en sevdiğim; hayata pozitif bakmak ve insanları olduğu gibi kabullenebilmek( ki bu büyük bir başarı ve sabır ister)... en sevmediğimde; kinci insanlardırrrr....
makarnayı her şeye tek geçerim sevdiğim şeyler arasında.Ayrıca galatasaray veya barca maçları olduğu günler benim için bitmiştir artık maça yoğunlaşmak gerekir: .Formula 1 olduğu günden sonraki güne sınav koyan hocalardan nefret ederim.F1 mi izlicez sınavamı çalışacağız çok büyük düşüncesizlik En çok sevdiğim kişiler ise hayatta bütün güzelliklere değişmeyeceğim ailem.Onları çok seviyorum ve başarılarımın arkasındaki en büyük sırrın onlar olduğunu düşünüyorm.En büyük destekçimler ve ben bunu biliyorum.
OLDUĞU GİBİ GÖRÜNMEYEN YAPMACIK İNSANLARI SEVEMİYORUM AMA ....''YARADANI SEVERİM YARADAN'DAN ÖTÜRÜ '' SÖZÜNÜ HATIRIMDA TUTARAK SEVMEYE ÇALIŞIYORUM.... SABIRLI OLUŞUMU,VEFALI VE FEDEKAR OLUŞUMU SEVİYORUM..AYNI FEDEKARLIĞI VE VEFALIĞI BEN GÖREBİLİYORMUYUM??? :'(
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.