Oyun Bir sonrakine soru sor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Düşünmeden yaşamayı bırak,ölünmez bile..
Kalpten daha çok çalışır o..

Günaydın :) İyi dersler,hayırlı işler,iyi uykular.. Hangisinden payını aldın ? :)

hayırlı işler(daha bir hayranı görmedim)

kitap okumak istiyorum önerebiliceğin kitap var mı?

Yeni çıkan kitapları pek takip etmedim..
Ama biraz merak edip okuyamadığım bir kitap vardı,kişisel gelişim hakkına her türlü kaynağı kitabı filmi v.s. bir kenara atıyor ,gereksiz olduğunu savunuyordu.Galiba hafif mizahlı biçimde dalga geçiyordu. dikkatimi çekmişti. okursan fikirlerini merak ediyorum
Sanırım Bülent Akyürek olması lazım. 2008 de felan çıkmıştı :İçinizde ki öküze Oha deyin !

Bir sonraki üye ,Beni benzettiğin biri var mı :) (şımarık bir sou kabul ediyorum :)

Mesut:) Nedense tanıdığım ilk andan itibaren filozof vari bir izlenim uyandırdın bende.Durup durup öyle bir söz sölüyorsunki vurgulamak istediğini tek sözcüğün içerisine sığdırıyor ve güzel ifade ediyorsun?

Kendi öz eleştrimi yaptığımda çok tarafsız olamıyorum? Sence (paylaşmış olduğum konu ve yorumlarımdan yola çıkarak) ben yani Crt nasıl bir kişilik ve karekterdeğim diye sorsam yanıtın ne olurdu?

Herkesin düşüncelerine,kendi düşünceleri kadar önem veren; empatisi güçlü,anlayışlı,güleryüzlü..

Bir dörtlük hakkın var;
hayatı tanımla?

Bazen anlamsızlıklar dizesi
Bazen mutluluklar ülkesi
Bazen zorluklar,neşeler
Ama ne olursa olsun Hayat hep güzeldi :)

Korkak mısın ? Hayata karşı

Korkağım, ama tedirgin değilim.
Korkular bir gün bana yenilecek çünkü,şüphem yok..

Bu dünya ,kaç bucak be?

Aklın kaç bucak görebilirse o kakadar yahu :)
İlk çocukluk sorun neydi biliyor musun daha doğrusu hatırlıyor musun ? :)

Kendi modamı takip ederim :) Moda; halkın parasını almak için yapılmış bir uydurmadır :)
En büyük tutkun nedir.

Tutkularımdan vallhi haberim yok. Kendimi tanımam pek ben . kendimi tanımam için yaşayamadıklarımı yaşamam lazım
soru askıda kalmasın bari:
tutkun?

İsteyipte bir türlü bırakamadığım düşüncem bunada şmdi karar verdim. :)
En büyük çılgınlığın?

Otobüste gördüğüm kıza direkt sarılacakken son anda otobüs freniyle silkelenip direkten dönmem çılgınlık değildir. Kabul etmiyorum.Peki ya nedir?
(Özlediğim birine çok benzetip,hatta o sanıp,onunda bana bakışından cesaret alarak,özlemle sarılma duygusu)  :sinirli :sinirli bir sinir yaptım ki sorma

Soru:
Bu cesur açıklamadan sonra bana madalya mı verecekler?
Bunun cesur bir açıklama olduğunu da nereden çıkarıyorsun?

Yok be mesut bu olsa olsa itiraf olur sarılsaydın be :) ben sarıldım fakat erkekti :)  arkadaşa benzettim oda beni benzetti tanışltık napalım :)

Okumayı ne kadar az seversin :)

Yıkadım tabe :)

Soruya bak : okumayı ne kadar az seversin? :)
Şu kadar az: Okumak bir okyanus ise;ben pasifik kadarcık seviyorum.

Saatin en son ne zaman durdu?

Saatim benim 10 yıl oldumu yok 12 yılmı hala çalışıyor kırıldı kaç kere yaptırdım emaktar saatim  :)
Sorunun nesini beğenmedin :)

Umut Bulut gitmiyor Trabzondan kalp krizi geçirmim diye demiyosunuz biliyordum
Mesut en son ne zaman canın yandı fiziksel olarak :)

Geri