en sevdiğiniz ve en nefret ettiğiniz şey nedir acaba?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan esranur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

esranur

Kullanıcı
arkadaslar, en cok sevdıgınız ve en nefret ettiğiniz şey/ler nelerdir?

Benm en cok sevdiğim sey; sevdiğim insanlarla beraber olmak özellikle pozitif düşünceli insanlarla beraber olmak,yesillikte veya deniz kenarında oturmak...en nefret ettiğim seyler ise; yalan ve pişman olmak  :D

en sevdıgım sevdıklerımle beraber olmak,ınsanları mutlu etmek en nefret ettıgım de SAYGISIZLIK,yalan,samımıyetsızlık

hayatta hersey guzeldır ama tabıkıde sevdıgımız ve nefret duydugumuz seyler var tabıı
ben denızı cok sevıyorum ozellıkle,gemıde ve denızın ortasında yasamayı sevıyorumm vee nefret duydugum şey ıse anlaşılamamak ;)
  :)

o zaman bi cümleyle sınırlı kalma Safari, paragraf yazablrsn... sorun deil zevkle okuruz :)

:) övmeyeceksin ki zaten, sevdiğin ve sevmedığin seyleri yazacaksın...

insanları mutlu etmek, hayatın tüm zorluklarına rağmen ona gülümseyebilmek, yardım etmek, monoton hayattan kurtulmak için birşeyler bi adım atmak, sevmek.. sevilmek...

YALAN KONUŞMAK.

Safari' Alıntı:
insanları mutlu etmek, hayatın tüm zorluklarına rağmen ona gülümseyebilmek, yardım etmek, monoton hayattan kurtulmak için birşeyler bi adım atmak, sevmek.. sevilmek...

YALAN KONUŞMAK.

Hımm.. Kardeşim güzel demişsin.. Ben inanırım sana..
E şimdi benim de söylemem lazım değil mi??
En nefret ettiğimi söyleyeyim de, gerisi nasılsa en sevdiklerim kısmına giriyor.. En nefret ettiğim şeyler; yalan, ikiyüzlülük, samimiyetsizlik-her şeyde!-, bencillik ve tabii ki böbürlenmek.. Şunları insanlardan koparıpğ alın, mis gibi insan karşınızda kalır...

ne güzel söyledin benim şair kardeşim toplasan 2 gün etmez bir arada olduğumuz saatler ama kanım gerçekten ısındı sana..

Safari' Alıntı:
ne güzel söyledin benim şair kardeşim toplasan 2 gün etmez bir arada olduğumuz saatler ama kanım gerçekten ısındı sana..

O karşılıklıdır kardeşim benim.. :D

Merhametli olmak,insanları ayırmadan sevebilmek,hoşgörülü olmak,alçakgönüllü olabilmek....
Sevmediklerimse gurursuz,yalancı ve riyakar insanlar..

hım..insanların birbirine gülümsemesi,mutlu huzurlu bir dünya yani....sevmediklerimse yalancı,iki yüzlü  ve kibirli insanlar,arkamdan konuşulması... ya bitmez saysam bunlar.

Geri