ANNEYE ÖZLEM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mavison
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
size iyi geceler dilemek istiyorum sabah 7 de işe gidecem :( çok hoş bir muhabbetti bu gece ki teşekkür ederim tüm yorum yazanlara yarın görüşmek üzere, herkese iyi geceler allah rahatlık versin :)

tabiki herkesin özlemi kendine daha çok gelir katılıyorum lçünkü anne sevgisi herkesin içinde bambaşkadır ama sonuçta hepimizin ortak olduğu konu annemizi özlememiz değilmi... ama 20 sene dile kolay ben daha sıcaklığını bile tam yaşayamamıştım.. neyse daha çok ağlamıyalım  :-[ :-[

ömür' Alıntı:
tabiki herkesin özlemi kendine daha çok gelir katılıyorum lçünkü anne sevgisi herkesin içinde bambaşkadır ama sonuçta hepimizin ortak olduğu konu annemizi özlememiz değilmi... ama 20 sene dile kolay ben daha sıcaklığını bile tam yaşayamamıştım.. neyse daha çok ağlamıyalım  :-[ :-[

ömürcüm anladığım kadarıyla seninle zamanında aynı acıyı yaşamışız, seni gerçekten çok iyi anlıyorum, bende tam 12 sene önce yaşadım bu acıyı :( ben de tam yaşayamadım tıpkı senin gibi :(

ömürcüm,birtanem yalnız değilsin,duygularını ve yüreğinde ki tarifi edilmez boşluğu anlıyorum,bunu sadece yaşıyan bilir,beni de bir abla olarak kabul edersen eğer her zaman yanındayım ve ne zaman istersen duygularını paylaşmaya hazırım canım :)

maşallah benden başka herkese ablalık yapıyosun ;) bi nedense biz göremedik dermişim.. çok konuşkandır çenesi durmaz seni mutlu edene kadar da peşini bırakmaz ömür ;)

Geri