Erkekler kaş, kadınlar kokuya bakıyor

su perisi

Kullanıcı
233272.jpg

Erkekler kaş, kadınlar kokuya bakıyor   

Kadınların erkeklerde kokudan, erkeklerinde kadında kaşlardan etkilendiği ortaya çıktı.

ABD Psikoloji Derneği'nin raporuna göre, erkekler, kendilerine partner seçerken kaş ve gözlere kadınlar ise kokuya dikkat ediyor.

Erkekler özellikle kalkık kaşları seks mesajı olarak algılarken; kadınlar ten kokusundan etkileniyor. New York'taki Brown üniversitesi'nden Prof. Rachel Herz'in 231 genç üzerinde yaptığı araştırmada kadınlar, temiz ve doğal kokulu erkeklerin arzu uyandırdığını söyledi.

Profesör Adam Brown'un yaptığı bir diğer araştırmada, erkeklerin düşük kaşlı kadınları çekici bulmadığını ortaya koydu. Flört sinyali "Kadınların hoşlandıkları bir erkekle buluştuğunda kaşlarını kaldırdığı" teorisinden yola çıkan Brown, denek erkeklere üç farklı kadının fotoğrafını vererek, hangisini çekici bulduklarını söylemelerini istedi. Erkek deneklerin tümü kaşları kalkık olan kadını en çekici kadın olarak değerlendirdi.

İnternet haber

E  zaten düzensiz görünen kaşlar kimin hoşuna gider ki? Denek erkeklere verilen 3 fotoğrafı merak ettim?

Bir keresinde bana erkek arkadaşım kaşların çok güzel hatta çatında yani kaldırınca daha güzel oluyor demişti, bu durumda araştırma gerçeğini ortaya koyuyor sanırım  :D :D ;D

Mrs.Jadem' Alıntı:
Bir keresinde bana erkek arkadaşım kaşların çok güzel hatta çatında yani kaldırınca daha güzel oluyor demişti, bu durumda araştırma gerçeğini ortaya koyuyor sanırım  :D :D ;D

Valla avatarına bakınca aynı şeyi düşündüm Yeşim. :)

efsane_18' Alıntı:
Zynep' Alıntı:
Mrs.Jadem' Alıntı:

Valla avatarına bakınca aynı şeyi düşündüm Yeşim. :)
Bende gerçekten güzel ;)

Teşekkür ederim,Zeynep abla ve efsane_18  :)

maxMESA' Alıntı:

Kaşlar konusunda bir şey diyemem ama şu erkelerde kokuya bakma olayı banada biraz hafif geldi!
Doğal ve temiz kim kokarsa caziptir üstelik.
Aslında bir yaş sınırlaması mı yapılsa daha doğru olurdu acaba?

Zynep' Alıntı:
maxMESA' Alıntı:

Kaşlar konusunda bir şey diyemem ama şu erkelerde kokuya bakma olayı banada biraz hafif geldi!
Doğal ve temiz kim kokarsa caziptir üstelik.
Aslında bir yaş sınırlaması mı yapılsa daha doğru olurdu acaba?

olabilir ama kaş falan bilmiyorum yani. göz varken kaşa niye bakalım  ;D

Erkek için bayan ter koksada farketmez o zaman,yeter ki kaşı kalkık olsun :P,hehehehehhehehe

Şimdi kadınların nerdeyse çoğunluğunun kaşı birbirinin aynısı gibi, cazip bir tarafı kalmadı. Ama yazıda başka birşeyden bahsediliyor sanki, kadınların hoşlandıkları erkeklerin yanında kaşlarının kalktığından bahsedilmiş.

Kokuya bakmak nasılş bir değimse artık :)
Acaba,başkaları neye bakıyor ? demeyeceğim o denli meraklı değilim.

Korsan' Alıntı:
Kokuya bakmak nasılş bir değimse artık :)
Acaba,başkaları neye bakıyor ? demeyeceğim o denli meraklı değilim.

örnek verebilirim geçen gün yaşadıgım bir olayla ilgili...Sinemadan çıktım asonsöre bindik,asonser de 8 kişi sıkış sıkış iniyoruz.birden bir koku geldi burnuma( gelemez olaydı) dönüp baktım:) harbi baktım,normalde güzel kokulara bakarım ama  :P buna öyle bir ekşimiş suratla baktım ki,nerde ise inecegim katta degilde en yakın katta inmemek için kendimi zor tuttum..Tutmankda zorundaydım çünkü dügmeye en uzak noktadaydım...Asonsörde bakmayanda kalmamıştır,ama anlayan nerde,hiç tınmıyor bile..Su denen bir şeyden yada stiklerden deoderantlardan haberi yok bu arkadaşın... :)

Erkekler kaş, kadınlar kokuya bakıyor (muş)
Yani ne tuhaf bir araştıma .
Çıkan sonuçta daha bi'garipya neyse ...   

Geri