Oyun Bir sonrakine soru sor?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Bir sonrakine soru sor? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 254,705 kez görüntülenmiş, 1,575 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Bir sonrakine soru sor?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul

deli' Alıntı:
Hangi işi yapmak isterdin? Yaptığın işi seviyor musun?
Aslında en büyük hayalim gazetecilikti Silivri'yi göze alamazdım onu geçiyorum :)
Başarılı  bir edebiyatçı vede müzisyen  olmak isterdim ama yarım kaldı herşey bazen şansızlık bırakmıyor yakanı ve idealerini gerçekleştiremiyorsun.
Memleketin halini sanki bana soran varmış gibi takılıp kaldım yine .

"Vatan, Amerikan üsleri, Amerikan bombası,
          Amerikan donanması, topuysa,
vatan, kurtulmamaksa kokmuş karanlığımızdan,
ben vatan hainiyim.
Yazın üç sütun üstüne kapkara haykıran puntolarla:
Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ."
diyorya hani büyük şair..

Gerçekten merak ediyorum sizce vatan nedir ?

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Kana bulanmış toprak parçası...
Sakarya Fıratta vardı ve çok hoşuma gitmişti zaten bir iki kere izledim.
Şehit askerin kanının bulaştığı bir kaya parçasını elinde tutan komutana

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Hiç bir doğa olayı yaşanmadığı halde ne yağmur ne rüzgar ne kötü başka bir şey neden elektrikler gider.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
asukaki' Alıntı:
Hiç bir doğa olayı yaşanmadığı halde ne yağmur ne rüzgar ne kötü başka bir şey neden elektrikler gider.
Onca yaşanan vahşetleri ,çirkinlikleri görmeyelim diye:)

En son neden kavga ettin ?

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Fiziksel olarak en son lisede.Kagva demeyim de dayak yedim .Zaten terkmeseydim liseyi,hiç yoktan bir kavgam olurdu .Diğer türlü biraz önce..Bin türlü kavga var.Hepimiz her an ekmek kavgasında felan.. amaan işte öyle.
En sevdiğin çizgifilm kahramanı kimdi?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Tabiki Pinokyo..
Çünkü yalan söylediğinde hemen bunu uzayıveriyorya  işte bunun için seviyorum onu.Eğer bu bir gerçek olsaydı kocaman burunlu insanlar olurduk hepimiz

En son neye sinirlendin ?

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
deli' Alıntı:
Telefonumun tuşlarının bozulmasına..

Çok rüya görür müsün?

Herkes her uykusunda rüya görür ama hatırlamaz ..Şahsen ben hiç hatırlamam.hatta rüya gördüğümde çok şaşırırım...
Düşünce gücüne inanırmısın ? (quantum)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
inanırım .Ortada bir güç vardır ama etkisizdir.Aksi takdirde herşey o'na göre şekillenirdi..Bazıları öyle sanıyor yani.
İstanbul'u seviyor musun?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
İstanbul sevilmez mi :)

Çorum hakkında ne düşünüyorsun ? (memkekedimdir)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Küçükken akyurta gittiğimde (ankaranın ilçesi) yoldan geçen arabaları seyrederdim. hattusas bayat iskilip arabalarına binip hem çorma gitsem düye düşünürdüm nedensiz.  . işin ironik yanı bisiklete binip yol kenarına giderken mutlaka yanımda bir avuç leblebi olurdu. yiye yiye bakardım :) Akrabımzda var tabi orda.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
(Hititlerin başkenti Çorum'u gezip görmenizi öneriyorum.Alacağınız hediyelik leblebilrlede dostlarınızı sevindirebilme şansınız olacak) :)
Uykusuz ,yorgunum ama sinirli değilim.Hoşlanmam agresif itici  davranışlardan.

Şu an soru bulamadım desem inanır mısın ?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Pek saymam  ama örneğin bugün dört defa çaldı.Ama  ben açmadım (durumu nasıl izah edeceğim bilemiyorum :)

En son hangi kitabı okudun kısaca özetler misin ?

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
D.irvin Yalom'un 'Divan' adlı kitabı..
Hekim hasta ilişkisi...Hekimlerin mahrem meseleler içinde hastayla uğraşırken kendi mahremiyetlerinin ağır basması nedeniyle nasıl afalldıkları felan anlatılıyor. Genç bir hekim,hastasıyla cinsel ilişkiye girmiş ünlü bir meslektaşını sorgulamakla görevendiriliyor,sorguladığı kişinin fikirleri ve tekniği onu etkiliyor onu uygulamaya başlıyor kendi hastalarına..Hayatı değişiyor baktı ki olmuyor bu yoldan geri dönüyor.  Böyle birşeydi..

Ünlülerin taklidini yapabiliyor musun?

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
  Hayır, denemem bile. Ancak sokakta gördüğüm tüm vatandaşı iyi gözlemlerim onların taklitini yaparım. Genelde hedefimde birbirine kur yapan sevgileler olur. Taklit yapmayı severim  ::)

İçecek olarak süt, su ve asitli icekleri en çok tükettiğinden en aza sıralarmısın

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Su,çay(normalde içmem canım cekmez ortam asıllı mecburiyet),süt,soda,gazlı içecekler-meyva suyu,ayran ve diğerleri..
Son 1 aylık tüketim dikkate alınmıştır:)
Aşk nedir?