ANNEYE ÖZLEM

• Konbuyu başlatan Mavison
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Edebiyat kategorisinde Mavison tarafından oluşturulan ANNEYE ÖZLEM başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 43,594 kez görüntülenmiş, 154 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Edebiyat
Konu Başlığı ANNEYE ÖZLEM
Konbuyu başlatan Mavison
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan belalım
M

Mavison

Kullanıcı
10 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Eskişehir
size iyi geceler dilemek istiyorum sabah 7 de işe gidecem :( çok hoş bir muhabbetti bu gece ki teşekkür ederim tüm yorum yazanlara yarın görüşmek üzere, herkese iyi geceler allah rahatlık versin :)

M

Mavison

Kullanıcı
10 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Eskişehir
iyi geceler okyanusya ve busra_53 kendinize çok dikkat edin ok ;)

Ö

ömür

Kullanıcı
22 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
kocaeli
tabiki herkesin özlemi kendine daha çok gelir katılıyorum lçünkü anne sevgisi herkesin içinde bambaşkadır ama sonuçta hepimizin ortak olduğu konu annemizi özlememiz değilmi... ama 20 sene dile kolay ben daha sıcaklığını bile tam yaşayamamıştım.. neyse daha çok ağlamıyalım  :-[ :-[

B

busra_53

Kullanıcı
1 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
yine ağlattınız yaaa :'( :'(

Ö

ömür

Kullanıcı
22 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
kocaeli
susucam artık tmm ağlama buşra özürdilerim  :-[

B

busra_53

Kullanıcı
1 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
yok yaaa onemlı degil sen söyle yeter ki üzülmee  ;)

M

Mavison

Kullanıcı
10 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Eskişehir
ömür' Alıntı:
tabiki herkesin özlemi kendine daha çok gelir katılıyorum lçünkü anne sevgisi herkesin içinde bambaşkadır ama sonuçta hepimizin ortak olduğu konu annemizi özlememiz değilmi... ama 20 sene dile kolay ben daha sıcaklığını bile tam yaşayamamıştım.. neyse daha çok ağlamıyalım  :-[ :-[

ömürcüm anladığım kadarıyla seninle zamanında aynı acıyı yaşamışız, seni gerçekten çok iyi anlıyorum, bende tam 12 sene önce yaşadım bu acıyı :( ben de tam yaşayamadım tıpkı senin gibi :(

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
  ömürcüm,birtanem yalnız değilsin,duygularını ve yüreğinde ki tarifi edilmez boşluğu anlıyorum,bunu sadece yaşıyan bilir,beni de bir abla olarak kabul edersen eğer her zaman yanındayım ve ne zaman istersen duygularını paylaşmaya hazırım canım :)

M

Mavison

Kullanıcı
10 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Eskişehir
maşallah benden başka herkese ablalık yapıyosun ;) bi nedense biz göremedik dermişim.. çok konuşkandır çenesi durmaz seni mutlu edene kadar da peşini bırakmaz ömür ;)