Artık kadın-erkek ilişkilerinde ne yazacaklarını şaşırdılar....agokalper' Alıntı:ya iyi sağolsunlarda bide şöyle cümleler yokmu "erkeklerinde kaşlardan etkilendiği ortaya çıktı.. " allah allah yaa ben etkilenmiyom erkek değilmiyim ;D ;D
;D ;D Aynen,kadınlar da kokuya bakıyolarmış iyi de ne alaka :ahahagokalper' Alıntı:ya iyi sağolsunlarda bide şöyle cümleler yokmu "erkeklerinde kaşlardan etkilendiği ortaya çıktı.. " allah allah yaa ben etkilenmiyom erkek değilmiyim ;D ;D
Daha neler çıkçak bakalım ???UNKAPANI' Alıntı:;D ;D Aynen,kadınlar da kokuya bakıyolarmış iyi de ne alaka :ahahagokalper' Alıntı:ya iyi sağolsunlarda bide şöyle cümleler yokmu "erkeklerinde kaşlardan etkilendiği ortaya çıktı.. " allah allah yaa ben etkilenmiyom erkek değilmiyim ;D ;D
UNKAPANI' Alıntı:katılıyorum unkapanı bunlar böyle yazdıkça biz daha çok güleriz ;D ;DUNKAPANI' Alıntı:;D ;D Aynen,kadınlar da kokuya bakıyolarmış iyi de ne alaka :ahahagokalper' Alıntı:ya iyi sağolsunlarda bide şöyle cümleler yokmu "erkeklerinde kaşlardan etkilendiği ortaya çıktı.. " allah allah yaa ben etkilenmiyom erkek değilmiyim ;D ;D
Daha neler çıkçak bakalım ???