kusura bakma nesrin yoktum 2 gündür yeni gördüm msj. çok teşekkür ederim..ayrıca mavıson eğer nesrinin böyle bi becerisi varsa (yani mutlu edene kadar peşini bırakmama gibi bi becerisi)ne mutlu bize böyle bi insanla tanışmışız gerçekten bu siteyi bulduğum için çok mutluyum...
keşke herkesin böyle bir becerisi olsa,ben severim bu yönümü :-* ömürcüm çok teşekkürler güzel sözlerin için,sen bakma mavisona o bana takılmaya bayılır ;D ;D
arkadaşlar,bu mavisonun yaşam serumuyum ben ya da bağımlı olduğu bir ilacı da denilebilir,her gün düzenli olarak benden alır yoksa yaşayamaz ;D ;D ;D ;D
canım benim; asıl ben senin sevgi dolu sözlerine teşekkür ederim.şaka yapmıyorum ama ne zaman istersen ben dinlemeye hazırım tatlım,kendine çok iyi bak,mutlu ve sevgiyle kal
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.