bağlanmaktan kaçtınız mı hiç

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan diloş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aslında bnde en basta kaçtım ama daha sora kaçmktn vazgeçtm :) :) karsk bişi yani  :D

Kaçmak mı ???

AA bu benim konum :)

Gidemiyor ki insan ama başardım ....

Şükürr ;)

Çok kaçtım ve şimdi de kaçma aşamasındayım..Acı çekmeyi seven biriyim sanırsam her ne kadar bu durumun bile bile beni rahatsız etmesine izin versem de...

onun kararsızlıgını cekıyorum sanırım su an  :-[ gelecek ellerımızde aslında yenıden ıstedıgımız gıbı sekıllendırebılırız! dıye vb. bahaneler uretıp duruyorum.Aslında ımkansız degıl.Sanırım gıderek platonıklesıyor.Konu aşk olunca mantık devre dısı kalıyor sanırım.Duygularımın etkısınde kalıp dogru karar verebılmem ıcın bıraz daha zamana sıgınmam gerek sanırım.Aklımdan hıc cıkaramazken ne kadar zaman versem halbukı bosuna bır caba halıne donuyor.En ıyısı dıyorkı yuregım elını koy tasın altına dıye ver kararını hukmedıyor beynıme.. Haykırıyor yuregım soyle soyle....offff cıkamadım ıcınden ıste...Mantıgımla kalbımın arasında kaldım..

Tam da bağımsızlığımın, o zamana kadar kurduğum düzenin yıkalcağını hissettiğim an...
kaçma eğilimli bir insanım aslında, sorunlardan, kendimden, başkalarından.

manas' Alıntı:
Tam da bağımsızlığımın, o zamana kadar kurduğum düzenin yıkalcağını hissettiğim an...
kaçma eğilimli bir insanım aslında, sorunlardan, kendimden, başkalarından.

Her harfine katılıyorum. Sadece sorunlardan kaçmam o kadar.

Geri