EN SON OKUDUĞUM KİTAP

Kelebekçocuk kitap konusunda biraz tutucusunuz galiba?  ;)
Yaşam öyle bir şey ki, her öğretiyi okumadan, öğrenmeden yanlışa düşmeniz an meselesi!

Zynep' Alıntı:
aliCAnn' Alıntı:
SOFİE'NİN DÜNYASINI OKUYORUM HİC BİTMEYECEKMİS GİBİ GELİYOR BANA.. :-\

Bitmiyor zaten:)
NASİP OLURSA BİTİRMEYİ DÜSÜNÜYORUM ÖNÜMÜZDEKİ AYLARDA.. :D DAHA AGIR KİTAPLARDA OKUDUM... GİRİS YAPMIS BULUNUYOR KİTAP KONUYU ELEALIS BAKIMINDAN AKICI GELDİ FAKAT DİZİNİ KIRIP OKUMAK ZOR ASLINDA. :-[

şuan elimde tibetin gençlk pınarı  adlı kitap var  kendınıze yenı ve sağlıklı bı yasam belırlemek ıcın guzel
bir çift yürek adlı kitap da çok güzel . mutlaka okumalısınız  aborijiniler hakkında bir kitap

aliCAnn' Alıntı:
Zynep' Alıntı:
aliCAnn' Alıntı:
SOFİE'NİN DÜNYASINI OKUYORUM HİC BİTMEYECEKMİS GİBİ GELİYOR BANA.. :-\

Bitmiyor zaten:)
NASİP OLURSA BİTİRMEYİ DÜSÜNÜYORUM ÖNÜMÜZDEKİ AYLARDA.. :D DAHA AGIR KİTAPLARDA OKUDUM... GİRİS YAPMIS BULUNUYOR KİTAP KONUYU ELEALIS BAKIMINDAN AKICI GELDİ FAKAT DİZİNİ KIRIP OKUMAK ZOR ASLINDA. :-[
offf lise 2 deyken okuduğum bi kitap .acayip akıcı gelmşti,çok sevmştim herkese tavsiye derim.
şimdi ise Ayşe Kulin in//Birgün romanını okuyorum. ;)

En son okuduğum kitap Üstün Dökmen'in "Yaşama Yerleşmek" gayet güzel ve keyifli bir kitap.Gerçi Üstün Dökmen'nin yazı dili akıcı olduğundan bir çırpıda biten bir kitap.Ve ne yazık ki biraz geç kalmış olsamda  :-[ "suç ve ceza" yı okuyorum yazılar küçük olduğundan biraz uzun sürdü ama iyi bir kitap

En son okuduğum kitap
'KAOS'
yazarı: James Gleick
Tübitak Yayınlarından çıkmış.
Fizik Felsefesi ile ilgilenenlere tavsiye ederim.

En son okuduğum kitap
Düşün ve Başar ( Nesil yayınları )
Muhammed Bozdağ
Güzel bir kitap Tavsiye ederim.

SAMET UÇAR' Alıntı:
En son okuduğum kitap
Düşün ve Başar ( Nesil yayınları )
Muhammed Bozdağ
Güzel bir kitap Tavsiye ederim.
ARKADASIMIN ELİNDE GÖRMÜSTÜM OKURKEN KİTABI BİRAZ OKUDUM GERCEKTEN MÜKEMMEL YAZILMIS ÖZELLİKLE SAYFALARDAKİ SAGLI SOLLU ÖZLÜ SÖZLER KİTABA AYRI BİR HAVA VERMİS. MUHAMMED BOZDAGIN EN YAKIN ZAMANDA SQ KİTABINI OKUMAK İSTİYORUM... :)

Şimdi ise;
Victor Hugo
SEFİLLER biraz geç kaldığım bir kitap yeni fırsat buldum sürükleyici ;)

En son okudugum kitap 

HACI MURAT   
  cecenya yı anlatıyor  kafkas kartalının  sag kolu olan  hacı murat ı anlatıyor

şu anda ders kitaplarımı okuyorum  ;D

ama ondan önce Robin Sharma'nın Ermiş, Sörfçü ve Patron u okudum

Geri