S
su perisi
Kullanıcı
- 4 Ocak 2007
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
Sen davetli getiriyorsun o zaman aşkı
Yo öyle bir şey demedim sadece, bu mevzuda yalanmı soruna yalan dedim.Su Perisi' Alıntı:Sen davetli getiriyorsun o zaman aşkı
Elinde'ki yay benim yapımım.Onu o göreve tayin edende benim, ne zaman oku olmadık bi yerime sapladı :d Bende aldım elinden.Su Perisi' Alıntı:O şarapdan içmedim ama,o köyden geliyorum
Sen hiç verdin miki okları aldın elinden....
Demek yay'ın rotasını ayaralayamamışsın ki olmadık yerine saplamış kalbin dururken nereye saplamış acaba merak etim :Korsan' Alıntı:Elinde'ki yay benim yapımım.Onu o göreve tayin edende benim, ne zaman oku olmadık bi yerime sapladı :d Bende aldım elinden.Su Perisi' Alıntı:O şarapdan içmedim ama,o köyden geliyorum
Sen hiç verdin miki okları aldın elinden....
Sen o köy'ün dışına çık abi artık,Eğer aşk varsa, burada yazılanların hiç birisi değil.
Yani tanımlayacak duruma gelirsem en mükemmel tanımı yapacagımdan şüphen olmasın.
Şair olmadıgını biliyorum. Yazdıkalrından "ifade eksikliği" yaşadıgını anlıyorum.Su Perisi' Alıntı:Şair degilim ki yazayım,o konuda beceriksizim sadece yaşadıklarımla yazarım...İfade edemedigim kelimeleri de şairlerden tamamlarım
Sen ifade edebiliyorsun çünkü Aşk denilen duyguyu erosun oklarıyla tatmışsın amma veleakin,kalbinden vurayım derken arkandan vurmuş nediyim ben
Beceriksiz Eros :
Ben menzile vardım abi,darısı varamayanların başına diyorum ve buraya bir daha ugramıyorum..
Tanrım bana bir tane birde yetmez 2 tane oda yetmez 3 tane 4,5,6,7 tane ver ver ver ver :dMeDyC' Alıntı:olmayan bişey demiştim