın_adamı'.. Onlara uygun birer cevap yazdım ama içim rahat etmedi. Belki de sitede aynı düşünen başkaları da vardır diye buraya da yazmak istedim. Şimdi çok açık ve net olarak söylüyorum, o tür düşünenler iyi okusun!
BİR. Bugüne kadar yazdığım yüzlerce şiir ve hikayenin hiçbirini, asla ve asla kimseyi etkilemek için şiir yazmadım,yazmıyorum ve yazmayacağım! Sadece "yazmak" için yazıyorum. Çünkü yazmayı seviyorum. Bir anlamda yazı benim hayatımın parçasıdır. Yazmazsam ölecek gibi oluyorum. Yani birilerini ve hele hele sitedeki bayan kardeşlerimi, bacılarımı, ablalarımı etkilemek onlarla samimiyet kurmak adına asla yazmadım, yazmıyorum, yazmayacağım!
İKİ. Zaten yalan olan sanal alemde birilerinin yazdığı üç beş yaldızlı ve güzel söze şiire aldanıp, onları yazana hayran olacak, onunla samimiyet kurup "farklı" amaçlara yönelecek kimsenin de bu sitede olduğunu düşünmüyorum! Evet belki şiirlerim beğeniliyor seviliyor, kişiler kendilerini benim şiirlerimle mutlu hissediyor ama bu, asla ve asla onların benden "cinsi" manada etkilendiği anlamına gelmez, en azından ben öyle düşünüyorum. Sitedeki herkes aklı başında, samimi ve dürüsttür. O tür bir düşünceye sahip olanlar da yalnızca sahte nick ve isimlerle ona buna, özelde de bana çamur atanlardır!
ÜÇ. Yazmaya devam edeceğim. Kendini bilmez üç beş, "profil meraklısı" ve "msn"ci beni yazmaktan alıkoyamaz, bu da böylece biline!
DÖRT. Benim kimseyi etkilemeye ihtiyacım olmadığı gibi, eminim kimsenin de benden etkilenmeye ihtiyacı yoktur! Zaten öyle bir düşüncem de asla olmaz. Beni tanıyanlar bilir. O saygısızca mailleri atanları bu sitede görüdğümü hiç hatırlamıyorum. Hatta yazdıklaırmı okuduklarından da şüpheliyim. Gereksiz kıskançlıklarla kimsenin bana çamur atmaya, bayan arkadaşlarımızı da küçük düşürmeye hakkı yoktur!
BEŞ. Umarım bu yazdıklarımı okursunuz ve ne kadar yanlış düşündüğünüzü anlarsınız. Sizin gibi saklanmaya da ihtiyacım yok. İşte adım işte soyadım: Yavuz Akengin!..
Hayal'in Notu: Kendini bilmez birkaç kişi yüzünden site dostlarının da tadını kaçırmak istemezdim. Ama inanın çok sinirlendim. Bana "kız peşinde koşan biri" muamelesi yapılmasından nefret ettim, ediyorum. Tüm dost ve kardeşlerimden, bu tatsız yazı için özür dilerim...