ANNEYE ÖZLEM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mavison
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kusura bakma nesrin yoktum 2 gündür yeni gördüm msj. çok teşekkür ederim..ayrıca mavıson eğer nesrinin böyle bi becerisi varsa (yani mutlu edene kadar peşini bırakmama gibi bi becerisi)ne mutlu bize böyle bi insanla tanışmışız :) gerçekten bu siteyi bulduğum için çok mutluyum... :)

evet ömür ablamın böyle bir becerisi var, kesinlikle kendine getirene kadar yanından ayrılmaz, ben 23 sene önce tanıştım :) 

keşke herkesin böyle bir becerisi olsa,ben severim bu yönümü :-*
   ömürcüm çok teşekkürler güzel sözlerin için,sen bakma mavisona o bana takılmaya bayılır :D ;D ;D ;)

arkadaşlar,bu mavisonun yaşam serumuyum ben ya da bağımlı olduğu bir ilacı da denilebilir,her gün düzenli olarak benden alır yoksa yaşayamaz  :D  ;D  ;D  ;D  ;D

di mi ama kardelen_87;çok haklısın,evde iki gün olmayayım telefonla yetişir,yine alır ilacını yine alır  ;)  :D  :D  :D

ohh ne güzel nesrin abla yaa iyi canım sıkılınca seni bulabilirmiyim:) bende

tabiki de canım kardelencim;
  sen iste yeter,seninde yaşam serumunum bundan sonra,
  hadi hayırlı olsun bakalım  :D  :D  :D

ayyyyyyyyyyyy çok tşk ederim canım ablacım ayy ben çok mutlu oldum bugun ya yüzüm hep güldü allah razı olsun yandın ama benden çabkuk bıkarsın :)

yok canım bıkmam,
  temelim sağlamdır,mavison sayesinde,
  tecrübeliyim canımcım merak etme sen  ;)  :D  :D  :D

hehe iyi ablacım benden sölemesi gerçi bu aralar iyim daha başlamadım hehe :) tşk ederim ilgine içtenliğine veee kocaman olan yüreğine saol..

canım benim;
  asıl ben senin sevgi dolu sözlerine teşekkür ederim.şaka yapmıyorum ama ne zaman istersen ben dinlemeye hazırım tatlım,kendine çok iyi bak,mutlu ve sevgiyle kal

ya çok duygulandım.paylaşım için gerçekten çok teşekkürler çok sağol yüreğine ellerine sağlık :'( :'( :'( :'(

Geri