Ben imkânsızı isterim’

• Konbuyu başlatan GulsahToptas
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kim, Neyi, Nasıl Başardı? kategorisinde GulsahToptas tarafından oluşturulan Ben imkânsızı isterim’ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13,942 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kim, Neyi, Nasıl Başardı?
Konu Başlığı Ben imkânsızı isterim’
Konbuyu başlatan GulsahToptas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan olası
D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Yani sizler gibileri gördümmü okudummu bende büyük zevk alıyorum.
Valla sen de görüyorsun, bu konuya Mustafa'nın yorumu ne olacak diye meraklanıyoruz çoğu zaman, farklı bakış açısı görmek istediğimizden herhalde:)

Didem korkma üzüm,kör,şaşı meselesi falan değilmiş bende dedim acaba ama Korsan sağolsun anlamış bizi bu durum varmış içimizdede farkında değilmişiz 
;D

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Ebruliyn' Alıntı:
Bence seninde tuzun var bu işte,bu arada  ne yalan söyliyeyim ben yorumlarını okumaya değer buluyorum ::)
Ya tuzum olmamasına yok ta.

Yorumlarımın okunmaya değer bulunmasına sevindim.
Çok teşekkür ederim sağolunuz.

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
dideM' Alıntı:
Valla sen de görüyorsun, bu konuya Mustafa'nın yorumu ne olacak diye meraklanıyoruz çoğu zaman, farklı bakış açısı görmek istediğimizden herhalde:)
Valla, diyecek bişe bulamıyorum.
Teşekkür ediyorum.

Bir söz vardı herkes aynı şeyi düşünüyorsa, kimse birşey düşünmüyor demektir.
Hepimiz farklı düşünüyoruz, bu çok güzel demekki hepimiz düşünebiliyoruz bu dahada iyi bir şey.

Bu gün çok güzel şeyler okuyorum valla, sayenizde tabi.

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
leftinthedark.wordpress.com
dideM' Alıntı:
Ama sonuçta biliyoruz değil mi? Kuşlar gibi doğal bir yeteneğimizin olmadığını ve uçmamız için ek birşeyler gerektiğini. Sonuçta kendi başımıza uçmamız imkansız!

Eğer ışınlanma kelimesini kullanıyorsak, bir dayanağımız var demektir. Işınlanma kelimesini öğrendiğimize göre ihtimal var demektir ki bu da imkansız olmadığını gösterir bize.
Ben uçmamız mümkün demedim bak şimdi;

İlk insan sen olduğunu düşün, gökyüzüne bakıyorsun kuşlar falan var. Bana şunu söyleyebilir misin "benim bu kuşlar gibi uçmam imkansızdır". Söyleyemezsin neden ? Çunkü ne sen ne de senden önce başkaları bunu denemedi. Denemek diyince mutlaka olayı tecrübe etmekten ziyade , eğer elinde imkan varsa simulasyon ya da matematiksel ispatta kabul edilebilir netice de. Ama ben biraz felsefik yaklaştım.

İmkansızı istemek konusuna gelince, bakın yine çok karışık olacak ama umarım anlatabilirim :)

Eğer birşeyi isteyip te gerçekleştirmek için herhangi bir çaba göstermezsem o olay imkansız hale gelir doğru mu ? Doğru.

Şimdi mesela bana sayısal loto çıkması imkansız. Neden,çunkü oynamadım. Ama oynarsam çıkması mümkün mü. Evet bir ihtimal ama imkansıza yakın.

Bir isteğin o an bulunduğun şartlar içinde imkansız olup olmadığını anlaman için gözlem yapman ya da denemen gerekir. Eğer denemezsen zaten otomatik olarak imkansız hale geliyor. Diyeceğim buydu sadece.

:)

O

olası

Kullanıcı
10 Ara 2011
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
adı üzerinde imkansız nasıl sizin olabilirki ;) :eek: