Oyun Bir sonrakine soru sor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geleceğe dönüş serisi diyebilirim,Başlangıç,titanik,son samurai... var işte bir sürü
can neden yanar ?

Ateş bile kendi derdindedir,sönmemek için,rüzgarını senden,yakacağını başka birinden alır.. Eğer o düşüp yakmasaydı,yüreklere su serpeni bilmeyecektik..Derin hikaye aslında .

Nereden geliyorsun böyle?

Anadolu Yakasından Avrupa yakasına geçmiş bulunmaktayım (veşimdi evdeyim)
Bağdat Cadde'sinde müthiş bir şampiyonluk kutlaması yapılıyor(muş) Anıl gitti sen neden hala buradasın bakim?(:

Haftasonu çok güzel geçti..Fenerin şampiyonluğu ise gecenin muhteşem finaliydi(:

Bu coşkuya sende katılmak istemisin desem? (:

TRT 1 izliyorum..Şu an Fenerbahçe coşkusu var(:

Ne o bu gece Gökçe Ve Anıl gibi sen demi yastasın ?(:

Ben yasta değilim hiç bir Trabzonluda yasta değil :)
Geçen yılki 2dk şampiyonluktan sonra bu yılkı hediye şampiyonluk nasıl bir duygu :D

Biz zamanında o kadar çok hediye dağıttık ki..Artık ödül alma sırası bizdeydi.Anlayacağınız muhteşem bir duygu (:

Sporun her türünü abartmadan tadında yaşamalı diyenlerden misin?

Bazı sporları abartacaksın. Mesela Futbol,mesela fenerbahçe.. Abartacaksın,hani şampiyon felan olacaksın arada (her zaman),öyle yani :):)

Tabiki de öyle diyenlerdenim :)

Günaydın  :)

Önce iş mi ,Aile mi diye sorduğumöumda ,yüksek ihtimal Aile diyeceğini varsayarsak; Neden ?
Yoksa iş mi?

Farklı bir seçenek önce ben :) Ben olmadan işimde ailemde olmaz :) maneviyat maddiyattan her zaman daha değerlidir. :)
Tatil yapar mısın ? Eğer yaparsan tatilde ne yaparsın.

Ben hiç tatil yapmadım,tatilden kasıt,tatil yerleriyse.. Sadece bir kere manyas tatil köyüne gitmiştim 1 hafta 2004 te felandı..

Neden şimdi değil de daha sonra?

Daha sonrası yoktur ama eğer varsa gerçekten zamanı gelmemiştir.
Tatil kafanı dinlemen tatil köyleri veya diğer yerler genelde baş ağırtır doğa tatili kendine vakit ayırabildiğin.

Memlekette çok bulundum son bir kaç senedir.. Geçen sene 8 ay kaldım .. Erzincan refahiye  :):)

gülümse benim için,eğer duyuyorsan :)
Aklına ilk ne geldi şimdi?_

Geri