P
Paradoks
Güzelll.. Paylasım icin tesekkürlerr.. 

yarence' Alıntı:teşekkürler hayal gerçekten içten gelerek ve hissedilerek yazılan bi şiir bu kadar güzel olabilir.
kelime oyunu.gerçekten öyle bilmeden,hissetmeden hiçbişi olmuyo.oyunu bilmelisin ki güzel oynayabilesin.kurallarına göre oynayabilesin.
ne güzel benzetmişsin yakıştırmışsın hayalinde ne güzel bir yere oturtmuşsun o insanı ki sana bu içtenliği yaşatabilmiş.onada sana bu duyguları yaşatarak bizimle bu güzel duyguları paylaşmana vesile olduğu için teşekkürler
güzel şiirlerni bekliyorum şahsen ben bekliyorum.tekrar teşekkürler
hayal_12 demiş ki:
Şimdi daha iyi anlıyorum.. Bakışlarını derlemekmiş en iyi yaptığım şey...
Hadi hep beraber söyleyelim şarkımızı: "Edebiyat dostluğu sonsuza dektir gülüm, bilmez misin..."
hayal_12 dediğin oynatma tehlikesini atlattım şkrhayal_12' Alıntı:Ben teşekkür ederim 'yarence', ilgin için..
Ve sen 'fıstık'.. Ölümle yoğrulmuş kalbinin eseri cümleler kurmuşsun.. Yanan sadece gözler değil; kalbin ta kendisidir.. Kalp bir yandı mı, başka bir şeye benzemediği için asla sönmek bilmez.. Ölüm de "yanmak" dnene şeyin en alasıdır.. Unutulmaya gelemz.. gelse de bir şeye yaramaz ya.. Çünkü "o" hep bir yerlerde karşımıza çıkmasını bilecektir.. Attığımız her adımda, yediğimiz her lokmada.. Çok düşünmeye de gelmez.. Zira oynatmak tehlikesi vardır.. En iyisi unutmakla unutmamak arasındaki o ince çizgiyi bilip, öyle yaşamayı seçmektir.. Ölümlü dünyada, ölümü unutmadan ve ölmeden yaşamayı becerebilen "sen" yürekli herkese sevgi ve saygılar...
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.