BEN GİDİYORUM ARKADAŞLARR!!!!

• Konbuyu başlatan smyye
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde smyye tarafından oluşturulan BEN GİDİYORUM ARKADAŞLARR!!!! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,835 kez görüntülenmiş, 49 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı BEN GİDİYORUM ARKADAŞLARR!!!!
Konbuyu başlatan smyye
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Safari
D

dilek616161

Kullanıcı
4 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
canım inş fizik sınavını verirsin Allah yardımcın olsun hoş benimde olsun bende kimya 3den kaldım canım dostum en sonunda bir araya geleceğiz her şeyde vardır bir hayır canım.inşallah kötülükler seni hiç bulmaz hep iyiler karşına çıkar. seni çooook seven dostun shekure 8)  :-*

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
    smyyecim çok üzüldüm gitmene  :'(  :'( ama mutlaka tekrar görüşeceğiz,kalpleri bir olan insanların yolları mutlaka tekrar kesişir ,fizik sınavında başarılar dualarım seninle canım,kendine iyi bak ve bizleri hiçbir zaman unutma.
    her zaman sevgiyle,mutlu ve dostça kal tatlım  :)

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
dilek616161' Alıntı:
canım inş fizik sınavını verirsin Allah yardımcın olsun hoş benimde olsun bende kimya 3den kaldım canım dostum en sonunda bir araya geleceğiz her şeyde vardır bir hayır canım.inşallah kötülükler seni hiç bulmaz hep iyiler karşına çıkar. seni çooook seven dostun shekure 8)  :-*
nihayet gelebildin sende :D

Hoşgeldin dilek..

S

smyye

Kullanıcı
1 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
arkadaşlar  çokkk saolun ya bu kadar ilgi beklemiyodum açıkçasııı. hepinize çokkk teşekkür ederimm.sınavımıda inş. geçerim.. böyle ara ara gelirim artık...

C

CaspeR

Kullanıcı
27 Ara 2006
En iyi cevaplar
0
0
Tabi.yine bekleriz smyye ;)

D

diloş

Kullanıcı
8 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
:'(ya sana yürekten başarılar sümeyyecim inancını kaybetme ve umutlu ol her zaman...  başaracağına inan yolun açık olsun dualarımız seninle... hoşçakal :'(
Bu arada aramızdan ayrılacak olan tüm arkadaşlara hoşçakal demek istiyorum arada da da olsa paylaşamlarınızı bekleriz mutlu kalın :)