Oyun Bir sonrakine soru sor?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Bir sonrakine soru sor? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 254,737 kez görüntülenmiş, 1,575 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Bir sonrakine soru sor?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
ama soru yok ne cevaplayacağım. öyle bir yerde olmak isterdim ki cit diye bir ses bile duymak istemezdim...
50 yaşında kendini nasıl hayal edebiliyorsun ?

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Güzel soru,

50 yaşımda, çocuklara hayvan ve doğa sevgisini aşıladığım dünyamda olup uzaktan onların fotoğrafını çekeceğim. Mutluluğun fotoğrafı olacak. Ve yeryüzünde hala mutlu olabilecekleri bir yer olacak :) ( inşallah, inşallah :) )

Hayatta asla taviz vermeyeceğin konu nedir?

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Bir arkadaşım vardı söylerdi "taviz tavizleri doğurur..." kişiliğimdir kesinlikle pabuç bırakmam :) büyük konuşmuş olmayayım yinede. Kişiliktir prensiplerdir tabi kendi kalıplaşmış prensiplerim.
İnşallah inşallah diyorum bende sana :)

Mutluluk mu ? Huzur mu ? Seçim zorunluluğun olsa ne seçerdin ?

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
quote author=asukaki link=topic=18633.msg256155#msg256155 date=1303146947]
ama soru yok ne cevaplayacağım.
Soruyu unutmadım,yazmayı unuttum :) özrümle...

asukaki' Alıntı:
Mutluluk mu ? Huzur mu ? Seçim zorunluluğun olsa ne seçerdin ?
Seçimim huzur olurdu. Huzur doğurgandır. Her tatlı duyguya gebedir. Mutlulukta öyle tabi.

Günde ortalama ne kadar su tüketirsin?

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Hiç hesaplamadım ama 3 ten fazla içtiğimi söyleye bilirim. Yaz aylarında daha çok artar. :) Suyu severim kola içmem su içerim :)
Önemli değil her insanın başına gelir unutkanlık. :)
Kararsızlık çektin mi hiç ? Yoksa en kötü karar en iyisidir deyip karar mı ? Verdin.

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
asukaki' Alıntı:
Hiç hesaplamadım ama 3 ten fazla içtiğimi söyleye bilirim. Yaz aylarında daha çok artar. :) Suyu severim kola içmem su içerim :)
Önemli değil her insanın başına gelir unutkanlık. :)
Kararsızlık çektin mi hiç ? Yoksa en kötü karar en iyisidir deyip karar mı ? Verdin.
Eskiden adım kararsızlıktı.Ama şimdi bunu tersine çevirmiş biri olarak çok büyük farklar yarattım.Mutluyum
Bir insan 2 kişiyide eşit sevebilirmi? Örnek : Annen ve baban
İlk ben cevaplayayım. Hayır sevemez.

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Bir insan 2 kişiyide eşit sevebilirmi? Örnek : Annen ve baban
İlk ben cevaplayayım. Hayır sevemez.[/color]
[/quote]
Örnek olarak Anne ve Baba demişsin.. Ben de kardeş ve dayı desem?
Peki biz ona Anne ve Baba değil de ikiye beş'e bölmeden 'Aile' desek; işte eşit sevgi ...
Sevebilir..

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Allahım soruyu unutuyorum hep :)
ıssız adaya düşsen die soruyorum .Ne alırdın yanına .. monot olmasın 5 hakkın olsun :)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Sevdiğim insanı ::)
Çizgi filmlerimi,
Fotoğraf makinamı...

Başka da bişe istemem dünya malı dünya da kalsın, orada yeni ve en güzel hayata başlardım :)

Sana göre eğlence nedir, nasıl eğlenmek seni mutlu eder?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Tuğbacım.) Adada eletrik olmayacak bırak çizgi filmi bari gitarını al ben olsam bağlamamı alıdım:)

Sevdiğim kişilerle  gözterişten uzak samimi hoş vakit geçirmek.
Seni ençok üzen olay neydi ?

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Huzursuzluk diyeceğim kısaca bu soruya :)
En son hangi tiyatroya gittin ? ne zaman ?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Pazar günü"Karanlık İlişkiler" oyununa gittim. Güzeldi .  Mafya babasının (malum işlerden  kazandığı kara para )hasılatı kaldırırken verdiği mücadele falan ...........

Kültür Bakanı Ertuğrul Günay'ın  Devlet tiyatrolarının kaldırılıp devletin sanata doğrudan destek verebileceği sözlerini nasıl değerlendiriyorsun ?

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Değerlendirmiyorum hiç öyle bir şey olacağınıda sanmıyorum.  Kesin devlet tiyatrolarıda yük olmaya başlamıştır ya da bir şeyler olmuştur. geçenlerde zaten  başbakanımızın kızı çıkıp gitmişya sinemadan. Yok devlet tiyatrolarını kaldırıp doğrudan destek vermezler. Zaten bu zamana kadar gelene kadar tiyatro epeyce bir sıkıntı çekti bir daha çekmesin umarım. 
Tv'de en saçma gelen program.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Tabiki saçma olmayan program vardır elbette ama ben anımsayamadım ..
Kalp gözümüz kapandı dizikoli olduk hane :)
Ha bu arada emekçilerin tüm sorunlarını yansıtan bir kanal var izliyorum.Adını veremem reklam olur. Kısaca Ekmek ve Gül diyelim :)
Bizim kuzen bu saçma kanalları nereden buluyorsun diye söyleniyor herdefasında:)

Düşünüyorum ne sorsam? Hımm buldum.
Televizyondaki (Çöp çatan )Desti İzdivaç programları  hakkında ne düşünüyorsun.?

S

saniye1

Kullanıcı
17 Ocak 2011
En iyi cevaplar
0
0
Adana
çok saçma..benliğini kaybetmiş tüm insanlar orda..
allah akıl fikir versin ne deyim..

bugünkü ruh halin nasıl desem???

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Eh işte idare ediyoruz. ;)

Kaç kere günlüklerini lime lime edip attın :)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Hiç atmadım :)

14 yaşımdan bu yana yazmaktayım. Doğrusuyla yanlışıyla o benim. Yaptıklarımdan pişman olmam o zaman öyle gerekmiş ki yapmışım derim ::)

Bu soruyuda cevaplamak isterim
Televizyondaki (Çöp çatan )Desti İzdivaç programları  hakkında ne düşünüyorsun.?

Başlangıçta çok tepkiliydim çok gereksiz olduğunu düşünüyordum. Sonra düşündüm peki bu kadar gereksiz olan bi’şeye neden talep bu kadar fazla üstelik yaş ortalaması bu kadar genç. Sanıyorum evlilik ve aile kavramı ülkemizde gerçekten çok vahim durumda.

Ayrıca kafanızda belli bir insan modeli vardır, bunu yakalayabileceğiniz bir ortam, seçenek çok fazla. Daha da uzatmadan evlenmek istemek kötü bi’şey değil. Bu programlara talep artması bence sevgiye ve evliliğe olan açlığı gösteriyor diye düşünmekteyim.

Ben gerek duymuyorum. Gidenlerede saygı duyuyorum. ::)
Allah herkesin karşısına hakettiği insanı çıkarsın diyerek sözümü bitiriyorum.

Nemrut Dağı Milli Park’ını biliyormusun, daha önce görme imkanın oldumu?

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Gitme imkanım olmadı. Bir aralar inşaat yapılacaktı üzerine Allah'tan yapılmadı. Diye hatırlıyorum.
Canın çok sıkkın olduğunda bile yüzünü güldürebilecek bir neden var mıdır ? Olduğun da mutlu olabildiğin.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Üzülmek için pekçok gülmek içinse arar ara neden bulurum.
Mesela  hemen haberleri açar siyasetçilerin saçmalıklarını dinlerim:)

Vakti gelmeyince ömrüm (Tabi sen ayırmazsan)gördün mü ayrılan yaprak?  :)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Hakan yeşilyurt :)

Evet gördüm hemde çok. Yaşadığımız çağda dikkatle bakarsak vakti gelmeden ayrılan yaprak çok  :(

İnsan değilde farklı bir canlı olarak gelseydin ne olarak gelmek isterdin dünya ya. Bu tercihinin nedeni nedir?