gerçek ve sıradan arkadaş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rüya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ilkay_' Alıntı:
evet zeynep cok guzel demıssın gercekden doğru

Ben kendim için dedim, yanlış anlaşılmasın.
Son iki günde iki farklı arkadaşımın hiçbir şekilde eleştiri kabul edemediğini, ki kendilerine ne kadar dosttum, bunu bildiklerindende emindim üstelik, ne yanılmışım...  ne yazık anlayamadılar diyeyim, eleştiri kabul edemedikleri gibi bir de saldırganlaştıklarını görünce ciddi anlamda üzüldüm.
Ama ne dersem diyeyim... :)
Kendileri içinde ben haksızım sonuçta.
Ne diyeyim, gençtirler, ateşlidirler.:)
Biz büyüklere düşer yine olgun olmak. Elbet herkes bir gün büyüyecek. Ama önemli olan büyüme sürecinde agresifleşmeden karşındakinin ne demeye çalıştığını anlayabilmek.
Hep diyorum, hatalar yaşa başa bakmaz, insanız elbette ama saygı ve sevginin halledemeyeceği ne var ki?

bende greenhome'un dediğine katılıyorum benim içinde sıradan arkadaş,gerçek arkadaş ve de sıkı dostlarım war ben de sıradan arkaşalarım için dost olma çabası içine asla girmem :)

Bence 'GERCEK ARKADAS'da 'ASK' gibi birsey...
Bulmasi ask kadar zor, ve cok az kisiye nasip olan... :-[

size hiç katılmıyorum.... arkadaş kriterleriniz çok yanlış....
      arkadaşlarınızı size olan tavırlarına göre değerlendiriyorsanız en büyük yanlışı yapıyorsunuzdur      her sıradan arkadaşın gerçek arkadaş olma potansiyeli vardır
    sorun sizin arkadaşlarınıza yaklaşım tarzınızda olmasın...........

Hiç bir zaman sıradan olan şeyleri seçmedim, ben gerçek sınıflamasına giriyorum... ;)
Dilerim hep gerçek olanlarla karşılaşırız...
Teşekkürler paylaşım için...

Sanırım sıradan yada gerçek arkadaş olup olmadığımızı arkadaşlarımıza sormak lazım. Hiçbirimizde sıradanlığı kabul etmediğmize göre.  :) Bazen sıradan bazen de gerçeğim ben ;)

rüya' Alıntı:
SIRADAN BİR ARKADAŞ,sizi asla ağlarken görmez,
GERÇEK ARKADAŞIN omuzları,sizin gözyaşlarınızdan sırılsıklam olmuştur.[/b
]

En zayıf enn güçsüz anımda bile hiç kimseyi gözyaşlarımla bunaltıp -
üzmedim..
Zamanla hepsini tanıdım ve sayısını unuttuğum pek çok arkadaşı sıradan yaşam biçimleriyle  kendi haline bıraktım..
Hangi arkadaş grubuna girdiğimi yorumlamak bana düşmez ama sıradan dost olmadığımı biliyorumya işte  bu yeterli..  

Hep gerçeğimde karşıma çıkanlar sıradan nedense ,ama bakıyorumda herkeste aynı dert ..Bir ben değilmişim yani... ::)..

Geri