BEN GİDİYORUM ARKADAŞLARR!!!!

• Konbuyu başlatan smyye
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde smyye tarafından oluşturulan BEN GİDİYORUM ARKADAŞLARR!!!! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,835 kez görüntülenmiş, 49 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı BEN GİDİYORUM ARKADAŞLARR!!!!
Konbuyu başlatan smyye
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Safari
P

prenses_o6

Kullanıcı
5 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
benimde başlıycak sınavlar yeni eğitim güz  dönemiiii... :(

O

okyanusya

Kullanıcı
3 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
anladım :(
bende de aynı durum bakalım..
umarım görüşebiliriz  :-\

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
üzülüyor gibi bir halin var prenses.. anlam veremedim bu duyguya.. şimdi sen ağacı suluyorsun.. meyvelerini toplucaksın bi gün..

O

okyanusya

Kullanıcı
3 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
çok alıştık buraya be safari..
insan alışkanlıklarından kolay kopamıyor işte..

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
kopmalı ama..
bi söz vardır bilirmisin " her gününü aynı geçiren... " sefa sürmek için cefa da çekmelisin.. nasipse başka bi yerde yada burda yada apansız bi anda tekrar karşılaşırız kim bilir.. 

P

prenses_o6

Kullanıcı
5 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
evet ya çok bağlandım gerçekten bu siteye bide ailemden ayrılmasam neyse Safari seninde dediğin gibi bu ağacın meyvalarını ilerde toplayacağız inş..

M

M e l i k e

Kullanıcı
11 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
buraya uzun süreden beri üye diilim ama bu site bana çok şey kattı..
burda bi aile gibi olduğumuzu düşünüyorumm düşüncelerimizi paylaştıkça ufkumuz genişliyo we hayata başka yönlerle bakyoruzz...
aramızdan birinin ayrılcak olması bni üzdü açıkçası... :(
dualarım seninle smyye... ;)

K

Kardelen

evet sümeyyecim haklıısn kısa sürede bağımlı oldum ortamınız okadar sıcak ve samimi sanki 2 günlük üye değil uzun zamandır aranızdayım tşkler :) ve enkısa sürede görüşmek ümidiylee arkadaşlar safariye katılıyorum şuanda cefa çekecekseniz bile ilerde sefasını süreceksiniz hepinize başarılar allah yar ve yardım cınız olsun sevgileirmle :)

P

prenses_o6

Kullanıcı
5 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
gidiyorum...gidiyorsunuz ...gidiyorlar.ama  geleceğim....geleceksiniz.....gelecekler...