bağlanmaktan kaçtınız mı hiç

• Konbuyu başlatan diloş
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde diloş tarafından oluşturulan bağlanmaktan kaçtınız mı hiç başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,822 kez görüntülenmiş, 62 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı bağlanmaktan kaçtınız mı hiç
Konbuyu başlatan diloş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan korsan
Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Bağımlı olmayı sevmem ama kaçarak yaşayamadıklarımdan dolayı acı çekmektense yaşadıklarımın acısını çekmeyi tercih ederim bazı durumlarda.

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
diloş' Alıntı:
sadece arkadaşınız olarak konuşurken (yada siz öyle düşünürken) yavaş yavaş o na aşık olduğunuzu farkettiğiniz oldu mu? Sonra uyanıp  "biz ayrı dünyaların insanıyız bir geleceğimiz yok" deyip ondan kaçtınız mı?  mantığınızla kalbiniz arasında kaldınız mı Kısaca bağlanmaktan kaçtınız mı......
Soruda da sorulduğu gibi; kalbim ve mantığım arasında kaldım ve mantığım ağır geldi, bıraktım ( kaçtım demek istemiyorum çünkü kaçmak başka bir şey bana göre.)
Ayrı dünyaların insanı ile birlikte olmak hayatı daha da zorlaştırıyor, gözlemlediğim kadar ile. :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Bağlanmaktan kaçmadım, bir korsan kaçmaz geri geri ilerler bunu bilinde.
Neden geri geri ilerliyorum, normalde korkmam ama bu durumdan çekinmiyorum desem yalan olur.
Çünkü, baglanmaya çalıştırım insanların.
Kandan fikirleri,r,iyakar zikirleri,hep ben bilirimleri,üstüne basarak geçtikleri ve geçicekleri,vs vs vs beni korkutuyor.

Ay banada yaz de ha valla.Formumun zirvesindeyim vesselam.
Form ye formda kalllllllll reklamı geldi aklıma şimdi.