Oyun Bir sonrakine soru sor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
crt' Alıntı:
Mesut kendime 48 dığşarıya çıkmama cezası verdim henüz ne kapıdan nedemerdivenden çılmadım(: (süre dolmadı) Şimdi sorumu yineliyorum neydi en saçmaladığın an ?(:

Dün bir düğüne araçla gitmeyi planmalıştım... :(

Varsa püskevüt olabilir(: (siyasi esintiler)

En son söylediğin yalan? (lütfen söylemiyorum demey ininanmam)(:

Bir gün zengin olursam ,sana uzuun bir tatil,arabayı da anıl'a hediye ederim ailecek tatile arabanızla gidersiniz:):)
inşallah :)
Siz konuşurken kulak misafiri oldum da ? Ne iş ? (en son konuşmanı duyudm farzet) Not : dedikodu değildir

Mesut'un zengin olmasını beklersek tatile falan gidemeyiz diye söylenip duruyorum (:

Ençok ne tür kitapları seversin?

Psikolojiyi,insanı inceleyen içeren her türlü kitabı merakla dikkatle okurum fırsat bulursam. Çünkü yüzyılların tezlerini okuyup mantığımla çürütmeye bayılıyorum :):)

Yaptığın işten keyif alıyor musun?

Her daim isyankar olmam nedeniyle  hiç bir işi (Bağlama hariç) Severek yapmıyorum (:

Düşünce özgürce her ortamda ifade edebiliyor musun yoksa (ben gibi) sansürlüyor musun ?

Yerine göre.. şöyle ki herşey herzaman heryerde olduğu gibi konuşulmuyor.. Yanlış anlaşılmak,yalandan ve anlaşılmamaktan bin beter..
Zaten bütün derdimiz anlaşılmak değil mi?

Tolga garipoğlu geldi aklıma şimdi ya.. Hatırlar mısın?

deli' Alıntı:
Yerine göre.. şöyle ki herşey herzaman heryerde olduğu gibi konuşulmuyor.. Yanlış anlaşılmak,yalandan ve anlaşılmamaktan bin beter..
Zaten bütün derdimiz anlaşılmak değil mi?

Tolga garipoğlu geldi aklıma şimdi ya.. Hatırlar mısın?

Evet, hala çocuk programları yapıyor.
Sunduğu programı hatırlıyor musunuz?

Dünya dönmeli döndükçe yenileri gelmeli, eğer sabitlik olsaydı hayat çekilmez olurdu bence :)
Hergün cantuuu olsa :) ay aman Allah korusun vallahi kötülerin çenemden çekeceği olurdu :D

Mantı yaptım yermisin?

Aman Allah'ım :D mantı yapmış teşekkür ederim çok aç kalırsam yerim :)
Düşünmeden yaşadın mı hşö ?

Düşünmeden yalamayı bırak,ölünmez bile..
Kalpten daha çok çalışır o..

Günaydın :) İyi dersler,hayırlı işler,iyi uykular.. Hangisinden payını aldın ? :)

Geri