Evlilik benim yaşam şeklime uymuyor Ama eğer düşünürsemde sünnet vacip farz olduğu iiçin düşünürüm oda ileride 40tan sonra diyeyim. Neden merak edip ne olduğuna bakmıyosun linuxun
Depremin verdi şok ve televizyonda yayınlanan siyasi bir tartışmaya takılmam nedeniyle olddukça yeç yatıp erkenden kalktım yine .Ve şu an cin çarpmış gibiyim ?
Henüz haber okumadım.Ülkede 24 saat içerisinde neler olmuş billen var mı?
Bütün siyasetçiler birbirini kötülemiş bu zamanlarda bakmaya pek gerek yok Kütahya depremi istanbulu etkilermi deprem olurmu... Yahu japonyadaki bilr istanbula bağlanıyor adamlar hala daha depremle uğraşıyorlar sesleri çıkmıyor bizde ufak bir deprm ortalığı verveleye verdiriyor. Bİzim insanımız akıllanmaz diyorum ? 99 depremi unutuldu daha da çüürük binalar yapıldı. Deprem sigortan var mı ?
Her ikiside demek isterim birbirinden ayrılmazdır bence...Doğa olaylarına insanoğlunun gücü yetmez. Doğa olayı olsada Allah'ın dediği olur gibi. Ama şuda benim ayrı bir görüşümdür doğanın insandan intikamıdır. En son ne zaman doğayı katlettin
Önceki gün Anıl'ın eşyalarını toparlarken çantasından çıkan pilleri çöpe attım ve birazda biz sorumsuzlaşalım psikolojisini tatmak istedim .Ve arkasından "yuh sana crt "dedim.!
Kendime pek sinir olmam barışığımdır kendimle... Kendimi seviyorum. 5bin yıl demek pil bu konu hakkında ne demek istiyorsun ? 1 metre küp toprağın oluşması için 100 yıl gerekli biliyo musun
Mesut kendime 48 dığşarıya çıkmama cezası verdim henüz ne kapıdan nedemerdivenden çılmadım (süre dolmadı) Şimdi sorumu yineliyorum neydi en saçmaladığın an ?
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.