İnsan ilişkileri ve birey psikolojisi üzerine olan her türlü araştırmaları seve seve okurum. Ama en sevdiğim diyemem herşeyi merak ettiğim için sanırım şu dönem için demek daha doğru olacaktı.
Doğum tarihinde ki manşet haberi ne hiç merak edip baktın mı?
Daha rahat beyaz ayakkabı , beyaz tişört giyeceğim diye Çocukluğumdan beri tüm yazlarımı mükemmel geçirdiğim için sanırım. Arkadaşlar, oyunlar, yeni arkadaş edinme vs......
O bende de var sıkıntılı bir gün zor olan şeyler garip ama yinede mutluyum Ve neden güçlüyüm kimi durumlarda taş gibi kesiliyorum. Duygularına ne kadar söz geçirebilirsin.
Gözlerim de bir yabancı yok içimde ki bir yabancı var bunu bukez kesin olarak anladım yine bir xx kişisi bana sende çift kişilik var dedi 6 ay farklısın 6 ay faklısın garip En sevdiğin psikoloji film.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.