sadece arkadaşınız olarak konuşurken (yada siz öyle düşünürken) yavaş yavaş o na aşık olduğunuzu farkettiğiniz oldu mu? Sonra uyanıp "biz ayrı dünyaların insanıyız bir geleceğimiz yok" deyip ondan kaçtınız mı? mantığınızla kalbiniz arasında kaldınız mı Kısaca bağlanmaktan kaçtınız mı......
Soruda da sorulduğu gibi; kalbim ve mantığım arasında kaldım ve mantığım ağır geldi, bıraktım ( kaçtım demek istemiyorum çünkü kaçmak başka bir şey bana göre.) Ayrı dünyaların insanı ile birlikte olmak hayatı daha da zorlaştırıyor, gözlemlediğim kadar ile.
Bağlanmaktan kaçmadım, bir korsan kaçmaz geri geri ilerler bunu bilinde. Neden geri geri ilerliyorum, normalde korkmam ama bu durumdan çekinmiyorum desem yalan olur. Çünkü, baglanmaya çalıştırım insanların. Kandan fikirleri,r,iyakar zikirleri,hep ben bilirimleri,üstüne basarak geçtikleri ve geçicekleri,vs vs vs beni korkutuyor.
Ay banada yaz de ha valla.Formumun zirvesindeyim vesselam. Form ye formda kalllllllll reklamı geldi aklıma şimdi.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.