en sevdiğiniz ve en nefret ettiğiniz şey nedir acaba?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan esranur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
en sevdiğim ; herşeye rağmen gülümseyebilmek
en sevmediğim ; kısıtlanmak,anlaşılamamak,at gözlüklü insanlar,ön yargı,vs.vs.vs.

Sevmedim'Hoş Görüsüz İnsan/Sevdim Beni Güzel Karsılayan insandır. ;)ğüzel oldu

sahip olduklarımı düşünmek ve var olmak beni çok mutlu ediyor, şükrediyorum..  Bencillik ve saygısızlıktan ise nefret ediyorum...

Yalandan nefret ederim sevdigim insanlara deger vermeyi cokk.. severim.. ;)

SEVDİĞİM ŞEYLER DOĞA DENİZ İNSAN İLİŞKİLERİNDE DOSTLUKLAR ONLARLA BERABER ANLAR YAŞAMAK NEFRET ETİKLERİM İSE İLİŞKİLERDE NANKÖRLÜK VE HAKSIZLIKLAR

en sevdiğim; hayata pozitif bakmak ve insanları olduğu gibi kabullenebilmek( ki bu büyük bir başarı ve sabır ister)... en sevmediğimde; kinci insanlardırrrr....

en  sevdiği şey  denizin karşısında  oturmakk  denizi seyretmek
vee  eğlenceeeeeee.........................

en nefret  ettğim  şeyy  bana karşıı ikili oynamalarıı

Bir satirla olmaz bu cevap ama kisaca soyleyeyim...

*Dogru yasayip insanlari mutlu ederek,mutlu olabilmeyi seviyorum.  :) Yanlis yaptigimi bilerek ayni yanlisi 2.defa da yaptigimi gorupte kendimi kontrol edememekten de NEFRET ediyorum!  :(

(Cok mu uzun oldu acaba?)  8)

makarnayı her şeye tek geçerim sevdiğim şeyler arasında.Ayrıca galatasaray veya barca maçları olduğu günler benim için bitmiştir artık maça yoğunlaşmak gerekir: :D.Formula 1 olduğu günden sonraki güne sınav koyan hocalardan nefret ederim.F1 mi izlicez sınavamı çalışacağız çok büyük düşüncesizlik:)
En çok sevdiğim kişiler ise hayatta bütün güzelliklere değişmeyeceğim ailem.Onları çok seviyorum ve başarılarımın arkasındaki en büyük sırrın onlar olduğunu düşünüyorm.En büyük destekçimler ve ben bunu biliyorum. ;)

OLDUĞU GİBİ GÖRÜNMEYEN YAPMACIK İNSANLARI SEVEMİYORUM AMA ....''YARADANI SEVERİM YARADAN'DAN ÖTÜRÜ '' SÖZÜNÜ HATIRIMDA TUTARAK SEVMEYE ÇALIŞIYORUM.... :)
  SABIRLI OLUŞUMU,VEFALI VE FEDEKAR OLUŞUMU SEVİYORUM..AYNI FEDEKARLIĞI VE VEFALIĞI BEN GÖREBİLİYORMUYUM??? :'(

en sevdiğim şey kendimi iyi hissettiğim zamanlar ve beni iyi hissettiren insanlar
en sevmediğim şey yalnızlık ve umutsuzluk...öyle işte :-\

Geri