öncelikle teşekkür edrim değerli yorumun içinebruliyn' Alıntı:Emeğine sağlık,yine güzel bir şiir
Yalnız yeni bir sayfa diye başlayan şiirinin son kısmını çok beğendim,ilk dizelerde duygularını biraz sıradan dile getirmişsin gibi geldi :![]()
teşekkür edrim yorumun için yiğitçe..yigitce' Alıntı:güzel ifade edisler...
tesekkür ediyorum ...
harariye' Alıntı:öncelikle teşekkür edrim değerli yorumun içinebruliyn' Alıntı:Emeğine sağlık,yine güzel bir şiir
Yalnız yeni bir sayfa diye başlayan şiirinin son kısmını çok beğendim,ilk dizelerde duygularını biraz sıradan dile getirmişsin gibi geldi :![]()
ve yeni sayfamsın benim diye başlayan şiir başlangıçta yırtılıp atılacak bi karalamaydı ama sonradan güzelleşince ben de ilk halini bozmak istemedim..
o yüzden başları yavan gelebilir haklısın..
tekrar teşekkürler![]()
öncelikle çok teşekkür ederim yorumun için..yigitce' Alıntı:AB-I HAYATIM siirini karmakarisik duygularla betimlemissin,yani tam olarak iyimiydi,kötümüydü cikilmasi zor durumdu...
yazini ise bir yudumda okudum...
hersey gecmis desende...söyleyecek cok sey varmis...
kalemine saglik...
değerli yorumun için çok teşekkür ederimKorsan' Alıntı:oyun devam etsin bitmesin istesem de
unutma aklından çıkarmaki
hakikatte
ben yokum !
Üst taraf gayet hoş olmuş,bitiş mükemmel.
Umut garında başladığım yolculuğa,
ihanet garında son veriyorum.
Artık bu tirende ben yokum!
Hoşçakal, der gibi mutluluklar ülkesinin meçhul yolcusuna.
Maviliklere,yeşile, hüzün kırmızısına.
Bir hoşçakal var vesselam.
Sayfa işgali için özür dilerim.
Zevkti okumak.
Kural yok ki sınır olsun!
teşekkür ederim yorumnun için..Ebruliyn' Alıntı:Gidenin,biten ilişkilerin,yaşanmışlıkların ardından geriye kalan en güzel şey;duyguların ifade edildiği yazılar ve şiirler,sende bunu güzel bir şekilde kalemine dökebiliyorsun,emeğine sağlık
kesinlikle haklısın daha çok okumak yazabilmenin temel kurallarından..busra309' Alıntı:ben de yazmaya çalışıyorum.ama henüz çok iyi değilim.daha fazla kitap okumalıyım.
sen yazılarını içtenlikle yazmışın bu yüzden çok hoş

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.