B
bişileryapmaklazım
Kullanıcı
SÜPER BU CÜMLEYİ TUTTUM- Aşk, karşındakini bulunmaz hint kumaşı sanmanla hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır.
SÜPER BU CÜMLEYİ TUTTUM- Aşk, karşındakini bulunmaz hint kumaşı sanmanla hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır.
Kolay ulaşabildiği..? Aşka ulaşmak zordur yav, gerçek aşka.. Kolay ulaşıyorsanız o aşk değildir bence. Peki nedir diye soracaksın şimdi:İnsanların "çok yüce" demesine ragmen çok kolay ulaşabildiği
İşin içinde mantık olsaydı mübah denemezdi, haklısın. Ama insan duygularına bazen o kadar hakim olamıyor ve bu bazen o kadar artniyetsiz oluyorki mübah kelimesi geçerli kılınıyor.Herşeyin mubah sayıldıgı bir yücelik olmaz, olmamalı.
Heee ,işte orada "art niyet" kime göre yada neye göre durumlarına giriyoruz.dideM' Alıntı:İşin içinde mantık olsaydı mübah denemezdi, haklısın. Ama insan duygularına bazen o kadar hakim olamıyor ve bu bazen o kadar artniyetsiz oluyorki mübah kelimesi geçerli kılınıyor.Herşeyin mubah sayıldıgı bir yücelik olmaz, olmamalı.
Kesinlikle! Bak şimdi kanıtlayalım bu durumlarıHeee ,işte orada "art niyet" kime göre yada neye göre durumlarına giriyoruz.
Gerçek aşk dendiğinde O'nun onurunu kırmazsın, O'nu gurursuz yapmazsın. Sadece kendinde yaşarsın bunları. Karşı tarafa zarar veriyorsan aşk değil bu, aşık değilsin ona. Ya da bazen kişiliksizlikler vardır, aşkı ile hırsı ve kini birleştirir, deli gibi aşığım der; yalan! Deli gibi kıskanç ve hırslısın bu kadar!Bir art niyetim yoktu, ama sanırım onurunu kırdım, bi art niyetim yoktu ama sanırım seni gurursuz yaptım, bi art niyetim yoktu ama sanırım, vs vs vs gibi.
Bu açıdan bakalım: Sadece aşk değil o zaman, yaşadığımız her an oyun.aşk 2 kişinin birbirine karşı oynadıgı ve her 2 tarafında malub oldugu bir oyun de, her hile mübah ama galip gelinemio oda ayrı bir durum.
Demekki yaş ve tecrübeyle değişiyor.Vakti zamanında bende senden farklı düşünmüyordum, ama uzun zaman önce.
hehe çok kötüsünüz yav.)Aşk karşılıklı bir yanlış anlamadır.Bunu önce kim farkederse,o terkeder.
Yani evet, biraz uydurma olmuş.Ayyyyyy nerden buluyorsunuz böyle havada asılı kalmış sözleri bilmemki :d
Maalesef öyle,kabul etmek istemesek de öyle.hehe çok kötüsünüz yav.Smiley)
Kabul etmek istemiyoruum.
Yalan mı? Davetsiz gelen misafir degil midir aşk..Korsan' Alıntı:Ayyyyyy nerden buluyorsunuz böyle havada asılı kalmış sözleri bilmemki :d
Raslantı ete kemiğe bürünürmüş,sonnada bilek güreşine tutuşulurmuş.
2 yiğit çıktı meydanaaaaaaa 2 side birbirinden merdaneeeee :d
E yalan.Su Perisi' Alıntı:Yalan mı? Davetsiz gelen misafir degil midir aşk..Korsan' Alıntı:Ayyyyyy nerden buluyorsunuz böyle havada asılı kalmış sözleri bilmemki :d
Raslantı ete kemiğe bürünürmüş,sonnada bilek güreşine tutuşulurmuş.
2 yiğit çıktı meydanaaaaaaa 2 side birbirinden merdaneeeee :d
Davet etsen karşılıksız olur acı çekersin sonunda..
Birinden biri yara alır sonunda..