C
CaspeR
Kullanıcı
- 27 Ara 2006
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
evet yeri geliyor arkadaşımızı bile tanıyamıyoruz ve böyle bir ortamda bende henüz gerçek arkadaşını bulamayanlardanım maalesef gerçek bir arkadaşım olunca bende gerçek bir arkadaş olacağım inş.feridis' Alıntı:kimse herzamn gerçek arkadaşım diye iddia etmesin bence.hiçmi sıradan arkadaşınız yok.benim arkadaşlığım kişisine göre gerçek veya sıradan oluyor.herkese dostum diyemem ben öylede olmalı bence en azından bu zamanda.çünkü yaşadığımız zaman bunu gösteriyor yeri geliyor en yakın arkadaşımızı bile tanıyamıyoruz haklı değilmiyim?
tavsiyen ve paylaşımın için teşekkürler rüyacımrüya' Alıntı:fıstık gerçek arkadaşı bulunca deme belkide senin gerçek arkadaşın olacak kişi şuan senin gibi düşünüyordur bu şekilde siz birbirinizi bulamazsınız
bence gerçek güvenilir bir arkadaş olduğunu gösterki arkadaşın olsun
ben bunu yaptım ve 6 yıldır yanında inanılmaz rahat olduğum
herşeyi rahatlıkla paylaştığımız bir arkadaşım var
ilk başlarda bu yazıda geçenleri yapın zamanla herşey yerine oturuyor
birbirinizin bakışlarından ne demek istediğinizi anlıyorsunuz artık
buduygulara ve düşüncelere aynen katılmamak eldeğil ama ben gercek dosluk ve arkaşlık tavsiye ederimrüya' Alıntı:SIRADAN BİR ARKADAŞ,sizi asla ağlarken görmez,
GERÇEK ARKADAŞIN omuzları,sizin gözyaşlarınızdan sırılsıklam olmuştur.
SIRADAN BİR ARKADAŞ,sizin anne ve babanızın adlarını bilmez
GERÇEK ARKADAŞ İSE onları adres defterine çoktan not etmiştir.
SIRADAN BİR ARKADAŞ,verdiğiniz partiye bir şişe kola getirir
GERÇEK ARKADAŞ İSE, hazırlığınıza yardım etmek için erken gelir ve geç saatlere dek size evinizi temizlemeniz için yardım eder.
SIRADAN BİR ARKADAŞ,o yatağında uyurken ona elefon ettiğinizde rahatsız olur,
GERÇEK ARKADAŞ İSE,sizin neden bu denli geç saatte aradığınızı sorar ve bir sorun olup olmadığını öğrenmek istediğini söyler.
SIRADAN BİR ARKADAŞ,sorunlarınızı araştırmak için sizinle konuşur,
GERÇEK ARKADAŞ İSE,sorunlarınızı çözmek için araştırır.
SIRADAN BİR ARKADAŞ,sizin duygusal yaşamınızı merak eder,
GERÇEK ARKADAŞ İSE,sizin o konudaki acılarınızı paylaşır.
SIRADAN BİR ARKADAŞ,evinize geldiğinde bir konuk gibi davranır,
GERÇEK BİR ARKADAŞ İSE,buzdolabınızı açar,kendine yiyecek birşeyler hazırlar ve kendi evindeymişçesine rahat davranır.
SIRADAN BİR ARKADAŞ,onunla tartıştığınızda arkadaşlığınızın sona erdiğini düşünür,
GERÇEK ARKADAŞ İSE,tartışmalarınızın aranızdaki dostluk ilişkisini bozmayacağını bilen kişidir.
İŞTE ARKADAŞLIK
SİZCE HANGİ ARKADAŞA GİRİYORSUNUZ?