BEN GİDİYORUM ARKADAŞLARR!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smyye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

smyye

Kullanıcı
arkadaşlar ya yaz bitti artık bnm için. gidiyorum ben trabzona.orda internetim olmıycak sadece arada sırada gelip bakabilicem siteye. çok üzülüyorum bunun için.ben burayıı çok sevmiştim.gerçekten çok ama çok güzel paylaşımlarımız olu hep birlikte.hepinize çokk teşekkür ediyorum.hepiniz sağlıcakla kalın..
bide bnm iin dua ederseniz sevinirim...fizik bütünlemesine gidiyorumm.sen kal sonra bizden dua iste demeyin.çokk zor valla.çalışıyorum çalışıyorum olmuyorr.çok ihtiyacım var yani..
bu yazı ne alaka diyenler olabilir.ama içimden geldi. safari sen silersin bunu oldumu???

ben yeniyim ama tanıştığımıza sevindim dua ediceğime emin ol arkadaşım müminin mümin kardeşine yaptığı dua makbuldur allah yardımcın olsun inş kolay lıkla atlatırsın dersini kib aeol grş mek ümidiyle :)
bence silme safari çok doğal bi paylaşım ben kalmasını talep ediyorum :D siteyi bende çok sevdim iyiki üye olmuşum  :)

saolun arkadaşlarr.allah razı olsun..
çalışmadım daha.çalışacam inş.kardelen emin ol birazdaha kaldığında daha çok seveceksin.hatta bağımlısı bile olabilirsin...

allah yardımcın olsun yolun açık olsun inşl herşey istediğin gibi olur...  :-[

yaa üzüldüm şimdi canım ya inş. başarılı olursun.Bende ayrılmak zorunda kalıcam yaz bitiyoo gerçekten.Aynı sorun bendede var ama ben belli dönemlerde girebilicem... :(

ben hiç unutmucam seni sümeyyecim.
dualarım seninle inanıyorum başarıcaksın.
serbest kürsüde istediğini yazabilirsin neden sileyim ki...

yolun açık olsun sümeyye...Allah yardımcın olsun...memleketime selam söyle benden...aynı duyguları bende yaşıyorum...ben haftaya ayrılcam burdan...çok zor valla ama ne yaparsın.... :'( :'(

allah yardımcınız olsun inş basarılı olursunuz  kendınıze cok iyi bakın :'(

sümeyyecim allah yardımcın olsun inşallah geçersin dualarım seninle kendine çoook iyi bak allaha emanet ol canım...
bende iyiki üye olmuşum diyorum ama benimde gitme vaktim yaklaştı malesef ayrılmak zor :(

smyye dileğim tüm dileklerinin gerçekleşmesi çok istersen yaparsın herşey gönlünce olsun yüzün hep gülsün hoşca kal ;)

bende suan trabzon a yenı geldım hangı bolum okuyorsun bende butunlemelere geldım hatta fızıge gırecemmm allah yardımcımız olsun ;)

Geri