Aşk Nedir?Aşk Hoşumuza Giden Bedenlerin içine hayal ettiğimiz ruhları yerleştirip...

• Konbuyu başlatan tnctrkcell
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde tnctrkcell tarafından oluşturulan Aşk Nedir?Aşk Hoşumuza Giden Bedenlerin içine hayal ettiğimiz ruhları yerleştirip... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 17,519 kez görüntülenmiş, 76 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Aşk Nedir?Aşk Hoşumuza Giden Bedenlerin içine hayal ettiğimiz ruhları yerleştirip...
Konbuyu başlatan tnctrkcell
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan özlem112
T

tnctrkcell

lilaslmn' Alıntı:
    aşk,kavuşmayı da bilmektir,gitmeyi de..hayal kırıklığına uğramaktır bazen,incindiğinde söyleyememektir üzülmesin diye..aşk bazen akıttığın her damla yaşta,adını sayıklamaktır sevdiğinin... :'(
:)

Y

yeliz35

Kullanıcı
2 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
izmir
gerçekten çok güzel anlatmışın ama böylesi bi aşk insana zarar da verebilir.

R

roze

Acısıyla tatlısıyla aşk işte...
Güzel anlatılmış. Teşekkürler Mustafa ;)

T

tnctrkcell

lilaslmn' Alıntı:
    aşk,kavuşmayı da bilmektir,gitmeyi de..hayal kırıklığına uğramaktır bazen,incindiğinde söyleyememektir üzülmesin diye..aşk bazen akıttığın her damla yaşta,adını sayıklamaktır sevdiğinin... :'(

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
bıldırcın' Alıntı:
dideM' Alıntı:
Aşk, karşındakini bulunmaz hint kumaşı sanmanla hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır.
;D ;D Süpermiş! İşte budur aşk abicim. Diyordum da inanmıyorlardı bana:)))
Bende tam bu paragrafı alıntı yapacaktım ::)
Yanlız değilsin Didemcim ;)
Durun ya bende kopyalamıştım ki  :D bende sizdenim  :D ve burasınada yorum yapacagım:)

- “Aşk kısa süreceğini baştan bildigimiz bir şenliğe konuk olmaktır. Bir keşfetme tutkusudur. Ortak yaşamaya başlayıpta da aşık olduğumuz insanın bütün yanları, yönleri, incelik ve ayrıntılarıyla tanıdığımız zamana kadar sürer aşk. Gündelik yaşamın yavanlığı içinde aşkın görkemli parıltısı biz istemesekte solar. Vahşi doğası kaçınılmaz olarak evcilleşir. İlişkiye dinginlik ve sevecenlik egemen olur. (…) Eğer sevgiye dönüşemiyorsa biter.” (İnci Aral: ‘Anlar İzler Tutkular’) AŞIK olmamışlar da alıntı yapar böyle 

Aşkımız sevgiye dönüştü..

Teşekkürler mustafa aşk tarif edilmez yaşansada,her kalpte atışı aynıdır.Öyle bir çarpar ki,engel olamazsın durdumamazsın,ya onunla yaşamaya alışacaksın,yada  kalpten söküp atacaksın:)

Çarpıcı not:Kalbe girenler isteselerde çıkamazlar,arka kapısıda yoktur...Ya söküp atacaksın,yada kara sevdaya tutulacaksın:)

T

tnctrkcell

Durun ya bende kopyalamıştım ki  bende sizdenim  ve burasınada yorum yapacagım:)

- “Aşk kısa süreceğini baştan bildigimiz bir şenliğe konuk olmaktır. Bir keşfetme tutkusudur. Ortak yaşamaya başlayıpta da aşık olduğumuz insanın bütün yanları, yönleri, incelik ve ayrıntılarıyla tanıdığımız zamana kadar sürer aşk. Gündelik yaşamın yavanlığı içinde aşkın görkemli parıltısı biz istemesekte solar. Vahşi doğası kaçınılmaz olarak evcilleşir. İlişkiye dinginlik ve sevecenlik egemen olur. (…) Eğer sevgiye dönüşemiyorsa biter.” (İnci Aral: ‘Anlar İzler Tutkular’) AŞIK olmamışlar da alıntı yapar böyle 

Aşkımız sevgiye dönüştü..

Teşekkürler mustafa aşk tarif edilmez yaşansada,her kalpte atışı aynıdır.Öyle bir çarpar ki,engel olamazsın durdumamazsın,ya onunla yaşamaya alışacaksın,yada  kalpten söküp atacaksın:)

Çarpıcı not:Kalbe girenler isteselerde çıkamazlar,arka kapısıda yoktur...Ya söküp atacaksın,yada kara sevdaya tutulacaksın:)
:) ;) :)

M

mesuna

Kullanıcı
3 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
izmir
ÇOK İYİ TASFİR ETMİŞSİNİZ,ELLERİNİZE SAĞLIK ;)

Y

yasinyarar

Kullanıcı
6 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Aşk Nedir?

Aşk, iyi geceler öpücügünü uzun tutmaktir. Beklentidir.
Aşk, delicesine flört ederken yanindakinin hiçbir sey yapmama hakkini teslim etmektir. Saygidir.
Aşk, zaaflariniz oldugunu ortaya çikarir. Kabullenmektir.
Aşk, simdi zamani degil diye beklemeyi bilmektir. Sabirdir.

Aşk, saçlarda baslayip topuklarda biten bir gezintidir. Kesiftir
Aşk, Seviselim demeden sevismek, yanindakinin ne istedigini bilmektir.Anlasmaktir.
Aşk, baglandigini sandiginda, karsindakine hayir deme sansini tanimaktir.Inceliktir.
Aşk, korumaktir. Sorumluluktur.
Aşk, ciddi bir tokalasmayi kikirdamaya dönüstürmektir. Mizahtir.
Aşk, durma yoksa seni öldürürüm lafini duymaktir. Şehvettir.
Aşk, evinizdeki her seyin yerinin degistirilmesini kabullenmektir. Teslimiyettir.
Aşk, sevgilinizin ne oldugunu bütün çiplakligiyla görmektir. Gerçektir.
Aşk, saatin kaç oldugunu bilip aldirmamaktir. Nesedir.
Aşk, sizi kucaklayan kollarin, gittikçe daha çok sarilmasidir.Mutluluktur.
Aşk, gecenin bir vaktinde sen uyu, benim gitmem gerek dediginizde,uyanik kalip seni biraz daha görmeyi tercih ederim cevabini almaktir. Sicakliktir.
Aşk, tanidiginizi zannettiginiz insanin yeni yanlarini kesfetmektir. Tazeliktir.
Aşk, uyandiginizda rüyanizi yaninizda bulmanizdir. Düslerin gerçek olmasidir.
Aşk, kocaman yatagin üçte birine sikismaktir. Yakinliktir.
Aşk, evin anahtarkidan bir kopya daha yaptirmaktir. Güvendir.yatagin üçte birine sikismaktir. Yakinliktir.
Aşk, evin anahtarkidan bir kopya daha yaptirmaktir. Güvendir.
Aşk, hosçakal dedikten sonra tekrar karsilasacagini bilmektir.Kaderdir.
Aşk, gerindiginde sizlayan vücut lafinin anlamini bilmektir. Derstir.
Aşk, ecza dolabini açtiginda, dismacunu kapagini kapatilmamis bulmaktir. Uyumdur.
Aşk, hosçakal dedikten sonra tekrar karsilasacagini bilmektir.Kaderdir.
Aşk, gerindiginde sizlayan vücut lafinin anlamini bilmektir. Derstir.
Aşk, ecza dolabini açtiginda, dismacunu kapagini kapatilmamis bulmaktir. Uyumdur.
Aşk, pencereden disariya baktiginda kiminle oldugunu hatirlamaktir. Düsüncedir.
Aşk, rüzgarin agaçlarin arasinda dolasirken çikardigi sesi dinleyip sevgilisinin yaninda olmadigina hayiflanmaktir.Yalnizliktir.
Aşk, asla anlatilmayacak hikayelerdir.
BU BİR ALINTIDIR.
ARKADAŞLAR AŞK KONUSUNDA BENİM BULDUKLARIM BU KADAR EKLEMEK İSTEDİĞİNİZ BİR ŞEY VARSA LÜTFEN EKLEYİN SAYGILARIMLA 8)

longcoming

longcoming

Kullanıcı
10 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
Adana
Aşkın iki bin tane tanımı vardır.Bir tanım da ben yaparım iki bin bir olur. ;D
Hakkında söylenecek herşeyin doğru ve yanlış olduğu tek şeydir aşk.
Aşk imkansızı istemektir;Çünkü
Ulaşılmazlıklar aslında o kadar güzeldir ki(insana öyle gelir) işte budur isteği tutku yapan.
Ulaşılmazlıklar ulaşılmışlığa dönüştünde ise biten bir meltemdir aşk

T

tnctrkcell

longcoming' Alıntı:
Ulaşılmazlıklar aslında o kadar güzeldir ki(insana öyle gelir) işte budur isteği tutku yapan.

Ç

çiçek

Kullanıcı
4 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
dikkat ettim de ben hiç aşık olmamışım  :(

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
longcoming' Alıntı:
bencede

T

tnctrkcell

özlem1980' Alıntı:
longcoming' Alıntı:
bencede
longcoming' Alıntı: