Benden bile..asukaki' Alıntı:Özgürlüğün ne kadar değerlidir ?
cantuuu' Alıntı:İnsan değilde farklı bir canlı olarak gelseydin ne olarak gelmek isterdin dünya ya. Bu tercihinin nedeni nedir?
Yıkadığım bulaşıkları durulamak..Ki yapacağım da şimdiasukaki' Alıntı:Şuan aslında ne yapmak isterdin.
Sence ufo lar gerçek mi?deli' Alıntı:Yıkadığım bulaşıkları durulamak..Ki yapacağım da şimdiasukaki' Alıntı:Şuan aslında ne yapmak isterdin.
Bu bana sorulacak sorumuydu şimdi ? evet fazlasıyla oluyor daha öncede bahsetmiştim )) Ama kimsenin bi zararına dokunacak tarzda değil tabiicrt' Alıntı:Şansa-kadere inanmam fazlaca ama neye elatsam ters gidiyor işim.
Baktım olmuyor artık şansı zorlamak adına maneviyata yöneliyor gibiyim
Şans dedim de hani diyorum şans oyunlarına fazlaca kaptırdığın oluyormu kendini ?
Olmuyor. Çünkü şans oyunları hep kasa'dan yanadır.Aslında şans denilen şeyle alakası yoktur o oyunların.İnsanların zaaflı inancına (inanç zaafı demiyorum) hükmeden yüksek karı bariz ortada olan tadımlık umut oyunudur. Düşünün 10 kişiden 2 lira alıp kurayla aralarından bir kişiye 3 lira vereceksiniz. Verseniz de vermesenizde kar tavan yapacak. karlı olan 2 lira verip 3 lira kazanan olacak biri yiyecek 9 u bakacak kıyamet bundan kopacak ki kopuyorcrt' Alıntı:Şansa-kadere inanmam fazlaca ama neye elatsam ters gidiyor işim.
Baktım olmuyor artık şansı zorlamak adına maneviyata yöneliyor gibiyim
Şans dedim de hani diyorum şans oyunlarına fazlaca kaptırdığın oluyormu kendini ?
Turturturtur' Alıntı:cantuuu' Alıntı:İnsan değilde farklı bir canlı olarak gelseydin ne olarak gelmek isterdin dünya ya. Bu tercihinin nedeni nedir?
Bir dakika bu soruyu ben cevaplamalıyım 8) Elbetteki bir KUŞ olarak gelirdim.Zaten kuş gibiyimdir fizik olarak)) Rüyalarımda yolda yürür gibi uçarım hep sanki uçmanın nedemek olduğunu daha önce bilir gibi.Ayrıca kuruyemiş ve meyve tarzı şeyler dışında hiçbir yemeği sevmem .Maya burcunda da kartalımdır Nese uzatmayayım ;D
Aynı soruyu sana soruyorum ozaman bende Tuğba