ANNEYE ÖZLEM

• Konbuyu başlatan Mavison
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Edebiyat kategorisinde Mavison tarafından oluşturulan ANNEYE ÖZLEM başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 43,587 kez görüntülenmiş, 154 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Edebiyat
Konu Başlığı ANNEYE ÖZLEM
Konbuyu başlatan Mavison
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan belalım
Ö

ömür

Kullanıcı
22 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
kocaeli
kusura bakma nesrin yoktum 2 gündür yeni gördüm msj. çok teşekkür ederim..ayrıca mavıson eğer nesrinin böyle bi becerisi varsa (yani mutlu edene kadar peşini bırakmama gibi bi becerisi)ne mutlu bize böyle bi insanla tanışmışız :) gerçekten bu siteyi bulduğum için çok mutluyum... :)

M

Mavison

Kullanıcı
10 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Eskişehir
evet ömür ablamın böyle bir becerisi var, kesinlikle kendine getirene kadar yanından ayrılmaz, ben 23 sene önce tanıştım :) 

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
  keşke herkesin böyle bir becerisi olsa,ben severim bu yönümü :-*
   ömürcüm çok teşekkürler güzel sözlerin için,sen bakma mavisona o bana takılmaya bayılır :D ;D ;D ;)

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
    arkadaşlar,bu mavisonun yaşam serumuyum ben ya da bağımlı olduğu bir ilacı da denilebilir,her gün düzenli olarak benden alır yoksa yaşayamaz  :D  ;D  ;D  ;D  ;D

K

Kardelen

hehe ne güsel ama  ;)  :)  :D olmayanlarda var şanslıymış gene :(

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
  di mi ama kardelen_87;çok haklısın,evde iki gün olmayayım telefonla yetişir,yine alır ilacını yine alır  ;)  :D  :D  :D

K

Kardelen

ohh ne güzel nesrin abla yaa iyi canım sıkılınca seni bulabilirmiyim:) bende

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
  tabiki de canım kardelencim;
  sen iste yeter,seninde yaşam serumunum bundan sonra,
  hadi hayırlı olsun bakalım  :D  :D  :D

K

Kardelen

ayyyyyyyyyyyy çok tşk ederim canım ablacım ayy ben çok mutlu oldum bugun ya yüzüm hep güldü allah razı olsun yandın ama benden çabkuk bıkarsın :)

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
  yok canım bıkmam,
  temelim sağlamdır,mavison sayesinde,
  tecrübeliyim canımcım merak etme sen  ;)  :D  :D  :D

K

Kardelen

hehe iyi ablacım benden sölemesi gerçi bu aralar iyim daha başlamadım hehe :) tşk ederim ilgine içtenliğine veee kocaman olan yüreğine saol..

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
canım benim;
  asıl ben senin sevgi dolu sözlerine teşekkür ederim.şaka yapmıyorum ama ne zaman istersen ben dinlemeye hazırım tatlım,kendine çok iyi bak,mutlu ve sevgiyle kal

Y

yarence

Kullanıcı
28 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
ya çok duygulandım.paylaşım için gerçekten çok teşekkürler çok sağol yüreğine ellerine sağlık :'( :'( :'( :'(

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
:'(  :'(  :'(
  :'(  :'(  :'(  :'(