Oyun Bir sonrakine soru sor?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Bir sonrakine soru sor? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 254,737 kez görüntülenmiş, 1,575 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Bir sonrakine soru sor?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
Evet karanlık köhne zihniyetten daima korkarım tehlikelidir...
Fazlaca tepkili mi yoksa hoşgörülü pozitif bir insanmısın..?
Birkaç konuda fazlasıyla tepkiliyim ama genelde pozitif ve düşünen kimliğim öne çıkar..İçimden şampiyon kim olur bu sene diye sorasım var ama cevabı "net" bildiğim sormayacaum uşaum  ;D :D
Dış Güzellik ve zarafet olmasa olurmu ? güzelliğin hayatındaki rolü nü açıklarmısın?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Dış güzellikten ziyade (tabiki bunada önem vermek gerek) düşünsel anlamdaki kaliteye bakarım.
Emeğinle kazandığın parayı harcamak zor olur...Diyelimki aniden zengin oldun (sayısal loto, piyango ,miras vb.)  hiç düşünmeden ilk nasıl harcarsın ?

S

saniye1

Kullanıcı
17 Ocak 2011
En iyi cevaplar
0
0
Adana
kendime harika bir motor alırdımm :D :D
aaahh aaahh nerde bende o şans :-\

kalp kalbe karşı mıdır???

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Olabiliyor bazen eğer empati kurabilmişsen karşı oluyor.
Şuanda bulunan her şeyini kaybettiğini varsayarsak ne yapardın ??

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Yeterki ölüm olmasın aşılmayacak zorluk yoktur.Toparlamaya çalışır yaşama şansımı sonuna kadar değerlendirdim..
Geleceğe dair en büyük hedefin nedir ?

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Hem kadınlara sığınma evi hemde çocuklara doğa ve hayvan sevgisinin aşılanacağı bununla beraber eğitim ve eğlencede olacağı proje yani sıradışı bir projeyi gerçekleştirmek. İnşallah  :) :)

Atatürk'ü tanıma şansın olsaydı ve tek soru sorma imkanın olsaydı ne sorardın?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
O muhteşem kişiye soru sorabilirmiydim pek emin değilim..
Ancak ..."ATAM SENİN gibi olabilmek isterdim ama yüz yılda bir dahi yetişirmiş
o en büyük son dahi de SENSİN " derdim .

Tuğbacım şimdi sen söyle

AB Uyum Yasaları gereğince devlet dairelerinden Atatürk resimlerinin kaldırılması isteğini nasıl değerlendiriyorsun?

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Tam anlamıyla trajikomik...

AB uyum yasaları; Avrupa birliğine üye olma süreci içinde TBMM tarafından çıkarılan yeni yasalardır.

Yani;

Önümüze konulan herşey kültür bakımdan yok olmayı , özgür düşünce bakımdan asimile olmayı kısacası BİZ olmayı değil de olmamız istenilen kişiler haline yavaş yavaş itiliyoruz.

Bizlere düşen ;

ÜRETMEK; sanatta, fikirde, tarımda, edebiyatta, müzikte, dansta, sanayide ve eğitimde üretici olmalıyız, tüketici değil.
Üretemiyorsak medeniyetlerin (!) altında olur ve onların istediği kalıba sokuluruz....

‘Benim değerlerim’ dediğimiz şeylere sarılalım. Biz olmak için OKUYUN, YAZIN, TARTIŞIN, ama sakın SUSMAYIN!

"Birken İki Olduk Derken Beş Ve Şimdi Hepimiz" olma yolunda...

Son olarak şu sözlerle bitiriyorum;

“Sizler, yani, yeni Türkiye’nin genç evlatları, yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.
(Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, 1937, Ankara)

Sorum: Nü fotoğraf çekimleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce NÜ çekmek ya da çektirmek etikmidir?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Tuğbacım verdiğin içerikli yanıt için teşekür ediyorum.
Soruna gelince nü resmin özelinde kadın vardır.
Feminist söylemle, "cinselliğin metalaştırılması " suçlaması .
Sosyalist söylemle, "tabuların aleniyeti" ile gelenekçi ..
Muhafazakar söylemle, "günah" suçlaması ile dinsel söylemlerle sürekli karşı karşıya gelmiş, buna karşın ve baskılara rağmen her dönemde kendisine sanatsal veya ticari çalışmalar içerisinde yer almıştır yorumum alıntı dır
Resim sanatından fazlaca anladığım söylenemez .
Ama sanat için gereken ne ise o çizilmeli sanatçıya sansür konulmamalıdır diye düşünüyorum.
Hani yurdum insanlarının çıkıp "Ben böyle sanatın içine tükürürüm"dediği  gerçeğini de bi'hatırlatayım istedim:)

Hangi sanat dalı daha çok ilginizi çekiyor?

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Rica ederim ablacım :)

Önceliklerine göre sıralarsam 3 vazgeçilmezim var;

1... Halk Oyunları : Halk oyunları izlediğimde  ya da çalışma içinde oluğumda yaşadıklarım çok özel duygular. Tamamen ülkemi hissediyorum tarih yaşıyorum ve inanılmaz keyif alıyorum.

2... Fotoğrafçılık: Fotoğraf makinamın olmadığı yerlerde kendim beynen çekerim o anı resmederim kafamda. Canım sıkıldığı zaman açıp bakar ya da kafamda çektiklerimi hatırlar, geçmişi yaşar  ve bunlarla mutlu olurum.

Ayrıca NÜ fotoğrafı konusunda benim çok sabit düşüncem var kesinlikle doğru bulmuyorum, hatta çok çirkinleşip bazı değerelerimizi değiştirdiğine inanıyorum. Nü çekmem, çektirmemde bunun adına ne derlerse desinler sonuçta insan bedenini saygı duymak gerek çıplaklığın yanında kemanla sarmaş dolaş kadın fotağrafı görünce ben anlamlandıramıyorum. Ne derlerse desinler bu da benim düşüncem.:)

3.....Tiyatro: İzlemeyi çok severim. Farklı bakış açısı kazandırdığına inanırım.

Bekledim kimse cevp yazmadı o yüzden dayanamadım ben cevap verdim  :eek:o

Haberleri ; internetten takip etmek mi yoksa günlük gazete alıp mı bakıyorsun?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Tuğbacım:)  Bugün "Karanlık İlişkiler"adlı oyunu (Küçükçekmece Cennet Kültür ve Sanat Merkezi'nde) izledim güzeldi .  Tiyatroyu bende çok  severim ama esas ilgi alanım müzik.
Haberleri özellikle son iki yıldır internetten takip ediyorum.Bazı sosyal içerikli (adını vermiyorum reklam olmasın)haber dergilerini aylık alıyorum.

Şu an soru bulamadım gerçek adın nedir  öğrenmek istiyorum desem :)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Gökçe :)
12.10,2013 bir dünya savaşı olur mu ?  :'(

S

saniye1

Kullanıcı
17 Ocak 2011
En iyi cevaplar
0
0
Adana
yoook yaaa sanmam :D

mucize diye birşey var mıdır???

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Vardır.
Eğer olmasaydı,insanlar onu icat edemezlerdi ve günümüzde sahtesi çok olmazdı..

Sağlığın nasıl?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Tamda adamını buldun hane :)
Hastaneler meskenimdir benim offf off.!

Hey sabreden derviş banada sabretmeyi öğretsene.İnsanlardan sadece çocukları severim onları da  büyüyünceye kadar..Benim için para fazla bi'şey ifade etmez (Deliyim şiirinden) ben deli miyim ?

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Akıllı deli kavramı kişiden kişiye göre değişir. Dünya düzenine aldanıp akıllı olmaktansa kendi doğrularını yaşayıp deli olmak en güzelidir :) Ben de deli olabilirmiyim :)

Bir şansın olsaydı tek bir defaya mahsus,
Türkiye'de en çok neyi değiştirmek isterdin (Sadece 1 tane zor ama tercih meselesi:) )

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Tuğbacım:) Sadece kendimi değiştirmek isterdim uyum zorluğu çekmekten yorulmuş durumdayım :)

Şu an pek çok soru var ama toparlayamıyorum . En kolay olanı seçtim.
Memleket neresi ? :)

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
cantuuu' Alıntı:
Akıllı deli kavramı kişiden kişiye göre değişir. Dünya düzenine aldanıp akıllı olmaktansa kendi doğrularını yaşayıp deli olmak en güzelidir :) Ben de deli olabilirmiyim :)

Bir şansın olsaydı tek bir defaya mahsus,
Türkiye'de en çok neyi değiştirmek isterdin (Sadece 1 tane zor ama tercih meselesi:) )
Güzel ve basit bir soru :) Eğer köklü ve kalıcı değişim yapmak istiyorsan,en tepeden en büyük güçten başlamalısın...Yani kısaca cevap : Siyaset  ;)

Hayatında müziğin önemi ve en sevdiğin 5 şarkıcı kim?

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Sıralamasız yazıyorum;

Carlos Santana
Volkan Konak
Murat Yılmaz Yıldırım
Levent Yüksel
Funda Arar..

Sorum : Gözlerini bir dakikalığına kapattığın an nerede olmak isterdin, dünyanın neresi senin huzurun olurdu?

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
En yüksek yerinde
cantuuu' Alıntı:
Sıralamasız yazıyorum;

Carlos Santana
Volkan Konak
Murat Yılmaz Yıldırım
Levent Yüksel
Funda Arar..

Sorum : Gözlerini bir dakikalığına kapattığın an nerede olmak isterdin, dünyanın neresi senin huzurun olurdu?
..  En yüksek yeri,Yukarıdan bakması. Issızlıktan kalabalığı izlemesi..