P
Paradoks
...
aliCAnn' Alıntı:Bilmiyorum yaaa.. insan ne olursa olsun baskasının evinde öyle davranabilirmi.. :-\ Ben sahsen en yakın arkadasımın evinde dolaptan haberi olmadan su dahi icmem böyle gördükk.. Öyle düsünenlerede saygım sonsuz ama ben bu tanımı kabul edemiyorum.. :-[rüya' Alıntı:neden katılmıyorsun
senin arkadaşın evine geldiğinde konuk gibi davrandığında rahatsız olmuyormusun alicann
Rüya tabiki yardımcı olurum bende senin kast ettigin gibi anlamadım. Yani arkadasımın evinde gidip kendime yemek hazırlayamam herhalde ben bunu kas etmistim.. Herseyin bir sınırı olmalı o kadar fazla kacar diye düsünüyorum benn.. :-\rüya' Alıntı:bak biz habersiz demek istemedik alican yanlış anlamışsın
arkadaşın sana bişe hazırlarken ona yardımcı olmaz mısın
ben olurumaliCAnn' Alıntı:Bilmiyorum yaaa.. insan ne olursa olsun baskasının evinde öyle davranabilirmi.. :-\ Ben sahsen en yakın arkadasımın evinde dolaptan haberi olmadan su dahi icmem böyle gördükk.. Öyle düsünenlerede saygım sonsuz ama ben bu tanımı kabul edemiyorum.. :-[rüya' Alıntı:neden katılmıyorsun
senin arkadaşın evine geldiğinde konuk gibi davrandığında rahatsız olmuyormusun alicann
buna katılıyorum öyle yetiştirildik ama kendi arkadaşlarıma o rahatlığı verdimki kendi evlerindeki gibi rahatlar ve bu beni memnun ediyor...aliCAnn' Alıntı:Bilmiyorum yaaa.. insan ne olursa olsun baskasının evinde öyle davranabilirmi.. :-\ Ben sahsen en yakın arkadasımın evinde dolaptan haberi olmadan su dahi icmem böyle gördükk.. Öyle düsünenlerede saygım sonsuz ama ben bu tanımı kabul edemiyorum.. :-[rüya' Alıntı:neden katılmıyorsun
Tabiki bende o rahatlıgın saglana bilmesin icin elimden geleni yaparımm...Kristal' Alıntı:buna katılıyorum öyle yetiştirildik ama kendi arkadaşlarıma o rahatlığı verdimki kendi evlerindeki gibi rahatlar ve bu beni memnun ediyor...aliCAnn' Alıntı:Bilmiyorum yaaa.. insan ne olursa olsun baskasının evinde öyle davranabilirmi.. :-\ Ben sahsen en yakın arkadasımın evinde dolaptan haberi olmadan su dahi icmem böyle gördükk.. Öyle düsünenlerede saygım sonsuz ama ben bu tanımı kabul edemiyorum.. :-[rüya' Alıntı:neden katılmıyorsun
gerçek bir arkadaşı ancak gerçek arkadaş olunca bulursunkanasciorcun' Alıntı:Gerçek bir arkadaş nasıl buluruz? Ve dost buluruz? Sizler soruyorum.