Oyun Bir sonrakine soru sor?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Bir sonrakine soru sor? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 254,725 kez görüntülenmiş, 1,575 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Bir sonrakine soru sor?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
2012'filmi galiba . hatırlayamadım şimdi net.

günde aç saat uyursun veya kaç saat uykuyla zombi gibi kalkıp zımba gibi olursun ?

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Bu aralar 7*8 saat uyuyorum sabah kalkınca yapacak bir şey olmadığını düşündüğüm için ama normalde 5*6 saat uykuyla zombi gibi kalkar yüz yıkar zımba olurum :)
Kaç öğün yemek yersin

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
1,2,3,4,5,6.....................sonsuz...

Çok öğün yiyorum, şaka bir tarafa sıklıkla yerim ama az yerim sağlığıma dikkat ederim ;)

Evde kim otoriterdir, kimin sözüne asla karşı gelinmez?

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Ben desem :) Sağolsun annem babam güvenceleri çoktur :)
Hükmetmek mi hükmedilmek mi ?

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Asukaki :^)

Hükmetmek mi hükmedilmek mi ?

İkisine de hayır. Ben şu yönden ele alıyorum;
Değer verdiğiniz insanlara fikir vermek hükmetmek değildir.
Her konuda çok yönlü düşünemezsiniz başkasının fikrini almakta hükmedilmek değildir.
Herşey kararında olmalı.

Sorum : Sabah uyandığınızda ilk aklınıza gelen şey ne olur :)

S

saniye1

Kullanıcı
17 Ocak 2011
En iyi cevaplar
0
0
Adana
genelde dua etmek geliyor:)

yemek yapmayı bilir misin???:)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Saniye :^)

Yemek yapmak ayrı bir sanat, önemli olan yaparken keyif almanızdır. :)
Övünmek gibi olmasın çok iyi yemekler ve pastlar yaparım. Tabi içimden gelmesi lazım. Zorunluluk olunca yapmam. Özellikle kendime hazırlamayı severim dışarda yemek yemeyide sevmem .

Sorum : Akdeniz Bölgesinde ki insanlarla Batı Bölgesinde ki insanların sıcaklığı ve insanlara yaklaşımında ki farklılıkta iklimin rolü olduğuna inanırmısın. Değilse hangi sebeple olabilir?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Tuğbacım:)
İnsan her yerde aynıdır.Yeterki sevgiyi hissetsin.
Bunun boğusu batısı ,Akdenizi ,Karadenizi olmaz diye düşünüyorum.

Kendine yakışanımı yoksa modayı mı takip edersin ?

S

saniye1

Kullanıcı
17 Ocak 2011
En iyi cevaplar
0
0
Adana
tabiki kendime yakışanı:)

devrimi yapanlar mı yoksa yaşatanlar mı devrimin değerini bilmelidir???

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Saniyecim:) Öyle bir soru sordunki anlatmakla bitmez.
"Yitik bir ülkeyi korumaya değil
Yeniden kurulacak bir ülkeyi
Aşkla ölmeye benzer devrimci olmak..."
desem :)

Ve soru sorma sıramı  sıradakine devrediyorum.(acele çıkmam gerekti)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
Tuğbacım:)
İnsan her yerde aynıdır.Yeterki sevgiyi hissetsin.
Bunun boğusu batısı ,Akdenizi ,Karadenizi olmaz diye düşünüyorum.

Kendine yakışanımı yoksa modayı mı takip edersin ?
Ablacım :^)

Böyle bir araştırma vardı bulursam paylaşacağım yeniden.

Soruyu ben sorayım; Anadolu gelenekleri diye söylenen ve hala birçok yerde devam eden düğünlerde silah sıkılması sizce doğrumudur? Ve silah sıkılınca ne oluyor ( bilen varsa lütfen mantıklı açıklama yapsın hala anlamış değilimde :) ) değişsen ne ?

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Eskiden damat ve yakınları gelini evinden almaya giderken yaklaştıklarını bildirmek için silahla atarlamış sonra gelinde karşılık verirmiş anladığını belirtmek için sonrada bu iş böyle sürmüş gitmiş. Sıksan bir şey değişmez sıkmasanda ama bu anadoluda hele ki karadenizde insanın içine işlemiş. Mantıklı bir açıklama yok sadece alışıla gelmiş bir olay.

Günün nasıldı...

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Yorucu ,çok yorucu.. sabah 5 te kalkamayacağım  diye ödüm koptuğundan uyumaya çekiniyorum ama zehir gibi uykum var .
Sence saç tellerin kaç tanedir? Yar saçlarından bir tel almış haberin var say ona göre hesapla

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Normal bir insanınkine göre bende daha az olduğu kesin de :) kaç olduğunu bilemiyorum :)
Kimi Milletvekilleri neden yeşil kart kullanır. (280 milletvekilinin yeşil kartı varmış)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
:)
Bu soru beni aşar :p ben size bir anımı anlatayım

Küçükken hata yaptığımda kaçacak delik arardım :)

Kimsenin bilmediği bir yer olsun bende başkası giremesin diye masanın altına kaçardım.

Masanın örtüsü de benim yeşil kartım olurdu beni gizlerdi benden başkası giremezdi. Ortalık sakinleşince üstünden zaman geçince yavaş yavaş dikkati başka konulara çekerek çıkar olayı unutturdum :D

Sorum : Ailende örnek aldığın kişi kim?

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
cantuuu' Alıntı:
:)
Bu soru beni aşar :p ben size bir anımı anlatayım

Küçükken hata yaptığımda kaçacak delik arardım :)

Kimsenin bilmediği bir yer olsun bende başkası giremesin diye masanın altına kaçardım.

Masanın örtüsü de benim yeşil kartım olurdu beni gizlerdi benden başkası giremezdi. Ortalık sakinleşince üstünden zaman geçince yavaş yavaş dikkati başka konulara çekerek çıkar olayı unutturdum :D

Sorum : Ailende örnek aldığın kişi kim?

Kimse.
35'ten sonra anne-baba olmak normalmidir ?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
35 yaşı fazlaca geçmese iyi olur diye düşünüyorum.Anne baba içinde çocuk içinde zor olur .
(Ben doğduğumda babam 38 annem 36 yaşındaymış malum zorlandık abimle aramda 20 yaş var)

Özellikle küçük yerlerde yaygın olan görücü usülü evlilik hakkında ne düşünüyorsunuz?(kısaca)

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
35 yaşı fazlaca geçmese iyi olur diye düşünüyorum.Anne baba içinde çocuk içinde zor olur .
(Ben doğduğumda babam 38 annem 36 yaşındaymış malum zorlandık abimle aramda 20 yaş var)

Özellikle küçük yerlerde yaygın olan görücü usülü evlilik hakkında ne düşünüyorsunuz?(kısaca)

Teşekkürler cevap için.Şiddetle katılıyorum...
Görücü usülü evliliği sayısal loto ya benzetiyorum .Ama bu şans oyununu oynayıpta büyük ikramiye kazananlarıda tanıyorum ...Şans ,şans,şans yani  ;)

Tüm arkadaşlarınıza sorsalar kaç kişinin ve hangi konuda en sevdiği,en güldüğü,en güvendiği,yani bi en tarafınızı söyleyebilir?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Yalan ve çıkarcı yaklaşımlardan vede siyasetten hoşlanmıyorum   ama nedense arkadaşlar vede çevrem beni bu yönümle değerlendiriyor .

Sorarım size  çağdaş yaşamın gereklerine uygun davranmak ,yenilikçi olmakla siyasetin ne ilgisi var?

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
her şeyin yanlış yorumlandığı ülkemizde söylediklerininde yanlış yorumlanıp söz gelişi idam edilmen çok normal geliyor artık :) Hiç bir alakası olmasa da alaka kurup maydonoz tükenten çok.
Zor bir şey mi özgür yaşamayı sevmek özgür olmak.  Niye kimileri ben özgürüm dese de hala daha bağlı kaldığı yerden kaldıramaz kendini ayağa.