turtur' Alıntı:Bir hayli fazla takılırım sanırım.Üzülerek söylüyorumki kumarada merakım vardır ama asla kendimi veya birisini sıkıntıya sokacak şekilde değildir.En yakın zamanda payımı alıp bırakmam dileğiyle 8)
" sevdiğiniz(sevgili) insan için yaptığınız en büyük olay neydi? "
Mantığı devre dışı bırakacak deli -divane olduğum bağımlılıklarım olmadığı için ..Beni umursamayan tiplerle karşışamadım desembaharder' Alıntı:hiç sevdiğin insan tarafından umursamazlığa uğradınmı hemde deli gibi sevdiğin halde ...
Aifyet olsun nediyelimcrt' Alıntı:İbrahimmuhteşem bir soruydu yanıtı ben vereyim istedim..kişisel düşüncem " buzzzz "çiğköfteye değil ama yanında rakı varsa şayet kadehin içine konabilir hane
Çiğ köfteyi Meclis'in tavanına sence kimler atar?![]()
Kesinlikle TİYATRO çok başka bir keyiftir o canlı performansyağmur sezgi' Alıntı:sabahları çalmaması için akşam yatarken özellikle dua ettiğim çalar saat bozuntusuallah'ım..evlerden ırak
sence sinema mı tiyatro mu?
crt' Alıntı:Yukarda sormuş olduğum soru fazlaca rağbet görmemesi ayrıcada zaman aşımına uğraması nedeniyle (tarafımdan) iptal edilmiştir
.Sıradaki istediğni sorabilir...
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.