Başaramamakla İlgili Gerçekler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fıstık' Alıntı:
başarısızlık; başarılı olma yolunda atılan en büyük adımdır.
evet kesinlikle katılıyorum.aslında farkında olmdan başarısız olduğumuzda kendimizi geliştirme fırsatı buluyor ve deneyim elde ediyoruz.hep başarılı olsak farklı açılardan düşünme yeteneğimiz kısıtlı olur.çünkü başarısız olunduğunda bundan kurtulmak için farklı bakış açısıyla konuya yaklaşılıyor yani öyle olmalı diye düşünüyorum

Yeter ki azmedelim yapmak istedğimiz herhangi bir konuda sonra inanalım yapacağımıza Allahın izniyle sonrası gelir bence..

Öncelikle paylaşım için teşekkürler :)

Kendimden bir örnek vermek istiyorum ;
  Bundan 2 sene önce çok fazla iş değiştiriyordum çünkü sorunlar yaşıyordum,örneğim SSK ödenmemesi gibi yada başka sorunlar ve bende yeni bir iş bulup çıkıyordum ve bulduğum işler farklı sektörler olmuştu.
Çevremde herkez beni eleştiriyordu buna ailem de dahil,neymiş çook fazla iş değiştiriyormuşum,sabretmeliymişim. Elbette sabrederim ama bunun için istemem gerekli,öyle değil mi?

Sonuçta başarısızlıklarım da oldu işten ayrılma sebebi olarak ama hep şunu dedim kendime ;Gülşah kulaklarını tıka ve şunu kabul et her işte başarılı olamazsın,vardır elbet senin de yapabileceğin bir iş. :)

Ve şuan istediğim konumda çalışmıyorum ama işimi severek yapıyorum.İleriye dönük hedeflerim var ama bunun için zamana ihtiyacım var. bende bu zamanı yeni bir işde yeni bilgiler öğrenerek değerlendiriyorum
.

öyle zor bir zamandayım ki.. başarısızlığı kabul etmek üzereyim.. bu yazılanlar evet aynen öyledir dedirtiyor insana fakat içinde bulunduğum ataletten çıkmakta çok zorlanıyorum.. :(

başarmak başarmak ve başarmak .
başaramamak için bile cesarete gerek var .
evet cesaret ...

Başaramamak utanmanızı gerektirmez çabalamaya niyetli olduğunuz anlamına gelir. Tam beni ifade ediyor ama
Başarısızlık ya başarma isteğini kırbaçlar yada başarma istediğini engeller.

Codex yazı guzeldi teşekkürler

Başaramamak utanmanızı gerektirmez çabalamaya niyetli olduğunuz anlamına gelir. Tam beni ifade ediyor ama
Başarısızlık ya başarma isteğini kırbaçlar yada başarma istediğini engeller

Codex teşekkürler

Malesef bende başarısızlığı komplex haline getirenlerdenim :-[ Sınav günü gelinceye kadar ben başaramam endişesi, sınav geçtikten sonrada biraz çalışsaydım başarırdım keşkeleri. ???

SystemMaiN' Alıntı:
Malesef bende başarısızlığı komplex haline getirenlerdenim :-[ Sınav günü gelinceye kadar ben başaramam endişesi, sınav geçtikten sonrada biraz çalışsaydım başarırdım keşkeleri. ???

Ep pardon yani?
Bu kadar kendini bilip, aynı düşünce tarzına devamda ısrar neden?

Önümde ki her yeni sınavda düşünce tarzımın değiştini düşünüyorum. Her zaman yeni bi başlangıç. Bi dahaki sınavda olacak diye bi söz.
Şimdiye kadar böyle başarılı olamadım. Fakat önümde büyüük bir sınav var. Artık daha olgun düşünmeliyim. İşte bunun için KendiniGelistir.com'dayım :)

SystemMaiN' Alıntı:
Önümde ki her yeni sınavda düşünce tarzımın değiştini düşünüyorum. Her zaman yeni bi başlangıç. Bi dahaki sınavda olacak diye bi söz.
Şimdiye kadar böyle başarılı olamadım. Fakat önümde büyüük bir sınav var. Artık daha olgun düşünmeliyim. İşte bunun için KendiniGelistir.com'dayım :)

O0 Doğru yoldasın.

ayh süpermiş cidden bende başarız olmuştum birçok yerde ve hala moralim bozuktu..
bu yazı sayesinde herşeyi daha iyi anladım paylaşım için teşekkürler;)

Geri