kopmalı ama.. bi söz vardır bilirmisin " her gününü aynı geçiren... " sefa sürmek için cefa da çekmelisin.. nasipse başka bi yerde yada burda yada apansız bi anda tekrar karşılaşırız kim bilir..
buraya uzun süreden beri üye diilim ama bu site bana çok şey kattı.. burda bi aile gibi olduğumuzu düşünüyorumm düşüncelerimizi paylaştıkça ufkumuz genişliyo we hayata başka yönlerle bakyoruzz... aramızdan birinin ayrılcak olması bni üzdü açıkçası... dualarım seninle smyye...
evet sümeyyecim haklıısn kısa sürede bağımlı oldum ortamınız okadar sıcak ve samimi sanki 2 günlük üye değil uzun zamandır aranızdayım tşkler ve enkısa sürede görüşmek ümidiylee arkadaşlar safariye katılıyorum şuanda cefa çekecekseniz bile ilerde sefasını süreceksiniz hepinize başarılar allah yar ve yardım cınız olsun sevgileirmle
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.