Yaptıklarından dolayı tebrik ediyorum seni arkadaşım. Elbetteki bunu herkes yapmalı ama senin yaptğın da denize atılan denizyıldızı gibi. En azından bir kişiyi, beraberinde bir aileyi mutlu edebiliyor. Sen de yapmasaydın o bir kişi de mutlu olmayacaktı.firstmoontr' Alıntı:Özlemcim çok doğru diyorsun. Ben kendi adıma bunları yapıyorum. Elimden geldiğince ihtiyacı olanlara yardımcı oluyorum. Öğrencilere yardımcı oluyorum maddi anlamda. Herkeze de öneriyorum. Ama bunu herkez yapmalı. Sen ben bikaç kişiyle düzelmiyor. Herkez ihtiyacı olana yardımcı olsa çok güzel bir ülkemiz olur. Umarım bu anlamda sen bilnçlendirirsen çevreni, ben bilinçlendirirsem, burdaki diğer arkadaşları bilinçlendirirse belki kendi çapımızda bişeyler yaparız. Herşey gönlünüzce olsun.)))
firstmoontr' Alıntı:Özlemcim çok doğru diyorsun. Ben kendi adıma bunları yapıyorum. Elimden geldiğince ihtiyacı olanlara yardımcı oluyorum. Öğrencilere yardımcı oluyorum maddi anlamda. Herkeze de öneriyorum. Ama bunu herkez yapmalı. Sen ben bikaç kişiyle düzelmiyor. Herkez ihtiyacı olana yardımcı olsa çok güzel bir ülkemiz olur. Umarım bu anlamda sen bilnçlendirirsen çevreni, ben bilinçlendirirsem, burdaki diğer arkadaşları bilinçlendirirse belki kendi çapımızda bişeyler yaparız. Herşey gönlünüzce olsun.)))

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.