T
tnctrkcell
lilaslmn' Alıntı:aşk,kavuşmayı da bilmektir,gitmeyi de..hayal kırıklığına uğramaktır bazen,incindiğinde söyleyememektir üzülmesin diye..aşk bazen akıttığın her damla yaşta,adını sayıklamaktır sevdiğinin... :'(
lilaslmn' Alıntı:aşk,kavuşmayı da bilmektir,gitmeyi de..hayal kırıklığına uğramaktır bazen,incindiğinde söyleyememektir üzülmesin diye..aşk bazen akıttığın her damla yaşta,adını sayıklamaktır sevdiğinin... :'(
yeliz35' Alıntı:gerçekten çok güzel anlatmışın ama böylesi bi aşk insana zarar da verebilir.
roze' Alıntı:Acısıyla tatlısıyla aşk işte...
Güzel anlatılmış. Teşekkürler Mustafa
ben daha önce hiç duymadım senden ama ;DdideM' Alıntı:;D ;D Süpermiş! İşte budur aşk abicim. Diyordum da inanmıyorlardı bana))Aşk, karşındakini bulunmaz hint kumaşı sanmanla hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır.
Durun ya bende kopyalamıştım ki bende sizdenim ve burasınada yorum yapacagımbıldırcın' Alıntı:Bende tam bu paragrafı alıntı yapacaktım :dideM' Alıntı:;D ;D Süpermiş! İşte budur aşk abicim. Diyordum da inanmıyorlardı bana))Aşk, karşındakini bulunmaz hint kumaşı sanmanla hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır.
Yanlız değilsin Didemcim
Durun ya bende kopyalamıştım ki bende sizdenim ve burasınada yorum yapacagım
- “Aşk kısa süreceğini baştan bildigimiz bir şenliğe konuk olmaktır. Bir keşfetme tutkusudur. Ortak yaşamaya başlayıpta da aşık olduğumuz insanın bütün yanları, yönleri, incelik ve ayrıntılarıyla tanıdığımız zamana kadar sürer aşk. Gündelik yaşamın yavanlığı içinde aşkın görkemli parıltısı biz istemesekte solar. Vahşi doğası kaçınılmaz olarak evcilleşir. İlişkiye dinginlik ve sevecenlik egemen olur. (…) Eğer sevgiye dönüşemiyorsa biter.” (İnci Aral: ‘Anlar İzler Tutkular’) AŞIK olmamışlar da alıntı yapar böyle
Aşkımız sevgiye dönüştü..
Teşekkürler mustafa aşk tarif edilmez yaşansada,her kalpte atışı aynıdır.Öyle bir çarpar ki,engel olamazsın durdumamazsın,ya onunla yaşamaya alışacaksın,yada kalpten söküp atacaksın
Çarpıcı not:Kalbe girenler isteselerde çıkamazlar,arka kapısıda yoktur...Ya söküp atacaksın,yada kara sevdaya tutulacaksın
mesuna' Alıntı:ÇOK İYİ TASFİR ETMİŞSİNİZ,ELLERİNİZE SAĞLIK
longcoming' Alıntı:Aşkın iki bin tane tanımı vardır.Bir tanım da ben yaparım iki bin bir olur. ;D
Hakkında söylenecek herşeyin doğru ve yanlış olduğu tek şeydir aşk.
Aşk imkansızı istemektir;Çünkü
Ulaşılmazlıklar aslında o kadar güzeldir ki(insana öyle gelir) işte budur isteği tutku yapan.
Ulaşılmazlıklar ulaşılmışlığa dönüştünde ise biten bir meltemdir aşk
çiçek' Alıntı:dikkat ettim de ben hiç aşık olmamışım
bencedelongcoming' Alıntı:Aşkın iki bin tane tanımı vardır.Bir tanım da ben yaparım iki bin bir olur. ;D
Ulaşılmazlıklar aslında o kadar güzeldir ki(insana öyle gelir) işte budur isteği tutku yapan.
bencede
özlem1980' Alıntı:bencedelongcoming' Alıntı:Aşkın iki bin tane tanımı vardır.Bir tanım da ben yaparım iki bin bir olur. ;D
longcoming' Alıntı: