Oyun Bir sonrakine soru sor?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Bir sonrakine soru sor? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 254,715 kez görüntülenmiş, 1,575 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Bir sonrakine soru sor?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
S

saniye1

Kullanıcı
17 Ocak 2011
En iyi cevaplar
0
0
Adana
beyaz bir güvercin olarak gelmek isterdimm..
özgür...belki güçsüz biraz ama olsun..özgürlük bambaşka bir güç katardı...

umutlarına sahip çıkar mısın??

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Umutlarımı pamuk ipliğine bağladım heran kopabilir:)

Arabesk müzik  mesela Hakkı Bulut'tan "Ben Buyum" dinler kendince  havaya girermisin ?(Çekinmeye gerek yoktur gençlik yıllarımızda biz dinlerdikte )  :)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Hakkı Bulut dinlemedim yani dinledim ama sadece bir yerde karşıma çıktıysa yok kendim açıp dinlemedim. Genelde ferdi-orhan-müslüm dinlerdim o çağlarda şimdilerde pek müzikle aram yok kafama açanı esip dinliyorum Ama değişmeyen tek şey var oda Funda Arar :)
Özgürlüğün ne kadar değerlidir ?

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Yıkarım birde yemek yaparım ki parmaklarını yersin :)
Şuan aslında ne yapmak isterdin.

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
cantuuu' Alıntı:
İnsan değilde farklı bir canlı olarak gelseydin ne olarak gelmek isterdin dünya ya. Bu tercihinin nedeni nedir?

Bir dakika bu soruyu ben cevaplamalıyım  8) Elbetteki bir KUŞ olarak gelirdim.Zaten kuş gibiyimdir fizik olarak)) Rüyalarımda yolda yürür gibi uçarım hep sanki uçmanın nedemek olduğunu daha önce bilir gibi.Ayrıca kuruyemiş ve meyve tarzı şeyler dışında hiçbir yemeği sevmem .Maya burcunda da kartalımdır Nese uzatmayayım  ;D :D
Aynı soruyu sana soruyorum ozaman bende Tuğba :)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Oda güzel :)
Şuan güzel bir sinema olsa da izlesek acaba ne izlesek ? :)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Gene unuttun soruyu :) Ufolar bence gerçek mi ufolar gerçek değil ama dünya dışı varlıkların olduğu kanaatindeyim.
Japonlar ve Almanlar için ne düşünüyorsun ?
Almanya iki dünya savaşında yenildi ama yinede dünyanın en güçlülerinden biri Japonya iki atom bombası yedi ve hergün depremlerle uğraşıyor Almanya'dan daha ileride bir devlet. Ne düşünüyrsun bu ikisi hakkında

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Düşünce yönünden söyleyeceğim ki düşünce önemlidir..
Japonlar,Hızlı ve 'can havli refleksi'tarzı düşünüp doğru uygulayan,Almanlar rahat düşünüp,duyarlı uygulayan ülkeler.
Bunca şeye rağmen hala güçlü olmalarını özlü bir sözle belirtmek isterim,detaya ıvıra zıvıra girmeden:
Ulu çamlar,fırtınalı diyarlarda yetişir.

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Sayılmam hafızam aslında çok iyidir ama istediğim şeylerde :) ama unutkanlık yoktur olur bir iki  ufak tefek çok önemsemediğim için üstünden bir ton zaman geçmiştir :) Bazen olur ama elimde ki anahtarı aradığım :)
Peki beyin gücünün varlığına inanır mısın ?

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
İnanırım.
Kesinlikle o da bende mevcut :) Şanslıyım...

Evlilik ne demektir?  :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Kişiden kişiye değişen çok göreceli bir kavram. Net bi'tarifi yokta denebilir.

İnsanlara İkinci Şansı Verme ... Eger İkinci Şansı Hak Etseydi 1.Şansını Boşa YitirmezDi..sözüne katılıyormusun ?

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Kesinlikle katılıyorum lakin bazı özel durumlar vardır ki 1. şansını bozmak zorunda kalmıştır. O durumlarda insiyatif kullanabilirim :)
Şans Allah vergisimidir yoksa kul kendisinimi şanslı yapar :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Şansa-kadere inanmam fazlaca ama neye elatsam  ters gidiyor işim.
Baktım olmuyor artık  şansı zorlamak adına maneviyata yöneliyor gibiyim:) 
Şans dedim de hani diyorum şans oyunlarına fazlaca kaptırdığın oluyormu kendini ? :)

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
Şans dedim de hani diyorum şans oyunlarına fazlaca kaptırdığın oluyormu kendini ? :)
Bu bana sorulacak sorumuydu şimdi ? :) evet fazlasıyla oluyor daha öncede bahsetmiştim )) Ama kimsenin bi zararına dokunacak tarzda değil tabii :)
Sizce ilk adımı erkekmi yoksa bayanmı atmalı bir ilişkiye başlanacaksa ? Soruyu okuyan herkesin cevap atmasını rica ediyorum..
benim cevabım :" Bayan ".

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Erkek atmalı,bayan yürümeli. Hem bayanın mütevazisi ve utangacı makbuldür derler ya ;)
Son olarak Erkek damla,kadın göldür diyorum..

crt' Alıntı:
Olmuyor. Çünkü şans oyunları hep kasa'dan yanadır.Aslında şans denilen şeyle alakası yoktur o oyunların.İnsanların zaaflı inancına (inanç zaafı demiyorum) hükmeden yüksek karı bariz ortada olan tadımlık umut oyunudur. Düşünün 10 kişiden 2 lira alıp kurayla aralarından bir kişiye 3 lira vereceksiniz. Verseniz de vermesenizde kar tavan yapacak. karlı olan 2 lira verip 3 lira kazanan olacak biri yiyecek 9 u bakacak kıyamet bundan kopacak :)ki kopuyor :)
mesleğin nedir?

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
turtur' Alıntı:
cantuuu' Alıntı:
İnsan değilde farklı bir canlı olarak gelseydin ne olarak gelmek isterdin dünya ya. Bu tercihinin nedeni nedir?

Bir dakika bu soruyu ben cevaplamalıyım  8) Elbetteki bir KUŞ olarak gelirdim.Zaten kuş gibiyimdir fizik olarak)) Rüyalarımda yolda yürür gibi uçarım hep sanki uçmanın nedemek olduğunu daha önce bilir gibi.Ayrıca kuruyemiş ve meyve tarzı şeyler dışında hiçbir yemeği sevmem .Maya burcunda da kartalımdır Nese uzatmayayım  ;D :D
Aynı soruyu sana soruyorum ozaman bende Tuğba :)
Turtur :)

Angut kuşu olarak gelmek isterdim. Neden uçma fikri cazip geliyor insanoğlu oraya oraya biraz daha zor yetişiyor. Ayrıca  Angut kuşları çift olarak uçar, göçer , konarak yaşayan bir kuş türü. Ayrıca eşi öldüğünde kendisi de ölene kadar gözlerini eşinden ayrımaz, başından ayrılmaz eşinin sanırım en önemli sebep bu olsa gerek. Öldükten sonra bile sevilebilmek  ::)

Deli :)
Mesleğim : Peyzaj Mimarı

En son izlediğin bilim kurgu filmi nedir?