hayal_12'nin Kaleminden

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hayal_12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
susmak; bazen sevgiye karşılık bulamamaktan korkmaktan, bazende sevdiğinin hayallerindeki gibi olmadığını görmekten korkmaktandır... :-X
teşekkürler hayal_12 şiirlerini hep takip ediyorum :)

ve öl!
aşkın
sevdanın uğruna
gerektiği yerde
ve zamanda
gözünü dahi kırpmadan öl!

Hayal'in Notu: Korkup sinmiş herkese

tşkler hayal_12 paylaşımın için gönlüne sağlık bende şiirlerini ve yazılarını çok beğeniyorum dememe e gerek yok artık heralde  :) gerçekten hepsi birbirinden değerli yüreğine sağlık sevgi ve dua ile kalın....

paylaşım için tşkler yavuz çok güzel bir hikaye :) olmuş bencede mehmet sevdiğini söylemeli karşılıksız olacağını düşündüğü kadar yani ya olmazsa diyene kadar ya olursa desin ve söylesin bence :) merakla bekliyorum hikayenin sonunu ve yarencecim yorumuna katılıyorum hepiniz rabbe emanet kalın :) ...

Bir kız varmış..daha kalbinin kapılarını daha önce kimseye açmamış,açamamış..Ve evet bir gün olan olmuş..biri için kalbi yerinden fırlayacakmış gibi atıvermeye başlamış..güzel günler yaşanmış ama nasıl yaşanmış herşey kalbi olarak cismi olarak göz önünde bile bulundurulmamış hiçbirşey ..topu topu iki kez görüşmüşler..çünkü ikiside böyle bir istekte bulunmuşlar..birbirlerinin fiziğini değil yüreğini sevmek istemişler..ve öylede olmuş..ama bir gün herşey tersine dönüvermiş bir anda..kız ne olduğunu bile anlamamış..oğlanda birşey anlatamaz olmuş kız üzülmesin diye..ama bu durum kızı daha yıpratmış..bu bir süre böyle devam etmiş ve sonunda kız bitsin demiş ne sen nede ben acı çekmeyelim demiş..ama sırf oğlanı düşündüğü için..kız artık kendini düşünmüyormuş..ve görünürde herşeye son noktayı koymuşlar ama görünürde..kızın hala dilinde onun için söylediği bir cümle var "ne olursa olsun ömrümün sonuna kadar bekleyeceğim..Benim hala umudum var o bilmesede ben bekleyeceğim..biliyorum ki Rabbim bunun mükafatını en güzel şekilde verecek.. "ve kız hala bekliyor..ve de bekleyecek..çünkü o kalp de bir başkasına yer yokmuş..

KOrkmadı..
Sevdi..
Koştu..
Unutmadı..bir ömrü onu beklemeye feda edecek kadar gözü kara oldu..

yazdığınız bu şiire bir parça olur diye düşündüm naçizane :( hayal_12..yaşanmış bir hikayecik..

:'( :'( :'( 
KOrkmadı..
Sevdi..
Koştu..
Unutmadı..bir ömrü onu beklemeye feda edecek kadar gözü kara oldu..

yaaa süperdiii tşkler cümle yok sölenecek  :'(

'fıstık', 'kardelen' ve 'yarence' yorumlarınız için teşekkür ederim..

Ben de senin şiirlerini takip ediyorum 'fıstık', dua ile.. Hem de merakla :)

Sen de sağlıcakla kal 'kardelen', saygılarımla...  :)

Ve sen 'n_i_s_a'.. Hikayeceğin o kadar masum ve 'özel' ki iyi ki şiire ekledin diyorum.. O kız hep bekleyecek biliyorum.. Beklemek için sevdi aslında.. Bekledikçe daha çok sevdi hep.. Yüreği her gün yeniden yansa da bekleyecek, beklediler, bekliyor.. Hayat bu, sevgi yolu bu aşk bu.. Dikkate takip ediliyorsun 'n_i_s_a'.. Sevgi ile kal...   :)

bir an yeter
erkek için, sevmeye
sonra asırlar
gerekir unutmaya
demişti
sevdiğim bir şair*
ben de diyorum ki
bir bakış yeter, sevmeye
erkek bayan herkese
sonra ölüm
gerekir unutturmaya
öyle ya
insan bu
sevdi mi yüreğini açar
açıldı mı yürek
ölüm gerekir unutturmaya
ey korkup sinmiş biçareler
sözüm size
haydi kalkın ve silkinin
yaratan öyle bir şey
koydu ki içinize
adı sevgi diye
ne zaman dinler
ne mekan
ve ne de
korku
dinlemez işte
nedir bu ısrar öyleyse
haydi kalkın ve silkinin
sevgiye adanmış bir ömür için
yaşayın ve
ve
ölün

* Nizar Kabbani

Moderatör arkadaşlara not: Şiir alıntı değildir.. Sadece *'lı kısım alıntıdır.. Onun için de yazar adı yazdım.. Sonra alıntı şiir eklemek yasak demeyesiniz...  ;) Sevgi ile...

Ben teşekkür ederim 'yarence'.. Beğendiysen ne mutlu bana.. Sevgi ile kal...

yarence' Alıntı:
teşekkürler yavuz.yine güzel bi hikaye paylaşmıssın.ama ben anlamıyorum bu söyleyememe duygusunu neden yani ya oda senin bunu sölylemeni bekliyorsa....neden zamanını insan acabalarla geçiriyor....

ama şu sözüne katılmıyorum.hikayenin bi kaç yerinde şu sözleri kullanmışsın'ya sevgime karşılık vermezse.ben ne yaparım nasıl yaşarım.'bunlara katılmıyorum.hayat ondan öncede vardı ve ondan sonra da var olacak.kişi birtek sevdiği için yaşamıyor.ilk önce kendi için yaşıyor.ben böyle düşünüyorum.

paylaşım için teşekkürler arkadaşım.devamını bekliyorum.merakla :)

Hımm doğru demişsin 'Yarence'.. Söz benim değil, Mehmet ve Mehmet gibi düşünen herkesin.. Hikayenin içine bilerek tuzak üç cümle yerleştirdim, birini yakalamışsın..  ;) Aynı saftayız 'yarence', dediğin gibi hayat ondan önce de vardı ondan sonra da var olacak.. Ama işte zamanında bunları söyleyebilmek öenmli.. Bilirsin bizler zamanında diyemedik bunu.. Sevgiyi sonuna kadar yaşamak ama o çekip gittikten sonra ölmemek.. Yaşamayı becerebilmek.. Güzel yorumun için çok sağol.. 'Benim düşüncem' diyorsun ya, inan düşüncen çok değerli benim için...  :)

fıstık' Alıntı:
çok güzel bir hikayaydi yine teşekkürler hayal_12 :)..  yalnız yarence haklı... "hayat ondan öncede var ve ondan sonrada olacak"... hayatımızı hiçbir zaman tek bir şeye odaklamamalıyız böyle yapmak koca beyaz bir sayfada yalnızca küçük bir noktaya takılı kalmaktır.. ki bu o noktaları attırabilir...
sevgi asla saklanamaz; söylememek karşıdakinin bihaber olduğu anlamına gelmez... zira sevgi söylenmedende hissedilebilir ki zaten gerçek sevgide budur... ama mehmet söylemeli bencede bakalım hikayenin sonu nolcak ???

Sana da katılıyorum 'fıstık', doğru demişsin, "koca beyaz bir sayfada yalnız tek bir noktaya takılmak"tır.. Sanırım herkes aynı noktayı yakalamış.. Tuzak bir cümleydi.. Onun gibi iki tane daha var ama onları sanırım kimse yakalayamadı.. neyse boşverin, yeni hikeyede daha iyisi olacaktır inşallah.. Dua ile...

Bence de Mehmet söylemeli ama açıkçası ben de söyleyip söylemeyeceğini çok merak ediyorum.. İnşallah söyler.. Mehmet yakın 'tatlı' bir arkadaşımdır.. Umarım söyler de ben de hikayenin devamını eklerim inşallah..

Yorumcu tüm arkadaşlar yüreklerinize sağlık.. Bir vakit bulayım sürpriz hikayelerim olacak sizlere.. Saygılarımla..

Buluruz buluruz inşallah.. Olmazsa dua edelim.. Mevlam elbet en hayırlı olanı karşımıza çıkaracaktır... :)

teşekkürler hayal....

tuzak diğer iki cimleden biri YARIN HERŞEY İÇİN GEÇ OLABİLİR ve HAYIRLI OLANIN SÖYLEMSİ OLDUĞUNU DÜŞÜNMESİ VE HAYIRLI OLANIN SÜNNETİ SENİYE GEREĞİ ÇABUK OLMASI  MI ? acaba ben bunların olabileceğini düşünüyorum ama öyle mi?

mehmet senin arkadaşınsa söyle ona bak ben bi kız olarak söylüyorum.hemen gidip açılsın kıza.içinden geçenleri hiç çekinmeden tüm içtenliği ve yapmacıksızlığıyla söylesin.ben kötü bir cevap,onu mutsuz edecek bi cevap alacağına inanmıyorum.

en kısa sürede müsait olmanı diliyorum.paylaşımlarının devamını bekliyorum hayal.....

Geri