Aşk Nedir?Aşk Hoşumuza Giden Bedenlerin içine hayal ettiğimiz ruhları yerleştirip...

• Konbuyu başlatan tnctrkcell
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde tnctrkcell tarafından oluşturulan Aşk Nedir?Aşk Hoşumuza Giden Bedenlerin içine hayal ettiğimiz ruhları yerleştirip... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 17,482 kez görüntülenmiş, 76 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Aşk Nedir?Aşk Hoşumuza Giden Bedenlerin içine hayal ettiğimiz ruhları yerleştirip...
Konbuyu başlatan tnctrkcell
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan özlem112
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Sen davetli getiriyorsun o zaman aşkı :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Su Perisi' Alıntı:
Sen davetli getiriyorsun o zaman aşkı :)
Yo öyle bir şey demedim sadece, bu mevzuda yalanmı soruna yalan dedim.
Aşk yok benim lugatımda, varsayımlarla ugrasmıyorum, ama siz bunuda aşmışsınız neredeyse bir bedene büründürüceksiniz.
Afroditle olimposta şarap içmişliğinizmi var ne anlamadım gitti :d

Ben eros'un oklarını alalı uzun zaman oldu yay ile geziıo kereta :d

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
O şarapdan içmedim ama,o köyden geliyorum :)

Sen hiç verdin miki okları aldın elinden.... :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Su Perisi' Alıntı:

Elinde'ki yay benim yapımım.Onu o göreve tayin edende benim, ne zaman oku olmadık bi yerime sapladı :d Bende aldım elinden.
Sen o köy'ün dışına çık abi artık,Eğer aşk varsa, burada yazılanların hiç birisi değil.
Yani tanımlayacak duruma gelirsem en mükemmel tanımı yapacagımdan şüphen olmasın.

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Korsan' Alıntı:
Su Perisi' Alıntı:

Elinde'ki yay benim yapımım.Onu o göreve tayin edende benim, ne zaman oku olmadık bi yerime sapladı :d Bende aldım elinden.
Sen o köy'ün dışına çık abi artık,Eğer aşk varsa, burada yazılanların hiç birisi değil.
Yani tanımlayacak duruma gelirsem en mükemmel tanımı yapacagımdan şüphen olmasın.
Demek yay'ın rotasını ayaralayamamışsın ki olmadık yerine saplamış kalbin dururken nereye saplamış acaba merak etim  ::)
Yoksa Kalp yerinde taşmı taşıyorsun kaptan  :)

ben o köyün dışın açıkama kaptan, çünkü aşkım sevgiye dönüşdü..istesemde kölesiyim bu aşkın ve sevginin  :)

Aşkın tarifini geçen gün kitap önerileri bölümünde bir kitapla açıklamıştım ama herkesin farklı bir tarifi var,birinin ki digerine 10 numara büyük geliyor yada sıkıyor kaldırıp atası geliyor..İdara etmeye çalışanlarında ayagını vuruyor  :)
Senin tariflerinde  hiç kimseye uymuyor  :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Heheheh :d Sosyal polyanna olmak böyle bir şey heralde.
Beni bırakın siz, benim bu konuya duruşum net, kadınıda iyi bilirim erkeğide, ve aşk dediğiniz bu olgunun muhtemel saçmalığınıda.

Bir hususa katılıcam oda "köle" olma durumunuza çok dogru sadece sen değil bu durum genele yakın bir durum.
Neyin kölesi oldugunuzu dahi bilmiyorsunuz, durum hakkında tek dediğiniz başkalarının söyledikleri.
Öyle bir kölelikki size neden ve nasılını başkaları söylüyor siz sadece oluyorsunuz :d

Yakışır. :d

Tarife gelince elbet herkes çok şeyi farklı tarif eder.
Senin yada paylaştıgın konulardaki tariflere hiç girmeyeyim,harf harf asarım o tarifleri :d
Benim tariflerimin ne kadar çok kişiye uyduğunu bilsen aklın şaşar canım.
Siz herkesi gönüllü köle sanıyorsunuz, az kafanızı kaldırıp etrafınıza bakın :d

Dediğim gibi, durumunuzun fazlaca analiz edilesi bir yanı yok ama azda olsa yazayım dedim.

Nerde kalmıştık ? Aşk ? Ruh ? Beden ? Hayal ?

Hayalllllllllllllllllllllllllllllllllll :d

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Etrafımda neler olup bittigini çok iyi biliyorum,söylemenize gerek yok :)
Ben kendi köleligimden bahsettim,ve bu kölelik iki taraflı,tek taraflı olsa köleyim diyemezdim..

Sana Sümmani babanın eşsiz dizelerini  hediye ediyorum abi,biraz önce okudugumda birden burda paylaşayım dedim.. :)

"Bir menzile başa kadar varmazsan
Sen o yola kervan olsan fayda ne
Bir dilberin sinesine konmazsan
Hayal ile mihman olsan fayda ne."

:)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Heheh, yazdıklarımı nasılda doğruluyorsunuz bah.
Şairane sözler, kimin ahmet'in, mehmet'in, hasan yada hüseyin'in :d
Yada ayşe fatma fark etmez hiç biri, başkalarının söylediklerisiniz, "bana göre".

Summaniye gelince, şarabı fazla kaçırmıştır, keza  rüyasında bir emirin kızına aşık olan birinden başka bir şey beklenmez heralde.
Ömrünün sonuna kadarda böyle devam etmiş işte, bir ömrün hebası.
Dediğim gibi, siz menzile varın, bir yerlere konun :d şansınıza tabi artık :d

Faydası bize kalsın.

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Şair degilim ki yazayım,o konuda beceriksizim sadece yaşadıklarımla yazarım...İfade edemedigim kelimeleri de şairlerden tamamlarım :)
Sen ifade edebiliyorsun çünkü Aşk denilen duyguyu erosun oklarıyla tatmışsın amma veleakin,kalbinden vurayım derken arkandan vurmuş nediyim ben  :p
Beceriksiz Eros  ::)

Ben menzile vardım abi,darısı varamayanların başına diyorum ve buraya bir daha ugramıyorum.. :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Su Perisi' Alıntı:
Şair degilim ki yazayım,o konuda beceriksizim sadece yaşadıklarımla yazarım...İfade edemedigim kelimeleri de şairlerden tamamlarım :)
Sen ifade edebiliyorsun çünkü Aşk denilen duyguyu erosun oklarıyla tatmışsın amma veleakin,kalbinden vurayım derken arkandan vurmuş nediyim ben  :p
Beceriksiz Eros  ::)

Ben menzile vardım abi,darısı varamayanların başına diyorum ve buraya bir daha ugramıyorum.. :)
Şair olmadıgını biliyorum. Yazdıkalrından "ifade eksikliği" yaşadıgını anlıyorum.
Ben ifade edebiliyorum ama ifade ettiklerimden yanlış çıkarımlara varmışsın canım.
Ben senin yazdıklarını tiye almıştım eros afrodit felan, varlığına inanmıyorum, diye çok defa söylemişimdir, çoğu analizimdede velevki var yada farzedelim var yada varsayalım var demişimdir.

Genelde ayrıntılara takılırsın ama sanırım kaçırmışsın.

Vardıgın, yada vardıgını sandıgın yere hiç girmeyeyim, bir gün ben nerdeyim dediğinde konuşuruz.
Kendin yazıcan ama, karşıma bu böle demiş, şu böle demiş, değil.

Bu böyledir, çünkü böyle, böyle, böyle diyeceksinki, tadı olsun.
Teşekkür ederim.

Y

yatenten

Kullanıcı
9 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
bursa
kesinlikle katılıyorum aşk aşk aşk zor iş ama çok tatlı gidince can yakan gelince kanat takıp uçuran tek şey

B

bir dost

Kullanıcı
19 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Konya
''Aşk uzaktan güzeldir bir kelebek gibi. Ellerine alıp sevmeye başladığında onu incitirsin ve belki de dikkatsizlik ile onu öldürebilirsin'' bunu yapmam herhalde ;D

Ö

özlem112

Kullanıcı
6 Mar 2009
En iyi cevaplar
0
0
çok güzel bir anlatım olmuş.teşekkürler.)