Turtur Kumar merak mıı? Duymamış olayım Amannn ha diyorumturtur' Alıntı:Bir hayli fazla takılırım sanırım.Üzülerek söylüyorumki kumarada merakım vardır ama asla kendimi veya birisini sıkıntıya sokacak şekilde değildir.En yakın zamanda payımı alıp bırakmam dileğiyle 8)
" sevdiğiniz(sevgili) insan için yaptığınız en büyük olay neydi? "
Mantığı devre dışı bırakacak deli -divane olduğum bağımlılıklarım olmadığı için ..Beni umursamayan tiplerle karşışamadım desembaharder' Alıntı:hiç sevdiğin insan tarafından umursamazlığa uğradınmı hemde deli gibi sevdiğin halde ...
Aifyet olsun nediyelimcrt' Alıntı:İbrahim muhteşem bir soruydu yanıtı ben vereyim istedim..kişisel düşüncem " buzzzz "çiğköfteye değil ama yanında rakı varsa şayet kadehin içine konabilir hane
Çiğ köfteyi Meclis'in tavanına sence kimler atar?
Kesinlikle TİYATRO çok başka bir keyiftir o canlı performansyağmur sezgi' Alıntı:sabahları çalmaması için akşam yatarken özellikle dua ettiğim çalar saat bozuntusu allah'ım..evlerden ırak
sence sinema mı tiyatro mu?
crt' Alıntı:Yukarda sormuş olduğum soru fazlaca rağbet görmemesi ayrıcada zaman aşımına uğraması nedeniyle (tarafımdan) iptal edilmiştir
.Sıradaki istediğni sorabilir...