Başaramamakla İlgili Gerçekler

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kim, Neyi, Nasıl Başardı? kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Başaramamakla İlgili Gerçekler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 27,216 kez görüntülenmiş, 58 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kim, Neyi, Nasıl Başardı?
Konu Başlığı Başaramamakla İlgili Gerçekler
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan cingilli
T

tuncayazici

Kullanıcı
9 Mar 2009
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
Başarı Göreceli Bir Kavram,

Kimisi Mahalledeki Fabrikaya Bekçi olduğunda başarılı olur,
Kimisi O fabrikanın Genel Müdürü olamadığında Yardımcısı kaldığında Başarısız olur.

O halde bulunduğun noktadan daha iyi bir noktaya gitmek başarıdır. Bu da asla vazgeçmemek ile oluyor.

Kuleli Askeri Lisesini kazandığımda Mezun olduğum küçük okulum benim ile gurur duyuyordu. Askeri liseden ortalama bir öğrenci olarak mezun olduğumda Verem hastalığı musallat oldu ve tam 7 sene kahrolası mikropla mücadele ettim. Kara Harp Okulu öğrencisiydim ama okula devam edemiyordum 3 seen sonunda devamsızlık nedeni ile atıldım. Üniversite okuyacaktım ama Öksürmekten kan tükürmekten nefes alamıyordum Boğaziçi hedeflerken İstanbul İşletme "kazandım". Buna kazanmak denirse ..kayıt yaptırdım ve yine hastalık.. 1990 'da liseden mezun oldum tekrar Üniversiteye başlayıp ders dinlediğimde yıl 1997 idi. 7 uzun yıl boyunca ders almamış bir öğrenciydim ama hayata tutunmak için okumaktan başka çarem yoktu. 4 yıllık Üniversite 3 yılda bitti. ilk yılımda 2 sınıf birden geçtim sonrasında iş hayatı

Şimdi mi Mali Müşavir olarak çalışıyorum üretiyorum..Mali Sistemler kurup işletiyorum. Artık içtiğim ağır antibiotikler yok. Kan tükürmek sadece filmlerde kaldı. Pek spor yapamıyorum Askeri okuldaki kondisyonum yok tabii ama sağlıklıyım çok şükür merdivenleri yavaş adımlarla çıksam da..İsteyince oluyor Allah yardım ediyor.

SEN YETER Kİ İSTE...

S

spiritualsigns

Umarım siteye tekrar uğrarsınız... Sizi takdir ettim... ve daha fazlası...

D

DORUKRAZİYE

Kullanıcı
1 Haz 2009
En iyi cevaplar
0
0
AKSARAY
Cσ∂єx' Alıntı:
Başarısızlık  sizin basarisiz olduğunuz anlamına gelmez sadece "henüz" başarmadığınız anlamına gelir...

Başarısızlık hiç bir şey başarmadığınız anlamına gelmez birsek öğrendiğiniz anlamına gelir.

Başaramamak sizin aptal olduğunuz anlamına gelmez denemek için çok fazla inancınız olduğu anlamına gelir...

Başaramamak utanmanızı gerektirmez çabalamaya niyetli olduğunuz anlamına gelir.

Başaramamak ona sahip olmadığınız anlamına gelmez birseli daha farklı yapmanız gerektiği anlamına gelir.

Basarisizlik sizin daha aşağı olduğunuz anlamına gelmez mükemmel olmadığınız anlamına gelir.

Başarısızlık  hayatinizi boşa harcadığınız anlamına gelmez taze yeniden başlamak için bir nedeniniz olduğu anlamına gelir.

Başarısızlık pes etmeniz gerektiği anlamına gelmez daha fazla çabalamanız gerektiği anlamına gelir.

Başarısızlık  hiç bir zaman yapamayacağınız anlamına gelmez sadece biraz daha uzun süreceği anlamına gelir

Sevgiyle,

Çeviri: Lale Külahlı

F

Flamingo

Kullanıcı
31 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Başarısızlıktan geçmemiş bir başarı, ne kadar başarıdır acaba? 

M

majeste1959

Kullanıcı
12 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
kayseri
Bir evliliği,işi,aileyi,bir hayalin bi hayatın yok olacagını bildiği halde yok etmeyi başarmak başarızızlık anlamına gelmiyor heralde .        İnsanların başarıdan ne anladığına  bağlı bence.      Hasetlik dedikodu  çekememezlik rakip rekabet gibi  aklıma şu an gelmeyen kendini güzellikleri yok etmeye  adamış  insanların  başardıkları karşısında  kaybedenlerin   yada kazananların konumu nedir.  Kaybedenin kaybettiği açık ama kazananın kazanımı ne.  Başkalarının kazanımını yok ederek kendine kazanım sağlayan kişi sizce başarmışmı sayılıyor. İnsan oğlu kendine daha lüks yaşam şartları yaratabilmek için digerlerinin hayatını yok etiğinde kim kazandı kim kaybetti sizce. Benimde kafam karıştı lütfen çozmeme yardım edin.

B

Bilal Karaaytu

Kullanıcı
9 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
bu yazıyla herşeye biraz daha pozitif bakmamız gerektigini bir kere daha gormus oluyoruz
ayrıca bu sadece pozitif bakmanın dısında Doğru olan kesin dusunceler
tesekkurler codex

didem12

didem12

Kullanıcı
27 Kas 2009
En iyi cevaplar
0
0
Balıkesir
başarısızlık diye bişey olmadığını anladım başarılı olmak için adımlardr

B

baharder

Kullanıcı
18 Ara 2010
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
insan başaracağına inanarak bir işe atılır ama çevresinde en ufak bi hatada senden adam olmaz senden bi.. olmaz diyen insanlar varsa sonuç almak imkansızdır...

A

ahmayikpehlivan

Kullanıcı
13 Ocak 2011
En iyi cevaplar
0
0
Tunceli
Gerçekten motive edici sözler. Teşekkürler

M

mrv5

Kullanıcı
25 May 2011
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
''Başarısızlık  sizin basarisiz olduğunuz anlamına gelmez sadece "henüz" başarmadığınız anlamına gelir.'' O0

hiç bir sonuç karşısında pes etmemeli insan..

by_kus

by_kus

Kullanıcı
27 Ara 2011
En iyi cevaplar
0
0
Güzel bir paylasim,
pes etmemek icin,dustügün yerden ayaga kalkip yoluna devam etmek icin cok guzel motive edici sözler

C

cihanewton

Kullanıcı
1 Ocak 2012
En iyi cevaplar
0
0
Adana
özgüя şαнιη' Alıntı:
Başarısızlık  sizin basarisiz olduğunuz anlamına gelmez sadece "henüz" başarmadığınız anlamına gelir...

Başarısızlık hiç bir şey başarmadığınız anlamına gelmez birsek öğrendiğiniz anlamına gelir.

Başaramamak sizin aptal olduğunuz anlamına gelmez denemek için çok fazla inancınız olduğu anlamına gelir...

Başaramamak utanmanızı gerektirmez çabalamaya niyetli olduğunuz anlamına gelir.

Başaramamak ona sahip olmadığınız anlamına gelmez birseli daha farklı yapmanız gerektiği anlamına gelir.

Basarisizlik sizin daha aşağı olduğunuz anlamına gelmez mükemmel olmadığınız anlamına gelir.

Başarısızlık  hayatinizi boşa harcadığınız anlamına gelmez taze yeniden başlamak için bir nedeniniz olduğu anlamına gelir.

Başarısızlık pes etmeniz gerektiği anlamına gelmez daha fazla çabalamanız gerektiği anlamına gelir.

Başarısızlık  hiç bir zaman yapamayacağınız anlamına gelmez sadece biraz daha uzun süreceği anlamına gelir

Sevgiyle,

Çeviri: Lale Külahlı
Çok güzel :)

P

plus

Kullanıcı
4 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bence insanlar, başarısızlıklardan ders almalıdırlar,
Her başarısızlık, bir tecrübe ve her tecrübe de başarıyı getirecektir.

A

ahmayikpehlivan

Kullanıcı
13 Ocak 2011
En iyi cevaplar
0
0
Tunceli
Gerçekten başarısızlığı sorun edip, strese girmeye gerek olmadığını anlıyorum. Teşekkürler