evet onlar sadece kendilerine zarar verirler :hayal_12' Alıntı:Evet canlı cenaze ya.. Yalnız korkmaya gerek yok.. Bir şey yapmaz bu tip cenazeler![]()
![]()
yaşadım bensimurg_288' Alıntı:canlı cenaze bilmem olmaz ya
ben kimseye karışmıyorum kendi halinde varlığım yokluğum belli değil olmasın arkadaşlar canlı olalım hayata insanlığa bir katkımız olsun
içimizden yaşama sevinci hiçbir zaman gitmesin
çünkü yaşamak direnmektir..
feridis' Alıntı:ya hayal_12 senin meçhul şairliğin kalkmış ya basbaya gerçek şairsinn.kendindeki bu yeteneği farkedip mısralara dökmen çok güzel bak bizde faydalanıyoruz..bizlerle paylaştığın için çok saol.devamını bekliyoruz.evet tarzın farklı ve bence kendine has ifade tarzın var.bunu herkes başaramaz..başarılar,ilhamlı günlerr![]()
fıstık' Alıntı:yaşadım bensimurg_288' Alıntı:canlı cenaze bilmem olmaz ya
ben kimseye karışmıyorum kendi halinde varlığım yokluğum belli değil olmasın arkadaşlar canlı olalım hayata insanlığa bir katkımız olsun
içimizden yaşama sevinci hiçbir zaman gitmesin
çünkü yaşamak direnmektir..
sevgiyle dolarakda
nefretimle boğ/ul/arakda
yüreğimdeki bulutlar çarpışıp
yaşını gözlerimden akıttığında da
mutluluktan gözlerim kör olup,
acıları unuttuğumda da
varlığımı hissettiğimde de
varlığımda yok olduğumda da
yoklukda tekrar dirildiğimde
ve yaşarken öldüğümde de
her anı/m/da
varken yok o(Ö)ldum
yokken var oldum ama
her anımda yaşadım ben
hep yaşadım...
kendimi yalnız hisettiğim anlarda sadece yazarım kimselere bişey söylemem...zaten kişi birisine yalnızım dediği andan itibaren yalnızlık gemisini başka limanlara yollamış demektir.hayal_12' Alıntı:Yorum yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim.. Yalnızlık tek başına bir odaya kapanıp, dünyayla alakasını kesmek demek değildir.. Kalabalıklar arasında sessiz, önüne bakan, ve çarptığınızda sizi farketmeyen biriyle karşılaştığınız an bilin ki yalnızdır o.. Ya paradan, ya sevgiden, ya ibadetten, hayat telaşından, ya insandan yalnızdır.. Dikkatli bakın etrafınızda onlardan çok var.. Ve bir çoğu da gururludur.. Yalnız olduğunu söylemeyecek kadar da gururları vardır.. Ben yalnızlığımı şiir, anı ve hikaye yazarak bölerim ya siz???
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.