bağlanmaktan kaçtınız mı hiç

• Konbuyu başlatan diloş
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde diloş tarafından oluşturulan bağlanmaktan kaçtınız mı hiç başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,822 kez görüntülenmiş, 62 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı bağlanmaktan kaçtınız mı hiç
Konbuyu başlatan diloş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan korsan
P

Paradoks

Senn.. Melegim hic durmadan aglardın niye? Gitme... demedim baglanmaktan korkarsın diye.. :'( Aşkım aklıma geldi yinee.. :-[ Ben baglanmaktan korkmuyorum eger sana yeteri kadar güvence vermisse. :)

C

cvrzet

Kullanıcı
1 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
evet karşında ki insan gerçek kişi isee güvence de vermişse baglanmaktan korkulmamalı
ama gerçek kişi oldugunu anlamak zor işte kovun degil ki kokloayıp  bakalım

C

cvrzet

Kullanıcı
1 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
bu arada yanlış yazmışım kovun degil kavun :)

D

diloş

Kullanıcı
8 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
:)herkesin farklı kaçma durumları olmuş galiba ama :) ama hayatta herşey başımıza gelebilir önemli olan nasıl karşılık verdiğimizdir kararlarımızdır bazen acı versede  :-[ ama bazen böyle gerekebiliyor çünkü sonunda daha çok bağlanıp acı çekebileceğini biliyorsan baştan daha vazgeçmek en iyisi daha fazla şey yaşarsan unutmak daha zor olabilir çünkü bence tabiii benim görüşüm

P

Paradoks

İnsanoglu bu gibi durumlarda kendine has savunma mekanismasına gecerler diloş. Bence kendimizce bahaneler üretmektense cözüm yolları arayısıne girmek en dogrusu diye düsünüyorum.. :-\

D

diloş

Kullanıcı
8 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
dediğin gibi herkesin kendine has savunması olur ve benim savunmam buydu çünkü herkesin yapısı farklı ve o na göre davranır bu gibi durumlarda

P

Paradoks

:D Unutmaki savunma makenizması bahanelerden olusur.. ;) RESPECT. :)

D

diloş

Kullanıcı
8 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
neyden oluştuğunun önemi yok savunma yapmak zorunda kalırız hayatın her evresinde gerçek olan bu nasıl  yaparsak yapalım

P

Paradoks

Ayrıca bunlara bahane denilmez demissinde. :-[ Ben kullandıgım bahane kelimesini savunma mekanizması ile bagdastırdım ama sen belki algılayamadın yada beni yanlıs anladın.. okE. ;)İnsanların bu gibi durumlarda savunma mekanizması olusturmadıgına karsın tezat bir görüsüm yok.. ( PESPECT. )

D

diloş

Kullanıcı
8 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
[seni anladım sadece ben bahane kelimesini burda kullanmazdım ondan dolayı bahane olamaz dedim ;) neyse önemli olan konuyla iligili fikrimi anlatabilmiş olmam [/b] 

Ç

çakır

Kullanıcı
22 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
samsun
hemde nasıl yasadım o duyguyu bilemezsin?hala aklıma gelır bazen.ama yaptıgım için pişman degılım..en dogrusuydu bence..

L

loli

Kullanıcı
22 Mar 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
insan beden olarak kaçabiliyor ama yüreğini kaçıramıyor ki..... ahhhh ahhhhhhhhhhh

T

technometo

Kullanıcı
28 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
mardin
kaçtım kaçtım 2 yıl sonunda dayanamadım söledim şimdi mutluyum zamanı gelince söleyin daha fazla acı çekmemek için ;)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Hiç kaçmadım o safhaya gelmedim gelmekte istemem en mutlu erkek tam bagımsız olan erkektir :)