OP
OP
bıldırcın
Hah bende tam bunu anlamıştım 
Açıklama için saol Bülent
Açıklama için saol Bülent
bıldırcın' Alıntı:Hah bende tam bunu anlamıştım
Açıklama için saol Bülent![]()
E o zaman sorun yokBülent' Alıntı:bıldırcın' Alıntı:Hah bende tam bunu anlamıştım
Açıklama için saol Bülent![]()
Ben de zaten bunu anlatmıştım.
Sen de sağol.
Tek kelime ile "dengesiz" mi demek istediniz?Sade ama çok karışık
Zayıf gibi ama çok güçlü
Akıl karıştıran ama hayranlık uyandıran
;D ;D ;DBülent' Alıntı:Tek kelime ile "dengesiz" mi demek istediniz?Sade ama çok karışık
Zayıf gibi ama çok güçlü
Akıl karıştıran ama hayranlık uyandıran![]()
;D ;D ;Dbıldırcın' Alıntı:;D ;D ;DBülent' Alıntı:Tek kelime ile "dengesiz" mi demek istediniz?Sade ama çok karışık
Zayıf gibi ama çok güçlü
Akıl karıştıran ama hayranlık uyandıran![]()
Yok efendim ne haddime,Biraz karışık sadece![]()
O sizin kendi süperliğiniz efendim.DileklerPerisi' Alıntı:Arkadaşlar maddelerden çıkardığınız sonuçlar daha hoş
Süpersiniz yani.
Sende saol...Güldüğün için ;DZynep' Alıntı:![]()
![]()
Sesli güldüm vallahi
Saolun hepiniz![]()
Şöyle olabilir 2-3 sene sonra daha taze yani "çıtır" diye tabir edilenler piyasaya çıkacağı için elinizdeki eski model oluyorSUNFLOVERS' Alıntı:Arkadaşlar hepsini anladımda ,7.ci maddeyi anlamadım açarmısınız?
7) Ne kadar iyisini alırsanız alın 2-3 sene sonra daha iyisi çıkacağı için değiştirmek istersiniz.
;Dbıldırcın' Alıntı:Şöyle olabilir 2-3 sene sonra daha taze yani "çıtır" diye tabir edilenler piyasaya çıkacağı için elinizdeki eski model oluyorSUNFLOVERS' Alıntı:Arkadaşlar hepsini anladımda ,7.ci maddeyi anlamadım açarmısınız?
7) Ne kadar iyisini alırsanız alın 2-3 sene sonra daha iyisi çıkacağı için değiştirmek istersiniz.
(bunu ben söylemiyorum anladıklarımı yazdım sadece)
bıldırcın' Alıntı:Şöyle olabilir 2-3 sene sonra daha taze yani "çıtır" diye tabir edilenler piyasaya çıkacağı için elinizdeki eski model oluyorSUNFLOVERS' Alıntı:Arkadaşlar hepsini anladımda ,7.ci maddeyi anlamadım açarmısınız?
bıldırcın' Alıntı:Şöyle olabilir 2-3 sene sonra daha taze yani "çıtır" diye tabir edilenler piyasaya çıkacağı için elinizdeki eski model oluyorSUNFLOVERS' Alıntı:Arkadaşlar hepsini anladımda ,7.ci maddeyi anlamadım açarmısınız?
Bülent' Alıntı:bıldırcın' Alıntı:Şöyle olabilir 2-3 sene sonra daha taze yani "çıtır" diye tabir edilenler piyasaya çıkacağı için elinizdeki eski model oluyorSUNFLOVERS' Alıntı:Arkadaşlar hepsini anladımda ,7.ci maddeyi anlamadım açarmısınız?
Tabi illa değiştirmek şart değil.
Benimki 5 yıllık.
Hala değiştirmeyi düşünmüyorum.![]()
SUNFLOVERS' Alıntı:bıldırcın' Alıntı:Şöyle olabilir 2-3 sene sonra daha taze yani "çıtır" diye tabir edilenler piyasaya çıkacağı için elinizdeki eski model oluyorSUNFLOVERS' Alıntı:Arkadaşlar hepsini anladımda ,7.ci maddeyi anlamadım açarmısınız?
Bıldırcın yapma! bir bayan olarak bunu sen yazmamalıydın!![]()

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.